Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@17:32:37 GMT

نظر معاون اجرایی خانه کارگر درباره تحقق شعار رونق تولید

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۳۸۰۶۹

نظر معاون اجرایی خانه کارگر درباره تحقق شعار رونق تولید

معاون اجرایی خانه کارگر گفت: باید خصوصی‌سازی را برای فراهم کردن زمینه اقتصاد تولیدمحور و رونق تولید، متوقف کنیم. ۱۸ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۲ سیاسی سیاست ایران نظرات - اخبار سیاسی -

حسن صادقی، معاون اجرایی خانه کارگر، در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، درباره شعار امسال «رونق تولید» گفت: این شعار، شعار درستی است و می‌تواند ما را به خویشتنِ خویش برگرداند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اقتصاد ما باید متکی بر تولید صنعتی باشد؛ تولیدی که بتواند  درون جامعه را اشباع کند، در برون ارز آوری داشته باشد و در بازارهای جهانی عرض اندام کند و جایگزین نفت شود.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: مبارزه با رانت‌خواری‌ در ادارات شرط تحقق رونق تولید استملزومات رونق تولید چیست؟تحقق رونق تولید با وجود مدیران انحصار طلب محال است

 

وی افزود: حوزه خصوصی‌سازی، متاسفانه یک شعار توخالی و رانتی برای عده‌ای شد تا بتوانند از اصل 44 و خصوصی‌سازی به ثروت‌های بادآورده‌ دست یابند و صنعت را نابود کرده و تولید را به محاق ببرند؛ باید خصوصی‌سازی را برای فراهم کردن زمینه اقتصاد تولیدمحور و رونق تولید، متوقف کنیم و بر مدیریت خصوصی تمرکز شود.

معاون اجرایی خانه کارگر ادامه داد: به جای مالکیت خصوصی و برای اینکه مدیریت بتواند خود را در تولید نشان دهد، امتیاز واگذاری را برای آینده آن تعریف کنیم تا بتوان با درست اداره کردن، دلسوزی و عشق به تولید، کار را پیش ببرد. با متوقف کردن خصوصی‌سازی اولین گام برداشته می‌شود.

وی افزود: دوم اینکه نیروی کار، یعنی ما کارگران باید بدانیم امنیت شغلی‌مان و توسعه سازمان تامین اجتماعی‌مان منبعث از عملیاتی شدن این شعار است. اگر این شعار محقق شود، کارگران هم امنیت شغلی و هم درآمد بهتری خواهند داشت و تامین اجتماعی‌ آینده بهتری را برای خود و خانواده‌مان تضمین خواهد کرد.

صادقی با بیان اینکه تامین اجتماعی متکی به تولید و توسعه تولید است، تصریح کرد: تامین اجتماعی موتور محرک متقابل تولید و توسعه اقتصادی کشور است. بنابراین این شعار، برای ما کارگران می‌تواند منفعت همراه داشته باشد. لذا سخنم با نیروی کار کشور است؛ شعار مقام معظم رهبری نباید روی زمین بماند اما طبقه کارگر باید موتور محرک اجرایی این شعار باشد و با دلسوزی تمام جهت محقق کردن این شعار با انگیزه بهتر برای تولید با کیفیت و کار و تلاش بیشتر، رونق اقتصادی و تولید را رقم بزند.

معاون اجرایی خانه کارگر  ادامه داد: متاسفانه با شعارهای مقام معظم رهبری به صورت بلیبورد، برخورد می‌شود. در اجرا به ندرت دیدیم این شعارها را با عمق جان بپذیرند که اگر این شعارها را در طول سال‌های متمادی آویزه گوشمان کرده بودیم و عمل می‌کردیم، شاید اوضاع بهتر بود. هر شعاری می‌تواند در طول سال تحولی را در زندگی اجتماعی ما ایجاد کند و این شعارها برای نامگذاری‌ها با اندیشه صورت می‌گیرد؛ لذا باید در اجرایی کردن آن تمرکز داشته باشیم ولی در شهرها و حوزه‌های دولتی و ارگان‌ها با این نامگذاری سال‌ها شعاری عمل می‌کردند و در حد نشریات و رادیو و تلویزیون و صدا سیما به صورت شعار با آن برخورد می‌کردند.

