Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-07@02:33:45 GMT

ماجرای دریافت پول درمان از سیل زدگان

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۳۲۴۰۱

ماجرای دریافت پول درمان از سیل زدگان

اظهارات یکی از نمایندگان مجلس، مبنی بر اینکه مردم مناطق سیل زده برای دریافت خدمات درمانی در بیمارستان ها هزینه پرداخت کرده اند، با واکنش وزارت بهداشت همراه شد.

به گزارش مشرق، آسیب دیدگان حوادث سیل در نقاط مختلف کشور می‌بایست بدون هیچ گونه مشکلی در مراکز درمانی، خدمات مورد نیاز را دریافت کنند. این در حالی است که اظهارات برخی از سیل زدگان در یکی از استان‌های کشور، چنین ادعایی را زیر سوال می‌برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید حمیدرضا کاظمی نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس، از گلایه مردم سیل‌زده از دریافت هزینه‌های درمان توسط مراکز درمانی در ازای خدماتی که به آنها ارائه داده‌اند، خبر داد و گفت: در روزهای اول مشکلاتی در زمینه تأمین دارو وجود داشت که رفع شد، اما مردم از این موضوع گلایه داشتند که مراکز درمانی برای ارائه خدمات به سیل‌زدگانی که تمام دارایی خود را از دست داده‌اند، هزینه دریافت می‌کنند.

بیشتر بخوانید:

نظر محسن رضایی درباره درس عبرت سیل به مسئولان

این در حالی است که ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت، چنین ادعایی را تکذیب کرد و گفت: در شهرهای پلدختر، معمولان و روستاهای اطراف آنها به دلیل شدت آسیبی که به مردم وارد شده است، تمامی خدمات بهداشتی و درمانی به صورت رایگان ارائه می‌شود.

وی افزود: با توجه به اینکه بعد از وقوع سیل مراجعه به مراکز درمانی در شهرهای پلدختر و معمولان نسبت به شرایط عادی چند برابر شده است، همکارانمان در مراکز درمانی دولتی با کمک نیروهای مسلح و نیروهایی که از دانشگاه علوم پزشکی به منظور ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به این مناطق آمده‌اند، تمامی خدمات را رایگان ارائه می‌دهند.

حریرچی با عنوان این مطلب که مسئولانی از وزارت بهداشت به صورت شبانه‌روزی در شهرهای سیل‌زده حضور دارند، تاکید کرد: اگر در مناطق سیل‌زده تخلفی در حوزه ارائه خدمات بهداشتی و درمانی مشاهده شد یا در ازای ارائه خدمات هزینه‌ای دریافت گردید، مردم با شماره ۱۹۰ تماس بگیرند و گزارش بدهند.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: گام دوم انقلاب وعده های روحانی اخبار سیل رونق تولید سیل سیل زدگان سیلاب وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۳۲۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، دکتر محسن میرزائی با اشاره به اجرای این پویش به مدت سه روز گفت: گروه هدف این پویش ملی، شامل کودکان زیر ۱۴ سال، زنان باردار و شیرده تا یک سال پس از زایمان هستند.

وی افزود: خدمات پویش ملی سلامت دهان و دندان در مراکز خدمات جامع سلامت و در دو سطح ارائه می‌شود. معاینه، آموزش بهداشت و وارنیش فلوراید به عنوان خدمات سطح یک در پایگاه‌های سلامت شهری و خانه‌های بهداشت روستایی ارائه می‌شود و خدمات سطح دو در مراکز خدمات جامع سلامت تجهیزشده، ارائه می‌شود که شامل ترمیم پالپوتومی (درمان دندان پوسیده و عفونی)، درمان پالپ زنده، جرم‌گیری، حذف دندان عفونی و فیشورسیلنت است.

معاون بهداشتی دانشگاه تصریح کرد: در این راستا و به منظور خدمت رسانی به گروه هدف بر اساس مصوبه هیئت وزیران، ارائه تمامی خدمات دندانپزشکی سطح یک و دو به گروه هدف دارای دفترچه بیمه روستایی ساکن در مناطق روستایی و شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر رایگان است.

وی ادامه داد: خدمات برای این گروه در مراکز شهری توسط وزارت بهداشت تعدیل شده و خدمت ترمیم دندان شش و فیشور سیلنت دندان ۶و۷ تحت پوشش بیمه قرار گرفته است.

میرزائی با اشاره به اینکه پوسیدگی دندان به عنوان شایع‌ترین بیماری عفونی در دنیا شناخته می‌شود، افزود: بدون سلامت دهان و دندان سلامت بدن تامین نمی‌شود

گفتنی است در استان یزد ۷۶ واحد دندانپزشکی ثابت در مراکز خدمات جامع سلامت استان دایر می‌باشد. همچنین در کنار این واحدها، دو موبایل کلینیک سیار هم با کمک‌های دولتی و خیرین آماده ارائه خدمات به همشهریان است.

دیگر خبرها

  • هلال احمر در قرن جدید؛ از مرکز ملی مدیریت و رصد حوادث تا ۲.۸ میلیون عضو جدید
  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان یزد
  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین