Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@14:27:13 GMT

آسیب فقدان مراقبت از تولید و اشتغال کمتر از زیان سیل نیست

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۳۷۹۱۳

آسیب فقدان مراقبت از تولید و اشتغال کمتر از زیان سیل نیست

مشهد- ایرنا- نایب رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران به نقش موثر رسانه ها در انعکاس موثر اخبار سیل اخیر در کشور اشاره و بیان کرد: با وجود اهمیت پرداختن به مشکلات ناشی از این رخداد طبیعی نباید بخش تولید و اشتغال مورد غفلت قرار گیرد زیرا آسیب فقدان مراقبت از این کمتر از سیل نخواهد بود.

سید حسن حسینی روز یکشنبه همراه با جمعی از اعضای خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی با حضور در خبرگزاری جمهوری اسلامی در مشهد و دیدار با رئیس ایرنا در این استان افزود: در شرایط کنونی که همه توجه مسئولان معطوف به کاهش خسارات ناشی از سیل و امدادرسانی به هموطنان سیلزده شده است نباید مشکلات بخش تولید و اشتغال فراموش شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی به نامگذاری 'سال رونق تولید' از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی اشاره و بیان کرد: چالشهای زیادی در بخش تولید وجود دارد لذا رونق این حوزه حیاتی نیازمند همت تمامی دستگاههای اجرایی به منظور شناسایی موانع و ارائه راهکار برای حل آنها است.
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی همچنین بر اهمیت نقش رسانه در اطلاع رسانی به جامعه تاکید و بیان کرد: سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا) به ویژه در خراسان رضوی تاکنون نه تنها در انعکاس کاستیها و مشکلات مردم هیچگونه کوتاهی نداشته بلکه عملکرد موثر و موفقی در این خصوص داشته است.
وی ادامه داد: امسال دوران سختی برای اقتصاد کشور است و در این میان رسانه ها می بایست همیار بخش تولید در گذر از این دوران باشند و در تمام ابعاد به بخشهای مختلف اقتصادی کمک کنند.

* عملکرد موثر و منصفانه ایرنا
دبیر خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی نیز در این دیدار گفت: سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) همواره در انعکاس اخبار مربوط به حوزه اقتصاد موثر و کاملا منصفانه عمل کرده است.
فیروز ابراهیمی افزود: فعالان اقتصادی خراسان رضوی در نشستهای مختلف انتقادهایی از عملکرد بخشهای دولتی داشته اند که 'ایرنا' بدون کوچکترین کاستی همه آنها را منتشر نموده که تاثیر آن در سخنان و عملکرد مسئولان کشور مشهود بوده است. بر این اساس عملکرد ایرنا در حوزه اطلاع رسانی امور اقتصادی اقدامی حرفه ای و ستودنی است.
وی در ادامه همچنین گفت: برخی پیش بینیها نشانگر احتمال کاهش رشد اقتصادی و بازگشتن شرایط به سال 1391 می باشد لذا نقش رسانه ها همزمان با 'سال رونق تولید' در همراهی با بخش تولید کشور برای غلبه بر این شرایط بسیار حائز اهمیت است.
دبیر خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی افزود: نامگذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان 'رونق تولید' اقدامی موثر و هوشمندانه است. تحقق این مهم نیاز به اصلاح برخی امور در کشور دارد که باید دولت در این زمینه تدابیر ویژه ای اتخاذ نماید.
وی ادامه داد: صدور بی رویه پروانه های بهره برداری و جوازهای تاسیس برای واحدهای تولیدی یک اشکال اساسی است زیرا هم اینک بیش از 90 هزار واحد تولیدی در سطح کشور وجود دارند که بخشی از آنها نیمه تعطیل بوده و کمتر از ظرفیت معمول خود تولید می کنند.
ابراهیمی گفت: در شرایطی که کارخانه ها برای تداوم فعالیت نیازمند همراهی و حمایت دولت هستند صدور جواز تاسیس یا پروانه های بهره برداری برای واحدهای تولیدی جدید بی تدبیری است همچنانکه ارائه مجوزهای بی رویه برای تاسیس بانکهای متعدد در کشور یک مشکل در بخش اقتصاد است.
وی از برنامه بانک مرکزی برای ادغام برخی موسسات و بانکها استقبال و بیان کرد: بر این اساس ضرورت دارد سرمایه های صرف شده برای تاسیس بانکهای جدید، جمع آوری و در مسیر صحیح به ویژه ارائه تسهیلات مناسب به بخش تولید هدایت شوند.
دبیر خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی افزود: هم اینک با توجه به اعمال تحریمهای ظالمانه خارجی بر ایران جذب مناسب سرمایه گذاری خارجی میسر نیست لذا باید از حوزه های خاص جدا از بخش خصوصی و دولت نسبت به جذب سرمایه برای بخش تولید کشور اقدام مناسب صورت گیرد. بخشهایی از ارگانهای حاکمیتی سرمایه هایی در اختیار دارند که می توان از آنها برای جبران کمبود نقدینگی بخش تولید کشور بهره گرفت.
وی همچنین به مشکلات پیرامون حوزه مالیات اشاره و بیان کرد: 90 درصد درآمدهای مالیاتی دولت بطور مستقیم از بخش تولید و کارمندان دولتی تامین می شود. علاوه بر آن اخذ 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده فشار مضاعفی به بخش تولید وارد کرده لذا به نظر می رسد نظام امور مالیاتی نیاز به ساماندهی دارد و در شرایط دشوار کنونی نیاز است فشار مالیاتی بر بخش تولید کاهش یابد.
شش هزار و 508 واحد صنعتی با اشتغالزایی 204 هزار نفر و سرمایه گذاری 103 هزار و 700 میلیارد ریال در خراسان رضوی فعال هستند. 95 درصد سرمایه گذاری بخش تولید صنعتی در این استان متعلق به بخش خصوصی است. بیشترین حجم سرمایه گذاری صنعتی در خراسان رضوی به ترتیب متعلق به صنایع فلزی، صنایع غیرفلزی و معدنی، صنایع پتروشیمی و پلیمری است.
7489/1858

