Web Analytics Made Easy - Statcounter

سهراب مرادی وزنه بردای المپیکی پس از بازگشت از آلمان با صالحی امیری دیدار و گفت‌وگو کرد.

سهراب مرادی که مدتی به شدت از ناحیه دیسک کمر خود ابراز ناراحتی می‌کرد با پیگیری‌های رییس کمیته ملی المپیک جهت تکمیل دوره درمانی خود زیر متخصصین مجرب به آلمان سفر کرده بود و بعد از اتمام دوره درمانی خود و بازگشت به تهران با حضور در کمیته ملی المپیک ضمن دیدار با صالحی امیری گزارش مختصری از روند درمانی خود را ارائه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سهراب مرادی ضمن قدردانی از حمایت‌های صالحی امیری در پیگیری و اعزام به آلمان جهت تکمیل دوره درمانی خود ابراز کرد: خوشبختانه پس از آزمایشات لازم زیر نظر دکتر امینی، پزشک متخصص و مجرب ایرانی در آلمان روند بهبودی ام بخوبی پیش رفت و خوشبختانه بدون جراحی به بهبودی نسبی دست یافته ام.

صالحی امیری رییس کمیته ملی المپیک ضمن ابراز خوشحالی از روند مطلوب درمانی سهراب مرادی گفت: برای ما بیش از هر چیزی سلامتی ورزشکاران در اولویت است و بخاطر همین اگر خدای ناکرده آسیب دیدگی سختی برای ملی پوشان عزیز بوجود بیاید فدراسیون ورزشی مربوطه و فدراسیون پزشکی ورزشی نهایت تلاش خود را برای بهبودی ورزشکاران به کار خواهند بست و اگر در مواردی خاص نیاز به کمک داشته باشند در کنار این عزیزان خواهیم بود. به امید خدا سهراب مرادی بزودی روند بهبودی خود را زیر نظر مجرب‌ترین پزشکان طی کرده تا بتواند کماکان برای میهن عزیزمان افتخار آفرینی کند./ کمیته ملی المپیک

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۳۵۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«قصه‌هایی از دری‌کنده» نمایش آثار مکرمه قنبری در گالری سهراب

گالری سهراب از این هفته میزبان نمایشگاهی از مکرمه قنبری، بانوی مطرح هنر نقاشی ایران خواهد بود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مجموعه‌ای از آثار زنده‌یاد مکرمه قنبری معروف به "ننه مکرمه" شامل آثاری از دوره‌های مختلف کاری وی در نمایشگاهی تحت عنوان " قصه‌های دری‌کنده" در گالری سهراب به نمایش درخواهد آمد.

این نمایشگاه با همکاری " خانه موزه مکرمه" برگزار خواهد شد که در آن ۳۱ اثر به روی دیوار خواهد رفت. همزمان با افتتاح این نمایشگاه مستندی از مکرمه به کارگردانی ابراهیم مختاری، با عنوان «مکرمه، خاطرات و رؤیاها» که در سال ۱۳۷۶ ساخته شده نیز نمایش داده خواهد شد.

استمنت نمایشگاه " قصه‌های دری‌کنده " رونوشتی از زنده‌یاد احمدرضا دالوند است که در مورد مکرمه نوشته شده است. در استیتمنت این نمایشگاه آمده است: "مکرمه قنبری، نماینده فارغ البالی و رهایی ایماژ‌های هنرمندانه در زمانه ماست. او از پس تحمل رنج‌های بسیار به چنان خلوصی رسیده بود که می‌خواست در هذیان لذت بخش خلاقیت بی وقفه اش مار ار نیز سهیم سازد. "

همچنین شهاب شاه‌پرویزی، نویسنده و منتقد هنری در مورد مکرمه در چند سطر برای این نمایشگاه آورده است که " آثاری که قصه‌ی یک دنیاست. دنیایی رنگارنگ. رنگارنگی کوچک که سروته‌اش به قدر روستای "دری‌کنده" بود. کوچکی که در ساحت تصویرگرایانه‌ی "مکرمه قنبری" حامل قصه‌هایی عمیق است. قصه‌هایی فولکلور از ستیزه‌گران و ستیزه‌پذیرانِ ناچار. ستیزه‌ی جهانی جبار با زنی تنها. زنی تنها و غریب در احاطه‌ی دیوچهره‌گان و اژدهارویان. آثار مکرمه در رنگ‌های روشن، در ساده‌گی طرح‌های بداهه و فیگور‌های سوررئال؛ قصه‌ی درد‌هایی است فراموش نشده. فراموش نشده‌هایی فراتر از مرز‌های دریکنده، فراتر از مرز‌های قراردادی، فراتر از مرز‌های جنسیتی و حتی من و تو. مکرمه، نقاش درد تنهایی، غریبه‌گی و سردرگمی است؛ همان درد مشترک آدمی. شاعری که قلم‌مو را جای‌گزین قلم نمود. "

مکرمه قنبری معروف به ننه مکرمه متولد ۱۳۰۷ در دری‌کنده بابل، نقاش سبک پست مدرنیسم مازندرانی است که به خاطر نقاشی‌هایش به شهرت جهانی رسید. نقاشی‌های وی موجب شد تا به‌عنوان بانوی سال نقاش در سال ۲۰۰۱ توسط دوازدهمین کنفرانس ایران‌شناسی در دانشگاه دولتی سوئد، معرفی شود. مکرمه که تحصیلات دانشگاهی و سواد خواندن و نوشتن نداشت و دوره علمی نیز نگذرانده بود، در سن ۶۷ سالگی به‌خاطر فروخته شدن گاو محبوبش افسرده شد و برای رهایی از اندوه، به نقاشی پناه برد. او آنچه را که در دل داشت، روی دیوار‌های خانه‌اش جان بخشید. خانه کوچک ۲۰۰ متری او در روستا امروزه به موزه ننه مکرمه تبدیل شده است و از آثار ملی ایران و جا‌های دیدنی بابل به شمار می‌آید.

این نمایشگاه از هفتم اردیبهشت آغاز و تا هفدهم اردیبهشت ماه در گالری سهراب به آدرس خیابان سمیه، بین مفتح و رامسر، پلاک ۱۴۲ برپا خواهد بود.

دیگر خبرها

  • استاندار لرستان با خانواده شهید سید عباس صالحی روزبهانی دیدار کرد
  • قدردانی فرماندار رفسنجان از عملکرد گروه جهادی شهدای صنعت مس سرچشمه
  • شاگردان محرم آماده برای جدال با پیکان
  • جای خالی صالحی امیری در کمیته ملی المپیک
  • روسای FIU سازمان بریکس با یکدیگر دیدار کردند
  • پائز: المپیک ۲۰۲۴ واقعیت است نه رؤیا / مرادی: هدف مشترک داریم
  • خانواده نخستین خاستگاه پرورش عزت نفس در افراد است
  • جانشین عالیشاه در اراک هم بازوبند می‌خواهد
  • آمار ورزشکاران سازمان یافته استان مرکزی ۱۴ درصد افزایش یافت
  • «قصه‌هایی از دری‌کنده» نمایش آثار مکرمه قنبری در گالری سهراب