Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گفته رئیس ستاد پشتیبانی از مناطق سیل زده وزارت صمت، با توجه به مصوبه دولت برای اختصاص مبالغی بعنوان کمک بلاعوض به مردم سیل زده پیشنهادی مطرح است تا با محوریت وزارت صمت، تامین مایحتاج و کالاهای اساسی با همکاری واحدهای صنعتی ارزان‌تر انجام شود. ۱۸ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۷ اقتصادی صنعت و تجارت نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، رئیس ستاد پشتیبانی از مناطق سیل زده وزارت صنعت، معدن و تجارت ضمن اشاره به اقدامات انجام شده برای رفع مشکلات سیل زدگان، از برنامه ریزی برای بازسازی و احیا واحدهای صنعتی، معدنی و صنفی و زیر ساخت های صنعتی و معدنی آسیب دیده خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ستادپشتیبانی از مناطق سیل زده وزارت صنعت، معدن و تجارت که با حضور معاونان و مشاوران وزیر برگزار شد، اعضا بر لزوم دریافت فهرست اقلام مورد نیاز سیل زدگان از ستاد بحران کشور تاکید کردند تا این اقلام با کمک اصناف، اتاق‌های بازرگانی و ... با محوریت وزارت صنعت، معدن و تجارت تامین شود.

ارسال تجهیزات و ماشین آلات معدنی از استان‌های سیل زده و همجوار برای بازگشایی راه‌ها و خارج کردن گل و لای از واحدهای مسکونی و صنعتی دیگر مصوبه این جلسه بود.

همچنین اعضای ستادپشتیبانی از مناطق سیل زده وزارت صنعت، معدن و تجارت مصوب کردند برای هماهنگی بیشتر، نماینده‌ای از سوی وزارتخانه برای هریک از استان‌ها سیل زده انتخاب شود تا علاوه بر نظارت بر نحوه کمک رسانی، سرعت و دقت اقدامات این وزارتخانه افزایش یابد.

در این جلسه، فرشاد مقیمی، معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز با اخذ گزارش از آخرین اقدامات انجام شده برای کمک رسانی به مناطق سیل زده، از برنامه‌ریزی برای تامین وسایل مورد نیاز مردم در مناطق جنوبی خبر داد و گفت: تعدادی از اتحادیه‌ها، تشکل‌ها، انجمن‌های غیردولتی و واحدهای صنعتی برای فروش وسایل ضروری مردم با اعمال تخففیف‌های ویژه اعلام آمادگی کرده‌اند.

سازمان مدیریت بحران بدون قانون فعالیت می‌کند/استانداران یک ریال بودجه هم برای مدیریت سیل در اختیار نداشتند

او افزود: با توجه به نامگذاری سال از سوی مقام معظم رهبری با عنوان رونق تولید و مصوبه اخیر دولت برای اختصاص مبالغی به عنوان کمک بلاعوض به مردم مناطق سیل زده پیشنهادی مطرح است تا با محوریت وزارت صنعت، معدن و تجارت تامین مایحتاج و کالاهای اساسی با همکاری واحدهای صنعتی ارزان‌تر در اختیار مردم قرار گیرد.

معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به ماموریت اصلی این وزارتخانه در بازسازی واحدهای صنعتی و صنفی آسیب دیده در سیل، گفت: مهمترین وظیفه وزارتخانه، کمک به تسریع در راه اندازی واحدهای صنعتی آسیب دیده است که در این راستا باید برنامه ریزی و پیش بینی دقیق برای تامین نیاز واحدها مانند مواد اولیه و... صورت گیرد.

معاون وزیرصنعت، معدن و تجارت افزود: در این خصوص اطلاعات استان‌های شمالی نهایی و تصمیم گیری به دولت محترم ارسال شده است و این اقدامات برای استان های جنوبی و غربی نیز در حال پیگیری می باشد.

مقیمی با تاکید بر تسریع در بازسازی واحدهای صنعتی، معدنی و صنفی آسیب دیده اظهار کرد: در این جلسه، پیشنهاداتی برای اعطای تسهیلات به واحدهای تخریب شده، استمهال بدهی و ... مطرح و مقررشد که تمهیداتی برای کمک رسانی به واحدهای صنعتی و صنفی آسیب دیده صورت گیرد.

وی اظهار امیدواری کرد، با اجرای این اقدامات واحدهای تولیدی آسیب دیده در بازه زمانی کوتاه‌تری به چرخه اقتصادی بازگردند.

او همچنین از ضرورت ورود جهادی وزارت صنعت، معدن و تجارت برای حل مشکل سیل زدگان سخن گفت و افزود: آقای وزیر تاکید دارند وزارتخانه تمام ابزارها و توان خود را برای حل مشکلات فعلی مردم در تامین اقلام ضروری و کمک به واحدهای تولیدی برای از سرگیری فعالیت، بکار گیرد.

انتهای پیام/

R34343/P/S7,78/CT12 واژه های کاربردی مرتبط سیل وزارت صنعت و معدن

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیل وزارت صنعت و معدن سیل وزارت صنعت و معدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۳۲۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهلت مزایده عمومی ۲۸۹ معدن آذربایجان غربی تمدید شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد ، جلال دسترنج معاون امور معادن و صنایع معدنی اداره کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی گفت: مهلت مزایده این معادن تا ۲۶ اردیبهشت ‌ماه امسال است، اما بعلت شمار زیاد محدوده‌های معدنی، گستردگی و پراکندگی آنها و همچنین واگذاری حداکثری به واجدان شرایط، تمدید شد.

 جلال دسترنج افزود: این مزایده شامل ۸۷ محدوده اکتشافی، ۱۱۳ محدوده اکتشافی دارای پروانه اکتشافی، ۷۴ معدن دارای پروانه بهره برداری، ۱۳ معدن دارای گواهی نامه کشف و ۲ محدوده دارای مجوز برداشت است که به متقاضیان واجد شرایط واگذار می‌شود.

معاون امور معادن و صنایع معدنی اداره کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی گفت: متقاضیان می‌توانند برای کسب اطلاعات، دریافت اسناد و لیست و نقشه معادن موضوع مزایده، به سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد ایران) به آدرس setadiran.ir مراجعه کنند.

 دسترنج خاطرنشان کرد: متقاضیان می‌بایست حداکثر تا ۹خردادماه نسبت به اخذ مدارک و مستندات لازم از سامانه ستاد اقدام و حداکثر تا ساعت۱۲ نوزدهم خردادماه پیشنهادات قیمت خود را از طریق همان سامانه ارسال و اصل مدارک مربوط به واریزی سپرده شرکت را تحویل دبیرخانه اداره کل صنعت، معدن و تجارت نمایند.

دیگر خبرها

  • معدن بعد از نفت دومین زمینه ثروت آفرینی برای کشور است
  • مهلت مزایده عمومی ۲۸۹ معدن آذربایجان غربی تمدید شد
  • ثبت بیش از ۲۰۰ هزار شرکت تعاونی در سیستان و بلوچستان
  • وزیر صنعت معدن و تجارت شامگاه دوشنبه وارد اراک شد
  • وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری با عمر کمتر از پنج سال صادر شد
  • صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم
  • صادرات ۱۰۸ هزار تنی کالا به روسیه در فروردین ماه
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری صادر شد