Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به سیل اخیر کشور و نگرانی دانش‌آموزان با نزدیک بودن ایام امتحانات وعقب افتادگی تحصیلی گفت: دانش‌آموزان مناطق سیل‌زده به هیچ عنوان نگران آزمون‌ها و اشکالی که در مسیر تحصیلی آنها پیش آمده نباشند، خصوصا برای دانش آموزان پایه دوازدهم که خودشان را برای کنکور آماده می‌کنند چرا که اردوهای آموزشی پیش‌بینی کرده‌ایم که این اردوها به صورت متمرکز برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، سید محمد بطحایی در جمع خبرنگاران در خصوص دانش‌آموزان مناطق سیل زده گفت: با روش‌های جبرانی در معمولان و پلدختر پیش‌بینی‌هایی را در نظر گرفته‌ایم‌. همچنین کارگروهی به طور متمرکز تشکیل شده که در حال برنامه‌ریزی هستند.

وی ادامه داد: یکی از مهمترین نگرانی‌هایی که فرزندان ما دارند مربوط به ایام امتحانات است و با نزدیک شدن به این ایام دانش آموزان نگران عقب افتادگی تحصیلی هستند. فرزندان به هیچ عنوان نگران آزمون‌ها و اشکالی که در مسیر تحصیلی آنها پیش آمده نباشند خصوصا برای دانش آموزان پایه دوازدهم که خودشان را برای کنکور آماده می‌کنند چرا که اردوهای آموزشی پیش‌بینی کردیم که این اردوهای آموزشی به صورت متمرکز برگزار خواهد شد.

وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد: با وزارت علوم نیز مذاکراتی انجام خواهیم داد تا بتوانیم تسهیلاتی برای این دانش آموزان جهت ورود به دانشگاه و آموزش عالی فراهم کنیم. اکنون در حال بررسی روش‌های مختلف برای برگزاری امتحانات نهایی هستم تا شاید امتحانات را برای این مناطق به تاخیر بیاندازیم.

بطحائی یکی دیگر از گزینه‌های پیش رو برای حل مشکلات دانش‌آموزان مناطق سیل زده را حذف بخشی از محتوای درسی دانش‌آموزان این مناطق اعلام کرد تا شاید بدین ترتیب فشار کمتری به آنها وارد شود.

وی در پاسخ به این سوال که تاخیر در برگزاری امتحانات چقدر خواهد بود؟ تصریح کرد: وضعیت آب و هوایی پاسخ این سوال شما را با مشکل رو به رو کرده به طوریکه در صدد بودیم مدارس را در برخی مناطق آسیب‌دیده با سه روز تاخیر بازگشایی کنیم اما متاسفانه به دلیل آماده نشدن مدارس و عدم استقرار خانواده‌ها در محل زندگی‌شان این موضوع محقق نشد و امیدوارم هفته آینده عموم مدارس را راه اندازی کنیم‌.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: در استان خوزستان شرایط متفاوت شده است و سفری همین روزها به خوزستان خواهم داشت. شاید برای خوزستان مجبور باشیم مدارس شبانه روزی موقت راه‌اندازی کنیم تا مشکلات تحصیلی ایجاد نشود.

بطحائی در خصوص فاصله بین امتحانات نهایی و برگزاری کنکور نیز گفت: این پیشنهاد در اولین دستور کار شورای عالی آموزش و پرورش قرار دارد ولی ما چند محدودیت داریم از جمله تقارن با ماه رمضان است لذا فاصله بین امتحان نهایی و کنکور باید به نحوی باشد که بتوانیم سوابق تحصیلی را در اختیار سازمان سنجش قرار دهیم.

وی افزود: البته وزارت علوم و سازمان سنجش این آمادگی را اعلام کردند تا کنکور را با تاخیر برگزار کنند شاید چند روزی این آزمون به تاخیر بیفتد. از طرفی ما هم به دنبال این هستیم تا امتحانات نهایی را زودتر برگزار کنیم تا فاصله و فرصت کافی را برای آمادگی داوطلبان کنکور آماده کند که احتمالا ظرف چند روز آینده این تصمیم و خبر نهایی می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه امسال پیشینه تحصیلی برای داوطلبان تاثیر مثبت دارد خاطر نشان کرد: از طرف دیگر دانش‌آموزان باید خودشان را برای کنکور آماده کنند تا فشار زیادی بر آنها وارد نشود البته تلاش می‌کنیم این فاصله قابل قبول باشد.

