Web Analytics Made Easy - Statcounter

چالوس یکی از شهرستان های گردشگرپذیرغربی مازندران است که از دیرباز تاکنون بنا به دلایلی از جمله دخل و تصرف به حریم رودخانه ها ، تغییر بی رویه کاربری زمین های کشاورزی، جنگلی و جلگه ای و ساخت وسازهای غیرمجاز در معرض تهدید بلایای طبیعی و غیر طبیعی از جمله سیل بوده و متاسفانه جریان سیل خسارت های زیادی به زیرساخت های شهری، روستایی، تاسیسات زیربنایی و نیز زندگی مردم وارد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محمد ناصر زندی روز یکشنبه در جلسه ساماندهی رودخانه های شهرستان در فرمانداری چالوس گفت: پس از وقوع سیل در خیلی از استان های کشور بویژه مازندران، نشست های متعددی با موضوع ارائه راهکارهای لازم برای پیشگیری از جریان سیل دوباره در این شهرستان برگزار و مصوبات خوبی هم دراین حوزه داشتیم.
وی افزود: به مسئولان دستگاه های اجرایی از جمله منابع طبیعی و آبخیزداری، شهرداری ها ، منابع امور آب و حتی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ماموریت داده شد تا به مدت 10 روز کانون های بحرانی وقوع سیل را شناسایی و به فرمانداری گزارش دهند.
فرماندار چالوس گفت: قطع و جمع آوری درختان افتاده مزاحم در مسیر و بستر رودخانه ها از مهم ترین تصمیماتی بوده که در این نشست ها مصوب و حتی به مسئولان این ادارات تاکید و توصیه شد که هیچ عذر و بهانه ای بابت کوتاهی در این زمینه پذیرفته نیست.
زندی، تهیه نقشه های تطبیقی با هدف بررسی وضعیت رودخانه ها در پنج دهه گذشته و قیاس آن با وضعیت کنونی ، شناسایی واحدهای مسکونی ، صنعتی و تجاری غیرمجاز در حریم رودخانه ها، بازدید از وضعیت سدهای انحرافی چالوس و سیاه بیشه ، لایروبی مجدد رودخانه ها را از دیگر ماموریت های اعضای ستاد مدیریت بحران چالوس با هدف پیشگیری ازجریان احتمالی سیل در این شهرستان برشمرد.
وی تاکید کرد که به مالکان واحدهای مسکونی، تجاری و صنعتی غیرمجاز در حریم رودخانه ها نیز باید توصیه و تذکر داده شود که هرلحظه ممکن است با بارندگی شدید و طغیانی شدن رودخانه ها سیلی جریان یابد و خسارت های جبران ناپذیری متوجه شهرها و روستاها کند و بنابراین هرچه زودتر برای نقل مکان و تخریب واحدهایشان اقدام کنند.
زندی، همچنین به شهرداران چالوس، هچیرود و مرزن آباد نیز تاکید و توصیه کرد هرسال همزمان با بودجه نویسی ، اعتبارات قابل توجهی را برای پیشگیری از وقوع سیل پیش بینی و هزینه کنند چرا که در صورت بروز حوادثی مشابه ممکن است تمامی طرح های زیربنایی و روبنایی این شهر از بین برود.
فرماندار چالوس با اشاره اعلام امادگی بخش خصوصی برای در اختیار گذاشتن ماشین الات سنگین برای رفع مشکلات به فرمانداری شهرستان ، از اعضای ستاد مدیریت بحران خواست از این فرصت و ظرفیت برای رفع عوامل وقوع سیل در چالوس استفاده کنند.
در شهرستان چالوس ، 2 رودخانه حفاظت شده چالوس و سردابرود جریان دارد که طبق اسناد موجود دبی آب این رودخانه ها در 25 سال گذشته تاکنون متوسط حدود 80 متر مکعب بر ثانیه بوده است.
مسئولان منابع طبیعی و آبخیزداری ، منابع امور آب شهرستان های نوشهر ، چالوس و کلاردشت ، شهرداران هچیرود ، چالوس ، مرزن آباد و بخشداران شرکت کننده در این نشست نیز ضمن بیان علل و عوامل وقوع سیل و ارائه راهکارهای لازم برای رفع آن وعده دادند در کمترین زمان نسبت به تحقق این مهم برنامه ریزی و اقدام کنند.
شهرستان چالوس با جمعیتی دست کم 130 هزار نفر درغرب مازندران قرار دارد.
7078 /1602/1899
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 بخش خصوصی زمین سیل کشاورزی منابع طبیعی و آبخیزداری 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۳۷۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیرساخت های بردسکن نیازمند رسیدگی فوری از سوی مسوولان استان است

عباس درودی نیا در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: زیرساخت‌های شهرستان که مهمترین آن راه‌ها است خصوصاً در محورهای منتهی به محل استقرار معادن و تردد ناوگان باربری معادن نیازمند رسیدگی جدی و فوری از ناحیه مدیران استانی و شهرستانی است‌.

دادستان بردسکن بیان کرد: معادن به صورت مستمر حقوق دولتی را پرداخت می‌کنند اما مسؤولین در اختصاص و هزینه کرد آن در زیرساخت‌هایی که مورد استفاده خود معادن نیز است تاکنون کوتاهی کردند که این مهم مسیر شکوفایی و پیشرفت معادن را با خلل مواجه کرده است.

وی افزود: مسؤولان اجرایی شهرستان و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی مطالبات شهروندان در این خصوص را با جدیت از استان پیگیری و مطالبه کند.

درودی نیا بیان کرد: لازم است ابتدا پیگیری جدی جهت وصول اعتبارات ضروری از محل حقوق دولتی معادن صورت پذیرد و متعاقباً محل هزینه کرد اعتبارات وصولی شهرستان از محل حقوق دولتی معادن در اولویت‌های اصلی شهرستان نظیر راه‌ها، استحکام قنوات، درخت کاری و پیشگیری از پدیده ریزگردها، محیط زیست و … برای شهروندان تشریح شود تا مردم علاوه بر ایجاد اشتغال از سایر مزایا، برکات و منافع معادن برای شهرستان نیز مطلع شوند.

کد خبر 6090661

دیگر خبرها

  • شناسایی ۱۰۰ نقطه مازندران برای ساخت نیروگاه برق آبی
  • وقوع ناپایداری های جوی در نقاط مختلف استان کرمان
  • پیش‌بینی بارش‌های رگباری در اصفهان / احتمال وقوع آب‌گرفتگی و سیلاب در مناطق مختلف استان
  • احتمال وقوع سیل و طغیان رودخانه‌ها در کرمان
  • کمیته فنی شورای ترافیک دیلم بر نقاط حادثه خیز نظارت کند
  • رفع خطر ۱۸ نقطه پر تصادف شناسایی شده استان
  • کشف عتیقه جات چند هزار ساله در چالوس
  • کشف ۳۰۸ قطعه شی تاریخی چندهزارساله در چالوس
  • زیرساخت های بردسکن نیازمند رسیدگی فوری از سوی مسوولان استان است
  • نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود