Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@13:28:29 GMT

طرح‌های آبخیزداری در مسیر رودخانه قم احداث شود

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۳۲۴۹۱

طرح‌های آبخیزداری در مسیر رودخانه قم احداث شود

استاندار قم گفت: طرح‌های آبخیزداری در رودخانه قم هنوز ایجاد نشده و باید در اسرع وقت به دنبال آن رفت، طرح‌های آبخیزداری در بالادست شهر کهک نتیجه‌ مثبتی در مواجه با سیلاب‌های اخیر از خود نشان داده است. ۱۸ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۴ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، بهرام سرمست پیش از ظهر امروز در جلسه هماهنگی مدیریت بحران که در تالار معصومیه فرمانداری برگزار شد، اظهار داشت: کمک‌های استان قم به استان‌های سیل‌زده به‌صورت مستمر از هفته گذشته آغازشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به بارش‌های سیل‌آسای روز گذشته در قم افزود: اگر همین مقدار بارش با مدت‌زمان بیشتری در استان قم شروع به باریدن کند معلوم نیست با توجه به زیرساخت‌های ضعیف شهر قم چه اتفاقاتی بیفتد.

مدیران ناکارآمد قم برکنار می‌شوندذخیره آب سد 15 خرداد قم به 60 میلیون مترمکعب رسیدنابودی حریم رودخانه‌ها علت قهر طبیعت در روستاهای قم است

استاندار قم گفت: متأسفانه پیش‌بینی‌های هواشناسی استان به‌صورت کلی بوده و امکان برخی از تدابیر لازم را می‌گیرد، بارش‌های سیلابی دیروز ثابت کرد که باید آمادگی‌های استانی برای مقابله با بارش‌ها تا پایان فعال بودن سامانه بارشی ادامه داشته باشد.

سرمست ادامه داد: مدیریت بحران صرفاً به گزارش‌های ادواری سازمان هواشناسی توجه نکرده و آمادگی‌های لازم را همواره حفظ کند، کمک‌های ستاد بحران استان قم به استان‌های گلستان، خوزستان و لرستان در روزهای گذشته به این سه منطقه ارسال‌شده است.

سرمست با اشاره به افتتاح حساب ویژه برای امدادرسانی به شهرهای سیل‌زده و جبران بخشی از خسارت‌های تحمیل‌شده به مردم، گفت: برای کمک‌رسانی به مردم سیل‌زده لرستان به‌زودی حسابی در یکی از بانک‌های استان افتتاح می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: رئیس‌جمهور در تماس تلفنی اخیر نگران وضعیت سیلاب و طغیان رودخانه قمرود بوده و نسبت به مدیریت دقیق و درست آن تأکید داشتند، همچنین ریاست‌جمهور و مراجع معظم تقلید نسبت به امدادرسانی و کمک‌های مردمی به مردم سیل‌زده تأکید مستمر دارند.

استاندار قم اضافه کرد: تشکیل ستاد کمک‌های مردمی به استان لرستان در قم یکی از برجستگی‌ها و اقدامات ارزنده استان در روزهای اخیر بوده که به وظیفه و رسالت انسانی خود به شکل شایسته‌ای عمل کرده است.

سرمست با تأکید بر اهمیت مردمی شدن کمک‌رسانی به مردم سیل‌زده ابراز کرد: اگر ظرفیت مردمی برای کمک‌رسانی به مردم سیل‌زده وارد کار نشود، کمک‌های دولت‌های به‌هیچ‌وجه نمی‌تواند پاسخگوی عمق و حجم ویرانی‌ها و نیازمندی‌ها باشد.

وی تصریح کرد: آمادگی دستگاه‌های استانی در برابر فعالیت سامانه بارشی جدید باید حفظ شود، همچنین مسئولان استان از تمام ظرفیت خود از ستاد مردمی کمک‌رسانی به مردم سیل‌زده لرستان استفاده خواهد کرد و مقابله با موازی کاری مهم‌ترین انتظاری بوده که از دستگاه‌های استانی می‌رود.

