Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@10:08:43 GMT

پیشگیری از متاستاز سرطان ریه با کمک فلفل تند

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۳۷۸۲۷

پیشگیری از متاستاز سرطان ریه با کمک فلفل تند

پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدیدی دریافتند که می‌توان با استفاده از خواص فلفل تند، به کاهش متاستاز سرطان ریه کمک کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از نیوزبیزر، یافته‌های یک پژوهش جدید که در "دانشگاه مارشال"(Marshall University) آمریکا انجام شده، نشان می‌دهند که ترکیبات موجود در فلفل می‌توانند به کاهش گسترش سرطان ریه کمک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر مرگ‌های مرتبط با سرطان، ناشی از روند متاستاز هستند و فلفل می‌تواند سرعت این روند را کاهش دهد.

دکتر "جمی فرایدمن"(Jamie Friedman)، از پژوهشگران این پروژه گفت: سرطان ریه و انواع دیگر سرطان، معمولاً دوباره بازمی‌گردند و قسمت‌هایی از بدن مانند مغز، ریه یا استخوان را تحت تأثیر قرار می‌دهند؛ در نتیجه مداوای آنها دشوار است. پژوهش ما نشان می‌دهد شاید ترکیبی طبیعی موسوم به "کپسایسین" (capsaicin) که از فلفل تند درست می‌شود، بتواند درمان جدیدی برای مقابله با متاستاز در بیماران مبتلا به سرطان ریه ارائه دهد.

پژوهشگران در آزمایش‌های خود به عنوان نخستین گام برای مقابله با متاستاز، تهاجم کپسایسین را بررسی کردند. آنها دریافتند موش‌هایی که کپسایسین مصرف کرده‌اند، نسبت به موش‌هایی که درمان نشده‌اند، سلول‌های سرطانی کمتری در ریه خود دارند.

آزمایش‌های بعد نشان دادند که کپسایسین می‌تواند با فعالسازی پروتئین "سارک"(Src)، متاستاز سرطان ریه را سرکوب کند. سارک، نقش مهمی در کنترل فرآیندهای پیش روی سلول مانند تکثیر، تفکیک، حرکت و الحاق دارد.

فرایدمن افزود: ما امیدواریم روزی بتوان از ترکیب کپسایسین و مواد شیمیایی دیگر، برای درمان انواع سرطان ریه استفاده کرد. در هر حال برای استفاده از کپسایسین، ابتدا باید عوارض جانبی ناخوشایند آن مانند تحریک گوارشی، گرفتگی معده و احساس سوزش را از بین ببریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سرطان ریه فلفل تند متاستاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۳۷۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیب های بی خوابی و شب بیداری

وقتی تا دیروقت بیدار می‌مانید، به مغز، قلب، روده‌ها، کلیه‌ها و کبدتان آسیب می‌رسانید. طبق توصیه بنیاد ملی خواب آمریکا، مدت زمان خواب ایده آل برای بزرگسالان ۷ تا ۹ ساعت است. کم‌خوابی می‌تواند به عملکردهای داخلی و حتی اندام‌های بدن آسیب برساند و منجر به ایجاد انواع بیماری‌ها شود:

۱. مشکلات مغزی

براساس مطالعات، بیدار ماندن طولانی، سلول‌های مغز را از بین می‌برد. خواب کافی برای بهبود عملکرد یادآوری و حافظه بسیار مهم است. کم‌خوابی و بی‌خوابی در طول شب، ریسک ابتلا به زوال حافظه و آلزایمر را افزایش می‌دهد.

۲. افزایش فشار خون

افرادی که شب‌ها تا دیروقت بیدار می‌مانند یا کمتر از ۵ تا ۶ ساعت می‌خوابند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به فشار خون بالا هستند. کمبود خواب، اثرات استرس را بر بدن تشدید می‌کند که این شرایط با افزایش فشار خون، ضربان قلب بالا و التهاب همراه است.

۳. چاقی

کم‌خوابی باعث ایجاد عدم تعادل هورمونی در بدن و در نهایت باعث پرخوری و افزایش وزن می‌شود.

۴. دیابت

کمبود خواب، عملکرد بدن برای پردازش گلوکز و میزان انسولین تولیدشده توسط بدن را مختل می‌کند. از همین رو، کم‌خوابی و بی‌خوابی یک ریسک‌فاکتور مهم در ایجاد دیابت نوع ۲ به شمار می‌آید.

۵. سرطان

بر اساس مطالعات، نداشتن خواب کافی شبانه، خطر رشد سلول‌های سرطانی را افزایش می‌دهد. هم‌چنین خواب ناکافی با افزایش ریسک ابتلا به سرطان سینه، سرطان روده بزرگ و سرطان پروستات مرتبط است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • پیشگیری از ابتلا به زوال عقل با خوردن این میوه خوشمزه
  • پله نوردی و افزایش طول عمر/ تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده
  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • (ویدیو) طرز تهیه کرپ سیب‌زمینی سوخاری؛ یک غذای متفاوت و ساده
  • (ویدیو) طرز تهیه مرغ کنتاکی رستورانی به روش کی اف سی
  • ایران جزء ۱۰ کشور اول دنیا در درمان بیماری‌های اورولوژی
  • آسیب های بی خوابی و شب بیداری
  • کدام فلفل‌ها از همه تندتر هستند؟
  • طرز تهیه مرغ کنتاکی رستورانی به روش کی اف سی (فیلم)
  • نقشه‌ تلسکوپ فضایی «جیمز وب» از آب‌وهوای یک سیاره فراخورشیدی