Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-04@08:25:50 GMT

مردم به لاشه حیوانات تلف‌شده در سیل دست نزنند

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۳۶۵۱۹

مردم به هیچ وجه به لاشه حیوانات تلف شده دست نزنند زیرا امکان انتقال بیماری های مشترک بین انسان و حیوان از جمله شاربن وجود دارد. آفتاب‌‌نیوز : مدیرکل دامپزشکی استان گلستان گفت: مردم به هیچ وجه به لاشه حیوانات تلف شده در سیل به خاطر احتمال انتقال بیماری های مشترک بین انسان و حیوان دست نزنند.
غلامرضا محرابی در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: اکیپ های دامپزشکی استان تاکنون 2566 راس گوسفند و بز، 50 راس گاو،‌ شتر و اسب و 40 قلاده سگ که بر اثر سیل تلف شده بودند را به صورت بهداشتی دفن کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: گزارشات تلفات دامی بیشتر از این مقدار است و ممکن است لاشه حیوانات با سیلاب جا به جا شده باشد لذا از مردم تقاضا می شود به محض مشاهده لاشه حیوانات موضوع را از طریق شماره 1512 یا ارسال پیامک به 10001512 اطلاع رسانی کنند تا اکیپ های دامپزشکی برای دفن بهداشتی لاشه در محل حاضر شوند.
مدیرکل دامپزشکی استان گلستان تاکید کرد:مردم به هیچ وجه به لاشه حیوانات تلف شده دست نزنند زیرا امکان انتقال بیماری های مشترک بین انسان و حیوان از جمله شاربن وجود دارد.
مدیرکل دامپزشکی استان گلستان در ادامه درخصوص تلفات طیور نیز اظهار کرد: در شهرستان گنبدکاووس سه واحد صنعتی با ظرفیت 52 هزار قطعه مرغ تلف شدند که همه آنها دفن بهداشتی شدند.
وی ادامه داد: در شهرستان ترکمن 30 هزار قطعه مرغ از دو واحد صنعتی دفن بهداشتی شدند. در شهرستان گمیشان 5 واحد صنعتی با ظرفیت 60 هزار قطعه تلف شدند که به دلیل آن که آب اجازه دسترسی نمی‌داد، امروز دفن بهداشتی می شوند.
محرابی خاطرنشان کرد: در شهرستان آق‌قلا پنج واحد مرغ گوشتی با ظرفیت 467 هزار قطعه و یک واحد مرغ مادر با ظرفیت 70 هزار قطعه دچار تلفات شدند که سه واحد دفن بهداشتی صورت گرفته و سه واحد دیگر بدلیل وجود آب، به سایت پسماند منتقل خواهند شد.
منبع: ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: لاشه حیوانات سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۳۶۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده‌سازی یک میلیون قطعه زمین مسکن ملی در کشور

معاون پشتیبانی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، گفت: در حال حاضر یک میلیون قطعه زمین در حال آماده‌سازی است که کار بیش از ۶۵۰ هزار قطعه انجام شده و مابقی آن ظرف چند ماه آینده اتفاق می‌افتد. - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، علیرضا فلاحی در مراسم تودیع و معارفه معاون پشتیبانی بنیاد مسکن خراسان رضوی با اشاره به اهداف بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، اظهار داشت: در دوره جدید ریاست بنیاد مسکن، تسهیلات و سهمیه وام‌های سالانه طرح ویژه‌ای که از سال 1384 به تعداد 200 هزار واحد بود، برای اولین بار به 350 هزار واحد افزایش یافت.

وی خاطرنشان کرد: ما با ارتباطات خوبی که با مجموعه وزارت راه و شهرسازی داریم توانستیم برای اولین بار بحث الحاق زمین‌های محدوده شهرها به روستاها را شکل دهیم، از همین رو با توجه به تعهداتی که دولت سیزدهم دارد و قانون 4 میلیون واحد مسکونی که قرار است در 4 سال اتفاق بیفتد، در حال حاضر یک میلیون قطعه زمین در حال آماده‌سازی است که کار بیش از 650 هزار قطعه انجام شده و مابقی آن ظرف چند ماه آینده اتفاق می‌افتد.

فلاحی با بیان اینکه بنیاد مسکن همچون گذشته همواره در کنار مردم است تا مشکل مسکن آنان را حل کند، افزود: ماموریت دیگر ما بحث مسکن محرومین است، از همین رو با توجه به اینکه سازمان ملی زمین بخشنامه ای در سنوات گذشته ابلاغ کرده و محدودیت برای بنیاد ایجاد شده بود، آن دستورالعمل منحل و مقرر شد زمین 50 هزار واحد مسکن برای محرومین را تامین کنیم و امسال این سهمیه نزدیک به 17 هزار واحد است که در دستور کار قرار گرفته است.

افزایش میانگین ساخت سالانه مسکن شهری از 3 هزار به 30 هزار واحد

معاون پشتیبانی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت:مسئله مهم دیگر بنیاد مسکن را بحث مسکن شهری ذکر کرد و ادامه داد: با توجه به اینکه ما درآمد هزینه هستیم، در کنار سیاست‌های کاری خود باید مسکن شهری را فعال کنیم، در واقع میانگین سالانه مسکن شهری تعداد 3 هزار واحد بود که امسال با تفاهم نامه‌های انجام شده قرار است این میزان به 30 هزار واحد برسد، از همین رو اقداماتی در حوزه مسکن شهری در حال انجام است.

وی خاطرنشان کرد: ما بیش از 70 درصد از واحدهای مسکونی روستاها را با کمک همکارانمان در کشور و اداره ثبت سند دار کردیم و در یک برنامه مشخص شده که توسط حوزه معاونت عمران روستایی اتفاق می‌افتد، مشکل سند واحدهای باقیمانده نیز بر طرف خواهد شد.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • آغاز تولید ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در بوشهر + فیلم
  • صادارت۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ از مرز دوغارون شهرستان تایباد به افغانستان
  • خودداری شهروندان ازخریدتخم‌مرغ‌های نگهداری شده در یخچال واحد‌های عرضه
  • جوجه ریزی در واحد‌های پرورشی طیور فقط با اخذ مجوز بهداشتی از دامپزشکی امکانپذیراست
  • شناسایی یک زنجیره توزیع تخم مرغ غیربهداشتی در مازندران
  • کشف ۲ هزار و ۵۰۰ قطعه مرغ زنده فاقد مجوز بهداشتی در سرایان
  • آماده‌سازی یک میلیون قطعه زمین مسکن ملی در کشور
  • شناسایی و توقیف یک زنجیره توزیع تخم مرغ غیربهداشتی در مازندران
  • ۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ به افغانستان صادر شد
  • توقیف محموله بزرگ تخم‌مرغ غیربهداشتی در مازندران