Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-04@23:18:03 GMT

بازتاب گسترده سفر عبدالمهدی به تهران در رسانه های عراق

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۳۰۹۷۸

خرداد: سفر عادل عبدالمهدی نخست وزیر عراق به تهران و دیدار و مذاکراتش با حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران و بویژه دیدار با رهبر معظم انقلاب، بازتاب گسترده ای در رسانه های عراقی داشت.
سفر عادل عبدالمهدی نخست وزیر عراق به تهران و دیدارها و مذاکراتی که با رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای و حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران داشت بازتاب های گسترده ای در رسانه های مختلف دیداری، شنیداری و نوشتاری عراق داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 رسانه های عراقی با توجه ویژه محورهای مختلف سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی، رئیس جمهوری اسلامی ایران و نیز نخست وزیر عراق و همچنین سایر اخبار مربوط به سفر هیات بلندپایه عراقی به تهران را پوشش دادند. شبکه های اجتماعی عراق نیز به طور ویژه به این سفر پرداخته و ابعاد مختلف این مذاکرات و اهمیت آن را بازگو کردند. به گزارش ایرنا، بسیاری از شبکه های تلویزیونی عراق نیز بخش هایی از سفر عبدالمهدی به تهران را به صورت پخش زنده و یا در بخش های مختلف خبری در قالب خبر، گزارش و برگزاری میزگردها و گفتگو پوشش داده و به آن پرداختند. از جمله عناوین و تیترهایی که رسانه های عراق در پوشش اخبار سفر عبدالمهدی به تهران برگزیده اند: - رهبر انقلاب اسلامی بر ضرورت خروج نیروهای آمریکا از عراق در سریعترین زمان ممکن تاکید کرد- آیت الله خامنه ای: حضور نظامی آمریکا به زیان منافع ملت های منطقه است- آیت الله خامنه ای: عراق مرکز ثقل بزرگ منطقه و به نفع ملت ها و کشورهای منطقه است - آیت الله خامنه ای: روابط ایران و عراق فراتر از روابط دو کشور همسایه است - آیت الله خامنه ای و عبدالمهدی درباره همکاری کشورهای منطقه و نقش عراق گفتگو کردند- مذاکرات روحانی و عبدالمهدی در خصوص گسترش روابط دو کشور - روحانی و عبدالمهدی در خصوص مسائل مرزی گفتگو کردند- توافق ایران و عراق برای تکمیل مذاکرات مربوط به بدهی گاز و برق عراق به ایران - ایران از صادرات بیش از 1500 مگاوات برق به عراق خبر داد عادل عبدالمهدی نخست وزیر عراق صبح شنبه برای انجام یک سفر رسمی دو روزه وارد تهران شد. برچسب ها: سفر عادل عبدالمهدی ، عراق ، ایران

منبع: خرداد

کلیدواژه: سفر عادل عبدالمهدی عراق ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۳۰۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش رسانه اصولگرا به گزارش بی‌بی‌سی درباره نیکا شاکرمی و موضع گیری زیباکلام

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روزنامه فرهیختگان نوشت:

گزارش روز دوشنبه (۱۰ اردیبهشت) سرویس جهانی بی‌بی‌سی درباره نیکا شاکرمی نوجوان ۱۶ساله‌ای که در روزهای ابتدایی ناآرامی‌های سال ۱۴۰۱ درگذشت، در ایران تبدیل به محل بحث جدیدی شده است.

عده‌ای با طرح ابهامات متعدد درباره محتوای اسناد ارائه‌شده که ‌بی‌بی‌سی آنها را «بسیار محرمانه» خوانده و همچنین اعتراف این شبکه به اینکه این اسناد بسیار محرمانه «دارای تناقضاتی» بوده است، این گزارش را پوست موزی می‌دانند که زیر پای اعتبار این رسانه انگلیسی انداخته شده است. درمقابل نیز عده‌ای قرار دارند که نه‌تنها روایت بی‌بی‌سی را به طور کامل پذیرفته‌اند که اگر دست‌شان می‌رسید، بخش‌ اعتراف بی‌بی‌سی به چند تناقض در اسناد را نیز حذف می‌کردند.

شاید برای برخی امکان اینکه سرویس جهانی بی‌بی‌سی بخواهد با اعتبارش بازی کرده و دست به انتشار گزارش مبتنی بر اسناد جعلی بزند، غیرقابل‌باور باشد اما نباید فراموش کرد که دو دهه قبل تقریبا تمام شبکه رسانه‌ای غرب، تقریبا روزانه گزارش‌هایی درباره قابلیت‌های تولید سلاح کشتار جمعی در عراق منتشر می‌کردند.