استاندار قم گفت: کمک‌رسانی‌های قم به مناطق سیل‌زده باید هدفمند و ساماندهی شده بوده و از کارهای حاشیه‌ای و بی‌اثر خودداری شود، کمک‌های مردمی و دولتی قم به استان لرستان باید بر اساس نیازهایی که مسئولان این استان اعلام می‌کنند انجام بگیرد.

سرمست ادامه داد: اولویت‌بندی در کمک‌رسانی به لرستان و حفظ آمادگی استان در برابر حوادث آینده باید حفظ شود. با درس گرفتن از گذشته باید نقاط آسیب‌پذیر برطرف شود و طرح‌های آبخیزداری و احداث بندها در بالادست استان باید توسعه پیدا کند.

وی عنوان کرد: طرح‌های آبخیزداری در رودخانه قم هنوز ایجاد نشده و باید در اسرع وقت به دنبال آن رفت. طرح‌های آبخیزداری در بالادست شهر کهک نتیجه‌ مثبتی از خود نشان داده است، فعالیت شهرداری قم در ستاد نوروزی و ستاد مدیریت بحران مطلوب و قابل‌قبول بوده است.

انتهای پیام/ش

R7854/P/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۳۲۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد پست برق ۴۰۰ کیلو ولت در هشترود

قشلاقی در جلسه شورای اداری هشترود گفت:  پست برق ۴۰۰ کیلو ولت تا ۲ سال آینده احداث می‌شود و برق شهر‌های جنوب استان آذربایجان شرقی به ویژه شهرستان‌های هشترود و چاراویماق را که با مشکل انرژی در احداث برخی کارخانه‌ها و صنایع سنگین مواجه هستند تامین خواهد کرد.

وی افزود: با توجه به نیاز منطقه و سرمایه گذاری صنایع در این شهرستان در شهرک‌های صنعتی و پایاب سد سهند احداث این پست لازم و حیاتی است.

قشلاقی همچنین از راکد ماندن قطعه پنج آزاد راه هشترود ـ مراغه انتقاد کرد و گفت: این قطعه به طول ۶ کیلومتر مسیر حیاتی برای شهر هشترود است چرا که این شهر را به اتوبان پیامبر اعظم (ص) و آزاد راه هشترود ـ مراغه وصل کند.

وی گفت: مردم این شهرستان از راه ارتباطی روستایی دامناب که به جاده مرگ هم مشهور است رفت و آمد می‌کنند و هر روز شاهد بروز تصادف هستیم.

فرماندار هشترود ادامه داد: برخی کار‌های ساختمانی و عملیاتی این قطعه تمام شده و فقط مطالبات زمین‌های کشاورزان و ۲ دهنه پل و هموارسازی این‌مسیر مانده است که باید این مسیر تا پایان امسال به اتمام برسد.

وی از ممنوعیت به کارگیری اتباع افغانی در کارگاه‌ها، باغ‌ها و مزرعه‌های این شهرستان خبر داد و گفت: در صورت مشاهده برخورد جدی خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • کمبود ۲۵۰ میلیاردی برای احداث ساختمان استانداری لرستان
  • پل خورگو وارد مرحله اجرا شد
  • عملیات اجرایی پل خورگو آغاز شد
  • راه‌‌آهن لرستان در مسیر ریل‌گذاری
  • طولانی‌ترین تونل ریلی خاورمیانه در لرستان احداث می شود
  • مهار سیلاب‌ با اجرای طرح‌های آبخیزداری در فریدونشهر + فیلم
  • مهار ۸۰ درصد از سیلاب‌ها با اجرای طرح‌های آبخیزداری در فریدونشهر+ فیلم
  • ایجاد پست برق ۴۰۰ کیلو ولت در هشترود
  • تأکید وزیر کشور برای زمینه سازی مشارکت مردم در سرمایه گذاری
  • با مأموریت‌های چندگانه در حال فتح قله‌ها هستیم/ سد «معشوره» و «راه آهن» لرستان در دستور کار دولت است