Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران،  امیر سرتیپ حاتمی با حضور در جمع کارکنان وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح شروع سال جدید را که با میلاد حضرت امیرالمونین (ع) و مبعث رسول گرامی اسلام مقارن شده است را مبارک و پربرکت دانست و گفت: سال 98 بنا بر تدابیر مقام معظم رهبری به سال «رونق تولید» نامگذاری شده است و این موضوع مسئولیت دست اندر کاران صنعت دفاعی را برای برداشتن گام های بلندتر  درحوزه تولیدات دفاعی با کیفیت و استاندارد مورد نیاز نیروهای مسلح  را دوچندان می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیر سرتیپ حاتمی در ادامه با تسلیت به خانواده هایی که عزیزان خود را در حادثه سیل ویرانگر اخیر از دست داده اند بیان کرد: وزارت دفاع با بکارگیری تمام ظرفیت های فنی، مهندسی و خدماتی خود تلاش می کند با انجام فعالیت های پرحجم و به موقع خود  حادثه دیدگان را یاری رساند و تا برقراری آرامش در مناطق سیل زده در کنار این عزیزان حضوری فعال و اثر گذار داشته باشد.

وزیر دفاع اظهار داشت: همدلی، انسجام، و هماهنگی دستگاه های کشوری و لشکری در کنار همت والای مردمی  علی رغم پیش بینی غربی ها مبنی بر تلفات سنگین این حادثه عظیم، توانست این اتفاق طبیعی را با مدیریت به موقع کنترل و از بروز تلفات انسانی بسیار جلوگیری کند.

وزیر دفاع در همین زمینه با اشاره به پیش بینی غلط مراکزتحقیقاتی امریکایی  مبنی بر احتمال کشته شدن هزاران نفر از مردم ایران در حادثه سیل اخیر افزود: بحمد الله با تدابیر فرمانده معظم کل قوا،اقدامات دولت خدمتگزار و حضور به موقع و جهادی نیروهای مسلح و مسئولین ارشد نظام، تعداد نفرات کشته و مجروح شده نسبت به ابعاد این حادثه بسیار کمتر از چیزی بود که غربی ها پیش بینی کرده بودند؛ هرچند کشته شدن حتی یک نفر از هموطنانمان عزیز  نیز برای ما جانگداز  و غیر قابل جبران خواهد بود.

امیر سرتیپ حاتمی با اشاره به ممانعت دولت آمریکا از ورود کمک های بشر دوستانه بین المللی به جمهوری اسلامی ایران بیان کرد: آنها بار دیگر خباثت و عمق دشمنی خود با ملت بزرگ ایران اسلامی را به تصویر کشیدند و ثابت کردند تنها با نظام اسلامی مشکل ندارند؛ بلکه علی رغم تبلیغات رسانه ای خود  از رسیدن ساده ترین اقلام ضروری برای نجات جان انسان های مصیبت زده از سیل نیز دریغ می کنند.

وی با توجه به احتمال تغییرات اقلیمی کشور اظهار داشت: سازمان جغرافیایی وزارت دفاع، معاونت مهندسی، سازمان پژوهش و نوآوری های دفاعی و همچنین موسسه تحقیقات و نوآوری های دفاعی با مطالعات دقیق علمی باید موضوع تغییرات اقلیمی را عمیق تر مطالعه و بررسی کنند و یاری گر کشور و سایر دستگاه های ذیربط به منظور تصمیمات هوشمندانه در شرایط مختلف آب و هوایی شوند.

وی با بیان اینکه دشمنان در چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی سال 97 را سالی پر از تنش و بحران برای جمهوری اسلامی ایران معرفی  می کردند و با تبلیغات گسترده چنین وانمود می ساختند که انقلاب اسلامی به فروپاشی خواهد رسید ادامه داد:  علی رغم توطئه های  گسترده دشمنان و به لطف پروردگار و با همت و مشارکت بخش های مختلف کشور نه تنها دچار چالش و آسیب نشد بلکه صنعت دفاعی  آن در سال 97 به  سالی پر از افتخار و دستاورد در عرصه رزم زمینی، دریایی، هوایی، موشکی، رادارها و صنایع الکترونیک برای وزارت دفاع مبدل شد.  

وزیر دفاع در ادامه بیان کرد: در سالی که گذشت در حوزه دیپلماسی دفاعی تعاملات بسیار گسترده ای با کشورهای دوست و مورد علاقه برقرار شد که هدف آمریکایی ها از به انزوا کشیدن جمهوری اسلامی ایران را با شکست روبرو ساخت.  

وی با اشاره به تلاش دشمنان در سال قبل مبنی بر القاء جو ناامیدی وتلاش برای ایجاد فاصله بین نظام و مردم عنوان کرد: در بخش صنعت دفاعی کشور تلاش کردیم با معرفی و بیان بخش کوچکی از دستاوردهای  متخصصان وزارت دفاع درعرصه های گوناگون دفاعی ، موجب ایجاد انسجام، انگیزه و باور به ظرفیت های داخلی کشور و تکیه بر توانمندی های بومی شویم.

امیر سرتیپ حاتمی با اشاره به بخشی از سخنان مقام معظم رهبری(مدظله العالی)  در آغاز سال 98 با موضوع پیشرفت های عرصه دفاعی و نظامی کشور در شرایط تحریم  این موضوع را یک مسئولیت  خطیر برای خود عنوان کرد و افزود: اقدامات متخصصان صنعت دفاعی باعث افتخار ملی  است و مسئولیت این سازمان برای حرکت های خلاقانه، به روز و نو شونده را مضاعف خواهد کرد و فرصت های فراوانی را پیش روی مان خواهد گذاشت.

