Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز به نقل از وبدا، محمد اسماعیل مطلق با اشاره به خسارات ناشی از وقوع سیل در برخی نقاط کشور از هموطنان خواست تا ضمن توجه به هشدارهای سازمان هواشناسی و ستاد مدیریت بحران، نسبت به رعایت برخی موارد جهت کاهش خسارات مربوط به سیل اقدام کنند.

وی در ادامه به تشریح این موارد پرداخت و گفت: تمام درزهای اطراف درها و پنجره های زیرزمین را بپوشانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مطمئن شوید که آبِ جاری به سمت پی ساختمان نباش. بهتر است برای خانه تان یک درپوش چاه و شیر یکطرفه (گونه ای از شیرهای صنعتی است که در آن مایع فقط می تواند در یک جهت حرکت کند و در صورت برگشت آن، مسیر حرکت مسدود می شود) تهیه کنید.

مطلق افزود: مدارک مهم خود را در زیرزمین نگهداری نکنید. آنها را در طبقات بالا و در بالاترین جا که از سیل در امان خواهد بود، نگه دارید. اگر صاحب دامداری هستید یادتان باشد که احشام غریزه ای طبیعی برای دوری از آب سیل دارند معمولا اگر بتوانند به بلندی پناه می برند. وقتی شما دام می خرید و بهره برداری از آن را آغاز می کنید، بسیار مهم است که بدانید باید برای هر مرتع تپه و بلندی را در نظر بگیرید. اگر شما این بخش را حذف کنید، احشام از حصار فرار می کنند و به این ترتیب بیشتر در معرض غرق شدن در سیل هستند.

وی ادامه داد: اولین واکنش احشام به وقوع سیل وحشت زدگی است و این همه چیز را پیچیده تر می کند. برق خانه را فقط وقتی از کنتور قطع کنید که مطمئن باشید کنتور برق و اطرافش کاملا خشک است. از کنتور فاصله بگیرید و صورت خود را روبروی کنتور نگه ندارید. یک چراغ قوه همراه داشته باشید. اگر ممکن است سیل در مزرعه جاری شود، نباید حیوانات را در طویله نگه دارید چون ممکن است آلوده شوند یا از بین بروند.

مطلق در پایان خاطرنشان کرد: اگر می خواهید حیوانات را تخلیه کنید و در جایی پناه دهید، باید اراضی مناسب را در نظر بگیرید و با صاحبان اراضی به توافق برسید. همچنین جادە رسیدن به آنجا را هم مد نظر داشته باشید. همچنین نباید نقل و انتقال حیوانات به شکلی باشد که مانع عبور و مرور انسان ها شود.

167 / 167

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۳۵۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار مدیریت بحران استان تهران درباره بارندگی‌های آخر هفته

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، حامد یزدی‌مهر بعدازظهر امروز (چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت) از صدور هشدار زرد هواشناسی مبنی بر فعالیت سامانه بارشی به همراه ناپایداری‌های محلی خبر داد و اظهار کرد: طبق پیش‌بینی سازمان هواشناسی فعالیت این سامانه از فردا پنج‌شنبه ۱۳ اردیبهشت‌ماه آغاز و تا پایان روز شنبه ۱۵ اردیبهشت‌ماه پایان خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: هواشناسی ایران / وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در نقاط مختلف کشور

وی افزود: طبق پیش‌بینی‌های صورت گرفته ازسوی کارشناسان هواشناسی باید منتظر رگبار باران رعدوبرق، وزش باد شدید و در برخی نقاط، گردوخاک و احتمال وقوع تگرگ به‌ویژه در ساعات بعد از ظهر و شب در کل استان تهران به‌ویژه ارتفاعات باشیم.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران به همه مردم به‌ویژه ساکنین ارتفاعات توصیه کرد که بر اساس هشدار صادر شده و توصیه های مدیریت بحران به هنگام فعالیت سامانه بارشی از تردد غیرضروری در جاده‌ها پرهیز کنند و در حین تردد نیز احتیاط لازم را داشته باشند.

وی با تاکید بر استحکام بخشی به سازه‌های موقت، سبک و ناپایدار گفت: لازم است این اقدامات انجام شود چرا که در صورت عدم استحکام کافی شاهد حوادث ناگواری خواهیم بود.

یزدی مهر اجتناب از صعود به ارتفاعات و کار در مناطق مرتفع را نیز مورد تاکید قرار داد و گفت: کوهنوردان و افرادی که در ارتفاع کار می‌کنند هوشیار باشند و از صعود به ارتفاعات به طور جدی خودداری کنند.

وی پرهیز از اسکان در حاشیه رودها و مسیل‌ها، قرار گرفتن در لبه پشت‌بام و مجاور سازه‌های موقت و ساختمان‌های نیمه‌کاره را از دیگر توصیه‌های لازم به شهروندان برشمرد و گفت: لازم است که دستگاه‌های امدادی نیز آمادگی خود را در این خصوص ارتقا دهند.

وی در خصوص احتمال بارش تگرگ نیز هشدار داد و تاکید کرد: کشاورزان عزیز در نگهداری از نهال‌ها، درختان آسیب‌پذیر و محصولات باغی و زراعی تمهیدات لازم را بیاندیشند.

یزدی‌مهر بر ضرورت خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و اطمینان از لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، نیز تاکید کرد.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

کد خبر: 1229190 برچسب‌ها هواشناسی

دیگر خبرها

  • مدیریت بحران زنجان در حالت آماده‌ باش
  • هشدار مدیریت بحران کرمانشاه در پی تشدید سامانه بارشی
  • هشدار مدیرکل مدیریت بحران استانداری در پی تشدید بارش‌ها در کرمانشاه
  • هشدار مدیریت بحران استان تهران درباره بارندگی‌های آخر هفته
  • هشدار مدیریت بحران استان به کوهنوردان، گردشگران و عشایر
  • تداوم فعالیت سامانه بارشی تا نیمه اردیبهشت
  • هشدار مهم هواشناسی برای ۴ استان/ آماده‌باش مدیریت بحران
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی در البرز
  • آماده‌باش دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان چهارمحال و بختیاری در پی صدور هشدار هواشناسی
  • آماده باش مدیریت بحران در پی هشدار هواشناسی