Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@13:33:07 GMT

مردم مناطق سیل زده از آب معدنی استفاده کنند

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۳۶۸۲۵

مردم مناطق سیل زده از آب معدنی استفاده کنند

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا فاضل بعدازظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اگر بهداشت به ویژه بهداشت آب آشامیدنی در مناطق سیل زده رعایت نشود احتمال شیوع بیماری های عفونی بیشتر می شود.

وی با بیان این که ماموران بهداشت محیط آب مناطق وصل را حتما آزمایش می کنند، از  ساکنان مناطق سیل زده خواست حتما از آب معدنی استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فاضل افزود: افرادی که دارای آب انبار هستند به ویژه ساکنان شهر آق قلا یا از آب این انبارها استفاده نکنند یا قبل از استفاده کلرزنی کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان از افرادی که دچار ضعف و بیحالی، تب و لرز، اسهال و استفراغ می شوند خواست به سرعت به مراکز بهداشتی و درمانی مراجعه کنند.

فاضل گفت: تاکنون اپیدمی بیماری عفونی در شهرستان های سیلزده  استان مشاهده نشده است.

وی تصریح کرد: تاکنون ۹۰۰ نمونه مشکوک به وبا آزمایش شده اند که نتیجه تمام این موارد منفی بود.

وی افزود: مراکز بهداشتی- درمانی برای مقابله با شیوع بیماری های عفونی  آماده باش هستند.

کد خبر 4583812

منبع: مهر

کلیدواژه: گرگان دانشگاه علوم پزشکی گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۳۶۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان

سازمان «افغانستان بدون پولیو» در افغانستان اعلام کرد از امروز 10 اردیبهشت در تمام ولایت‌ها، واکسیناسیون فلج اطفال آغاز شده است، همچنین هم‌زمان برای تقویت ایمنی کودکان در برابر بیماری به آنان ‌ویتامین E نیز داده می‌شود.

پیش‌تر وزارت بهداشت طالبان تأکید کرده بود: از آغاز سال 2024 تاکنون هیچ مورد مثبت ابتلا به فلج اطفال در افغانستان مشاهده نشده است.

گفتنی است افغانستان و پاکستان دو کشوری هستند که بیماری فلج اطفال هنوز کودکان آنها را تهدید می‌کند، این بیماری ویروسی درمان ندارد، دستگاه گوارش و در بعضی مواقع دستگاه عصبی مرکزی را درگیر می‌کند و فقط با واکسیناسیون قابل پیشگیری است.

رسانه‌های افغانستان نیز پیش‌تر به نقل از گزارش سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده بودند دلیل اصلی گسترش این ویروس رفت‌ و آمدهای نامنظم مردم و بیماران از پاکستان به افغانستان در گسترش این ویروس تاثیرگذار بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • یک گیاه ضد باکتری برای درمان برخی بیماری‌های عفونی
  • زالو درمانی؛ انجام بدهیم یا نه؟
  • زالو درمان می‌کند؟
  • زیرساخت‌های درمانی مرکز استان سمنان نیازمند توسعه
  • فعالیت ۸۲۰۰ آزمایشگاه بهداشتی و درمانی در کشور
  • افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • ChatGPT در تشخیص آبسه مغزی شکست خورد
  • کشف روش‌های درمانی بالقوه بیماری کلیه پلی‌کیستیک
  • چند طرح درمانی در خراسان شمالی افتتاح شد