این گزارش‌ها در شرایطی منتشر می‌شد که با انجام بازرسی‌های سازمان ملل، برنامه خلع سلاح عراق به طور کلی اجرا شده بود اما رسانه‌ها بدون توجه به این بازرسی‌ها، اطلاعات نادرست را برای توجیه اقدام نظامی علیه عراق منتشر کردند. به عنوان مثال، ادعای در اختیار داشتن سلاح‌های کشتار جمعی ازجمله سلاح‌های شیمیایی و بیولوژیکی توسط عراق و ارتباط ادعایی آن با گروه‌های تروریستی به طور گسترده در رسانه‌های غربی منتشر شد.

اتفاقا بی‌بی‌سی یکی از اصلی‌ترین رسانه‌هایی بود که به طور گسترده درمورد ادعاهای مطرح‌شده توسط دولت‌های بریتانیا و ایالات متحده درمورد داشتن سلاح‌های کشتار جمعی توسط عراق گزارش منتشر می‌کرد. با این حال، پس از تهاجم و بازرسی‌های بعدی، مشخص شد عراق برنامه‌های تسلیحات کشتار جمعی فعالی را که در ابتدا به تصویر کشیده شد، ندارد. درنهایت نیز در ۴ سپتامبر ۲۰۰۳ مقاله‌ای در روزنامه «هرالد تریبون» منتشر شد که به نقل از واشنگتن‌تایمز به یک «گزارش نظامی» ستاد مشترک ایالات متحده اشاره می‌کند که نشان می‌دهد جورج بوش رئیس‌جمهور وقت آمریکا در آگوست سال ۲۰۰۲ (حدود یک‌سال قبل) استراتژی کلی جنگ در عراق را تصویب کرده بود. خبرسازی‌های دروغین بی‌بی‌سی و رسانه‌های غربی، در آن زمان با هدف همراه کردن افکار عمومی برای حملات به عراق انجام می‌گرفت.

نمی‌توان به‌سادگی از کنار خبرسازی‌های دروغ و کسانی که بر این آتش می‌دمند که امنیت یک کشور را در خود فرو بکشد، گذشت. با وجود اینکه حتی برخی رسانه‌های فارسی زبان ضد ایرانی همچون دویچه‌وله نیز اعلام کرده‌اند که «به‌طور مستقل امکان راستی‌آزمایی» گزارش بی‌بی‌سی را ندارند اما در ایران برخی چهره‌های سیاسی که به برخی سیاست‌ها در حوزه اجتماعی معترضند، بدون تامل و بررسی، فورا بر گزارش بی‌بی‌سی مهر تایید زده‌اند.

روز گذشته صادق زیباکلام و آذر منصوری دو تن از چهره‌های اصلاح‌طلب در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) بر مبنای گزارش بی‌بی‌سی، پست‌هایی منتشر کردند. تایید تلویحی این گزارش پر اشکال از سوی این افراد می‌تواند زمینه‌ساز بحران جدیدی در ایران شود. متاسفانه سفارش‌دهندگان تولید گزارش به بی‌بی‌سی، روی همین حمایت‌ها حساب کرده‌اند تا شاید از این طریق، همان پروژه‌ عراق را در ایران به اجرا بگذارند.

۲۷۳۰۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901968

دیگر خبرها

  • چرا دویچه وله از ایران عصبانی است؟
  • رایزنی عمار حکیم و معاون رسانه‌ای وزارت ارشاد ایران
  • دولت عراق استفاده از واژه «اسرائیل» را در رسانه‌ها ممنوع کرد
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • باید یک تفاهم بزرگ رسانه‌ای میان ایران و عراق اتفاق بیفتد
  • ابوترابی‌فرد: عملیات «وعده صادق» قدرت فرماندهی ایران را نشان داد
  • رهبر انقلاب در حاشیه نامه یکی از مسوولان امور قرآنی چه نوشتند؟
  • سابقه ایران و عراق در حوزه فرهنگ و ارتباطات درخشان است
  • تأکید رهبر انقلاب بر فهم معانی کلام خداوند در کارهای قرآنی
  • واکنش رسانه اصولگرا به گزارش بی‌بی‌سی درباره نیکا شاکرمی و موضع گیری زیباکلام