Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمعیت هلال احمر گنبدکاووس گفت: در حال حاضر ۲۴۸ خانوار روستایی و شهری سیل‌زده این شهرستان در اردوگاه‌ها و یا چادر زندگی می‌کنند. ۱۸ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۶ استانها گلستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گنبدکاووس، اصغر نودهی ظهر امروز در نشست خبری درباره عملکرد جمعیت هلال احمر شهرستان در سیل اخیر اظهارداشت: منازل مسکونی 248 خانوار روستایی و شهری در سیل اخیر دچار آسیب شد و این افراد در حال حاضر در اردوگاه‌های موقت و چادر اسکان داده شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از این تعداد 35 خانوار شهری در اردوگاه‌های موقت اسکان داده شدند و75 خانوار نیز در شهر و در محل زندگی خود به خاطر آسیب به واحدهای مسکونی در چادر زندگی می‌کنند. همچنین 138 خانوار روستایی نیز که منازل آنها در سیل آسیب دیده در همان روستا در چادر اسکان داده شده‌اند.

رئیس جمعیت هلال احمر گنبدکاووس بیان داشت: تا فردا مرحله سوم بسته‌های غذایی 45 روزه بین این افراد توزیع می‌شود.

سیل به 20 روستای شهرستان گنبدکاووس خسارت زدپرداخت تسهیلات به سیل‌زدگان در گنبدکاووس؛ توزیع لوازم‌التحریر بین دانش‌آموزان سیل‌زدهگلستان| مدارس مناطق سیل‌زده گنبدکاووس از 17 فروردین دایر است

وی ادامه داد: سیل در گنبدکاووس به 22 روستا خسارت زد و در روزهای نخست وقوع سیل 377 خانوار روستایی دچار حادثه شدند و کار امدادرسانی به این افراد در دستور کار جمعیت قرار گرفت. در حال حاضر این تعداد افراد خدمات گیرنده به 138 خانوار کاهش یافته و مابقی خانوارها به زندگی عادی خود برگشتند.

نودهی با بیان اینکه سیل آسیب جدی به عشایر شهرستان گنبدکاووس وارد کرده است، افزود: در کنار اهالی روستاها و مردم شهرها 107 خانوار عشایری نیز دچار آسیب جدی ناشی از سیل شدند و امدادرسانی به این افراد به وسیله چهار سورتی پرواز با بالگرد انجام شد و اقلام مورد نیاز غذایی، بهداشتی، پتو و چادر بین 107 خانوار که جمعیت آنها 497 نفر بود توزیع شد.

وی گفت: در مجموع در سیل شهرستان گنبدکاووس یکهزار و 400 خانوار در قالب هفت هزار نفر از خدمات امدادی جمعیت هلال احمر شامل پتو، موکت، کنسرو، نان، غذای گرم و غیره بهره‌مند شدند.

نودهی گفت: در روزهای نخست وقوع سیل چهار ارودگاه و کمپ برای اسکان اضطراری در نظر گرفته شد. در حال حاضر تنها یک کمپ ما فعال است و 35 خانوار شهری در آن اسکان داده شدند. از این تعداد 28 خانوار افاغنه و اتباع خارجی بوده و هشت خانوار ایرانی هستند. بقیه افراد به زندگی عادی و یا چادرهای محل سکونت خود رفتند.

وی اظهارداشت: در این مدت 600 نفر روز امدادگر و داوطلب جمعیت هلال احمر و 200 نفر روز نیروهای مردمی به مردم مناطق سیل زده شهرستان خدمات ارائه دادند. تیم آفرود مشهد نیز به روستاهای صعب العبور مانند ماسان‌کوپ، آی‌تمر و ملک‌علی‌تپه خدمات ارائه داد.

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان گنبدکاووس بیان داشت: مردم ایران به جمعیت هلال احمر اعتماد دارند و تاکنون 20 میلیارد تومان کمک های نقدی مردم به حساب این جمعیت واریز شده است. قرار است به زودی مبالغ کمک های مردمی به استان گلستان و شهرهای سیل زده استان مشخص و به حساب شهرستان‌ها واریز شود.

انتهای پیام/ ع

R41471/P1494/S6,70/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۳۴۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان امدادرسانی به سیلاب سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان گفت: در ۱۳ روز عملیات سیل و آبگرفتگی با ۲ بالگرد هلال احمر و ۲۰۶ سورتی پرواز،۱۳ هزار و ۷۷ خانوار شامل ۵۸ هزار و ۷۵۲ نفر امدادرسانی شدند.
سجادی گفت: از روز‌های اولیه سیل و آبگرفتگی، نیرو‌های عملیاتی هلال احمر چهار هزار و ۷۰ نفر را اسکان اضطراری دادند.
وی ادامه داد: در پی بارش‌های شدید باران در جنوب سیستان و بلوچستان در ۱۳ شهرستان ایرانشهر، سیب و سوران، سراوان، مهرستان، خاش، نیکشهر، زاهدان، میرجاوه، کنارک، سرباز، دلگان، فنوج و چابهار از آبگرفتگی و سیلاب آسیب دیدند.
مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر سیستان و بلوچستان با اشاره به تلاش شبانه روزی امدادگران و نجاتگران در سیلاب جنوب استان گفت: در این حادثه ۹ هزار و ۳۹۰ تخته پتو، چهار هزار و ۹۵۲ تخته موکت، یک‌هزار و ۲۳ دستگاه چادر امدادی، هفت هزار و ۴۱۷ کیلوگرم نایلون پوششی سقف، هشت هزار و ۶۴ بسته غذایی ۱۰ روزه، ۲ هزار و ۳۴۶ بسته غذایی ۷۲ ساعته و ۱۴ هزار و ۲۰۰ قوطی کنسروجات بین خانواده‌های تحت تاثیر توزیع شد.

دیگر خبرها

  • پایان امدادرسانی به سیلاب سیستان و بلوچستان
  • نجات ۳ مرد گرفتار در کوه سیاه لنده توسط امدادگران هلال احمر
  • ۹۶ درصد از راه‌های روستایی شهرستان طارم آسفالت شده است
  • آمادگی هلال احمر برای کمک به مردم سیل‌زده کنیا
  • گم‌شدن دخترک کلاله‌ای/جستجو در روز سوم، اثری از «یسنا» نشد
  • آماده باش نیروهای هلال احمر بوشهر
  • تکریم و معارفه روئسای قدیم و جدید هلال احمر شهرستان سلماس 
  • برگزاری مانور تیم سحر هلال احمر در قزوین
  • اجرای گام سوم طرح یاس در اردبیل
  • برگزاری دوره تربیت مربی کد ۳ هلال‌احمر اصفهان به میزبانی شهرستان نایین