وی در پایان افزایش کمیت و کیفیت تولید، تعمیق خود کفائی و خود اتکائی، و ایجاد بازار به منظور رونق تولید را از مهمترین برنامه های سال 98 عنوان کرد.

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 دولت آمریکا سیل ملت بزرگ ایران نظام اسلامی آمریکا 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۳۱۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاخ سفید: آمریکا هیچ سامانه پاتریوتی برای اوکراین ندارد

مشاور امنیت ملی کاخ سفید گفت، واشنگتن حاضر نیست خطر تضعیف امنیت خود را به جان بخرد، اما به طور شبانه‌روزی تلاش می‌کند تا اتحادیه اروپا، ناتو و سایر شرکای خود را تحت فشار قرار دهد تا توانمندی‌های دفاع هوایی خود را با کی‌یف به اشتراک بگذارند.

به گزارش ایسنا، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین در جریان سخنرانی در نشست مجازی موسوم به گروه تماس دفاعی اوکراین درخواست دست‌کم هفت آتشبار پاتریوت را از اهداکنندگان مطرح کرد، اما گفته می‌شود که حامی اصلی کی‌یف که همان آمریکا باشد، هیچ پاتریوتی به اوکراین نمی‌دهد.

به نقل از شبکه خبری راشا تودی، کاخ سفید گفته بود ممکن است سامانه‌های پدافند هوایی و موشکی پاتریوت بیشتری را در اختیار اوکراین قرار دهد، آن هم در صورتی که آنها از سایت‌های استقرار فعلی خود از جمله در غرب آسیا به دست آمریکا برسند و در آن وضعیت، به اوکراین ارسال می‌شوند.

«جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید نیز در واکنش به این درخواست از سوی زلنسکی گفت: «سیستم‌های پاتریوت آمریکا اکنون در سراسر جهان مستقر هستند که شامل خاورمیانه می‌شود و این‌ها با هدف دفاع و پشتیبانی از نیروهای آمریکایی استقرار یافته‌اند.»

وی به شبکه خبری ام‌اس‌ان‌بی‌سی گفت: « اگر بتوانیم آتشبارهای آمریکایی پاتریوت بیشتری را برای آنها می‌فرستیم. اما آتشبارهای ما در سراسر جهان مستقر هستند. تلاش می‌کنیم تا با شرکای اروپایی و متحدانمان در بخش‌های دیگر جهان به تامین این ظرفیت‌های دفاع هوایی برای اوکراین بپردازیم.»

پنتاگون در واقع متعهد شده که مهمات پاتریوت بیشتری را به عنوان بخشی از بسته کمکی ۶ میلیارد دلاری که به‌تازگی اعلام شد، برای اوکراین تامین کند. با این حال، تحویل این سامانه‌های دفاع هوایی ممکن است ماه‌ها یا حتی سال‌ها طول بکشد، چون این پاتریوت‌ها از زرادخانه موجود پنتاگون به اوکراین ارسال نمی‌شوند و این اعلامیه «بازگوکننده آغاز فرآیند قرارداد» با صنایع دفاعی ایالات متحده به شمار می‌رود.

یک آتشبار MIM-۱۰۴ پاتریوت که توسط کمپانی تسلیحاتی آمریکایی ریتون ساخته شده، بیش از یک میلیارد دلار قیمت دارد و از چندین واحد نصب شده روی کامیون تشکیل شده است.

ایالات متحده بیش از ۱۱۰۰ پرتابگر پاتریوت را در طول سال‌ها تولید کرده و تخمین زده می‌شود که صدها پرتابگر پاتریوت فعال و ذخیره‌سازی شده باشد اما تنها یک آتشبار را به اوکراین فرستاده است. دو آتشبار کامل دیگر توسط آلمان اهدا شده، در حالی که هلند دو پرتابگر جداگانه را به اوکراین ارسال کرده است.

«لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا روز جمعه پس از نشست دیگری در گروه تماس دفاعی اوکراین گفت که غرب تلاش خواهد کرد تا سامانه‌های پاتریوت بیشتری را به اوکراین بفرستد، اما این موضوع باید مشخص شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جزئیات دیدار و گفتگوی مقام بلندپایه نظامی ایران با وزیر دفاع بلاروس
  • دیدار وزیر دفاع ایران با همتای بلاروسی
  • تاکید وزرای دفاع ایران و بلاروس بر اجرای
  • دیدار وزیر دفاع ایران با وزیر دفاع بلاروس
  • کاخ سفید: آمریکا هیچ سامانه پاتریوتی برای اوکراین ندارد
  • جنجال در منطقه میانکاله؛ ممانعت محیط بانان از ورود مصالح ساختمانی
  • ورود وزیر دفاع به آستانه پایتخت قزاقستان برای شرکت در اجلاس شانگهای
  • ورود وزیر دفاع آستانه پایتخت قزاقستان برای شرکت در اجلاس شانگهای
  • پیام تشکر وزیر دفاع از مجلس شورای اسلامی
  • بازدید نمایندگان مجلس از بخش‌های فضایی و موشکی وزارت دفاع