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد خانه صنعت معدن و تجارت ايران ايرنا خراسان رضوي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۳۷۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت نبرد در جبهه اقتصادی کمتر از جنگ نظامی نیست

فرمانده سپاه استان کرمان گفت: اهمیت نبرد در جبهه اقتصادی کمتر از جنگ نظامی با دشمن نیست و تلاش کارگران باعث شده تا دشمن در این جنگ هم موفقیتی نداشته باشد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، مراسم تجلیل از کارگران نمونه شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر صبح امروز با حضور محمدمهدی فداکار استاندار کرمان، سردار محمدعلی نظری فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان، مسئولان شهرستانی و کارگران این مجموعه برگزار شد.

سردار محمدعلی نظری فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان در این آیین با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان به‌ویژه شهید سپهبد قاسم سلیمانی اظهار داشت: کارگران در خط مقدم جبهه جنگ اقتصادی هستند که این روز را به آنها تبریک می‌گویم.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری سال‌ها شعار سال را با موضوع تولید و اقتصادی انتخاب می‌کنند، بیان کرد: این انتخاب شعار سال نشان از اهمیت پیروزی در جنگ اقتصادی برای کشور دارد.

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان با اشاره به اینکه امروز جبهه اقتصادی کمتر از جبهه جنگ سخت نظامی با دشمن نیست و از مجاهدت همه تلاشگران این عرصه تشکر می‌کنم، ادامه داد: پیامبر (ص) بر بازوان کارگران بوسه زد تا به ما نشان دهد که باید قدردان زحمات و تلاش کارگران در عرصه کار و تولید باشیم. 

وی با بیان اینکه از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی بیش از 14 هزار شهید کارگر در کشور داریم که در عرصه جنگ نظامی هم کمک کردند، گفت: دشمن بیش از چهار دهه در جنگ اقتصادی با ما وارد شده ‌اما ایستادگی و مقاومت مردم و کار و تلاش کارگران باعث شده تا در این جنگ هم موفقیتی نداشته باشد.

سردار نظری با اشاره به اینکه امروز حوزه مقاومت بسیج شهید الله‌دادی کارگران و کارخانجات شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر در این منطقه افتتاح شد که می‌تواند اثرگذاری بسیار خوبی برای افزایش تولید و توسعه داشته باشد.

حجت‌الاسلام عباس مسلمی‌زاده امام جمعه سیرجان در این جلسه با تبریک هفته کار و کارگر، اظهار داشت: همه واقف هستید که فرآیند تولید، ستون فقرات کشور است و اگر تولید نباشد کشور از بین می‌رود.

وی با بیان اینکه طبیعی است که کارگر ستون فقرات تولید است و تلاش کارگر است که به تولید منجر می‌شود، گفت: جامعه کارگری بزرگ‌ترین جامعه و خانواده در دنیا است؛ نگاه به کارگر و نگاه به اصل کار یک نگاه یکسو و یک جانبه نباید باشد.

امام جمعه سیرجان با اشاره به اینکه امروز جامعه ما نیاز به کار و تولید دارد، افزود: انسان از نظر روحی نیز نیاز به کار دارد و فطرت آدمی با کار و تلاش سرشته است؛ بیکاری فسادآور و فسادزا است و ضرورت برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری برای تولید و اشتغال در کشور وجود دارد.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • اهمیت نبرد در جبهه اقتصادی کمتر از جنگ نظامی نیست
  • رئیسی هفته آینده به قم سفر می‌کند
  • تولید مرغ در داورزن خراسان رضوی ۵۰ درصد افزایش یافت
  • تولید ۱۳۶۲ مترمربع فرش توسط مددجویان امداد خراسان جنوبی
  • سرمایه‌گذاری ۱۵۰ همتی در صنعت و معدن خراسان رضوی
  • ۳۵ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون جذب ششتمد خراسان رضوی شد
  • آسیب‌های موجود در جامعه به واسطه فقدان اقامه نماز است
  • انتشار دومین فراخوان حمایت از تولید فیلم ۱۰۰
  • مراقبت کنید طرح هادی درزمین‌های مرغوب کشاورزی و روستایی اجرا نشود
  • توسعه صنعت نوغانداری، نیازمند تغییر الگوی مصرف