بطحائی درباره هزینه گزافی که برخی از اردوهای دانش‌آموزی از خانواده‌ها اخذ کرده‌اند گفت: بخشی که مربوط به ما هست را به شدت پیگیری می‌کنیم اما خانواده‌ها محور اصلی هستند و بارها من و سایر کارشناسان حوزه وزارت آموزش و پرورش اعلام کرده‌ایم آثار منفی فشارهایی که به دانش‌آموزان وارد می‌شود به مراتب بیش از آثار مثبت آن هست؛ اگر خانواده‌ها گول این روش‌های بسیار مخرب را نخورند و بتوانند همراه آموزش و پرورش باشند کنترل این مشکلات برای ما راحت‌تر است‌.

وی گفت: مدارس را مکلف کردیم سفرهای خارجی به هیچ عنوان نباید صورت بگیرد. اردوهایی که دانش آموزان تحت فشار روحی و عصبی قرار می‌دهد نباید برگزار شود و اگر در این زمینه گزارش به ما برسد با متخلفان برخورد می‌کنیم. خانواده‌ها باید ایمان بیاورند که اگر این روش‌ها در کوتاه مدت منافع داشته باشد اثرات مخربش در دراز مدت بیشتر است.

منبع: فرارو

کلیدواژه: دانش آموزان مناطق سیل زده آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۳۵۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودآگاهی و شناخت اجتماعی برای هدایت تحصیلی نیاز است

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: خودآگاهی و شناخت اجتماعی دانش آموزان برای هدایت تحصیلی و انتخاب رشته نیاز است که بازدیدهای میدانی در این خصوص تاثیر مستقیم دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، سید احمدی بنی لوحی بعدازظهر امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در بازدید از تعدادی از مدارس تیران و کرون اظهارکرد: هدایت تحصیلی دانش آموزان پایه نهم و انتخاب رشته برای آینده شغلی آنان و سرمایه انسانی کشور حائز اهمیت است.

وی با بیان اینکه در هدایت تحصیلی و انتخاب رشته مولفه های شناخت، آینده نگری، علاقه مندی و توانمندی های فردی بسیار مهم است، افزود: خودآگاهی دانش آموز از استعداد فردی، علایق، توانایی علمی و جسمی خود برای انتخاب رشته و تعیین سرنوشت مهم است.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان شناخت اجتماعی و سیر توسعه کشور و اشتغال در جامعه را نیز مقوله ای مهم برای انتخاب رشته بیان کرد و یادآورشد: بدون بررسی آینده جامعه و فرصت‌ها انتخاب رشته سخت و با مشکل روبرو خواهد بود.

بنی لوحی با بیان اینکه سیاست نظام آموزشی هدایت تحصیلی ۵۰ درصد جمعیت دانش آموزی در هنرستان‌ها قرار گرفته، تصریح کرد: این آمار در سال تحصیلی فعلی در استان اصفهان بیش از ۴۷ درصد است که از میانگین کشوری هم بالاتر بوده ولی باید برای رسیدن به نقطه هدف کار کرد.

وی ادامه داد: تحصیل در هنرستان‌ها برای اشتغال و کارآفرینی و ارائه فرصت‌های درآمدی موثر بوده که دانش آموزان و خانواده‌ها به این موضوع پی برده و گرایش به این رشته ها نیز افزایش یافته است.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان به نقش هنرآموزان هنرستان‌ها در جذب دیگر دانش آموزان به این رشته‌ها اشاره کرد و گفت: بیان واقعیت‌ها و تصویر روشن از جذابیت‌های رشته های فنی امکان جذب افراد به رشته‌های فنی را فراهم می‌کند.

بنی لوحی تقویت زیرساخت های کارگاهی هنرستان‌ها را در این جریان مهم خواند و گفت: ۹۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تجهیز این مدارس در استان اصفهان برآورد شده که تامین هزینه‌های مواد مصرفی مهم است.

وی اضافه کرد: احداث هنرستان‌های جدید در کنار شهرک های صنعتی و سایت‌های کشاورزی برای تقویت امکانات و کار در محیط صنعتی واقعی جز سیاست‌ها قرار گرفته و این اقدام با مشارکت فعالان اقتصادی انجام می‌گیرد.

کد خبر 749538

دیگر خبرها

  • کارنامه تحولی آغازی برای اجرای سند تحول بنیادین است
  • امتحانات نهایی امسال چرا مهم‌تر است؟
  • شرکت ۴۴هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی در چهارمحال وبختیاری
  • برگزاری همایش تبیینی برگزاری امتحانات نهایی ۱۴۰۳ در مشهد 
  • محتواهای کمک‌ آموزشی برای امتحانات نهایی موضوعیتی ندارد
  • شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • آژیر قرمز آموزش عمومی؛ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • افت شدید تحصیلی دانش آموزان در دولت رئیسی/ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • خودآگاهی و شناخت اجتماعی برای هدایت تحصیلی نیاز است