صادقی با بیان اینکه من معتقدم تولید، حلقه مفقوده حوزه اقتصاد ماست، تاکید کرد: مقام معظم رهبری به زیبایی به این موضوع واقف هستند و نامگذاری درستی را انجام دادند. اگر درست عمل کنیم، مطمئن باشیم که هم می‌تواند کشور را از بن‌بست وضعیت اقتصادی که به لحاظ تحریم‌ها دچار شده نجات دهد و هم امنیت شغلی طبقه کارگر را همراه داشته باشد. همچنین می‌تواند سازمان تامین اجتماعی را توسعه دهد و توانایی دارد توسعه اقتصادی کشور را رقم بزند.

وی در ادامه گفت: از طرفی کارفرماها باید بدانند اگر می‌خواهند ثروت آنها ماندگار باشد باید بر تولید تمرکز داشته باشند و تولید را قربانی منافع کوتاه مدت در حوزه‌های دیگر نکنند و منافع کوتاه مدت را فدای منافع بلند مدت کنند. منافع بلند مدت در تولید مستتر است.

معاون اجرایی خانه کارگر تصریح کرد: شعار و نامگذاری امسال می‌گوید کار غیرمولد کمتر شود و کار مولد رونق پیدا کند. اقتصاد تولید محور یعنی کار مولد که می‌تواند آینده کشور را تضمین کند. دولت باید کار غیرمولد را کمتر کرده و بر تولید، یعنی کار مولد تمرکز داشته باشد و از طرفی سرمایه‌گذاری در حوزه‌های غیرمولد را ناامن کند. در حال حاضر این همه سرمایه در حوزه ارز، دلار و مسکن سرایز شده فرد کارخانه‌اش را می‌فروشد و وام می‌گیرد و به نام کارخانه، مسکن می‌خرد. اجازه ندهیم این موضوع به قدری جاذبه پیدا کند تا سرمایه به خود جذب کند، بلکه باید جاذبه آن را کاهش دهیم تا جاذبه تولید بیشتر شود.

انتهای پیام/

R1531/P/S1,1412/CT1 واژه های کاربردی مرتبط اخبار کارگران

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار کارگران اخبار کارگران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۳۸۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورا‌های اسلامی می‌توانند بسترساز تحقق شعار سال باشند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،فرماندار بردسکن در مراسم تجلیل از شورا‌های اسلامی شهر و روستا‌های شهرستان گفت شورا‌های اسلامی می‌توانند بسترساز تحقق شعار سال باشند.

علی دهقان زاده با بیان اینکه شورا‌های اسلامی نمایندگان مردم هستند از آنها خواست در مسیر خدمت رسانی به مردم کوتاهی نکنند و به عنوان موتور محرکه جهش تولید ر راستای جذب سرمایه‌گذاران به روستا‌ها اهتمام جدی داشته باشند.
فرماندار بردسکن از شورا‌های اسلامی خواست از حالت روزمرگی خارج و با خلاقیت و ایده در راستای توسعه و عمران روستا‌ها حرکت کنند و روستا‌ها به عنوان محور تولید در راستای طرح تحول روستایی و آمایش سرزمین که مورد تاکید دولت سیزدهم و استاندار خراسان رضوی است گام بردارند.

وی از بخشداران خواست با تشکیل کارگروهی مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم روستا‌هایی که بتوانند موفق عمل کنند آنها را به لحاظ اعتباری مورد تشویق قرار دهند.
اوگفت با پیگیری‌های انجام شده اجرای طرح پنل‌های خورشیدی مورد موافقت قرار گرفته است و چاه موتور‌های کشاورزی می‌توانند برای جلوگیری از خاموشی طرح پنل‌های خورشیدی را به مرحله اجرا در بیاورند. فرماندار بردسکن عنوان کرد در شهرستان بردسکن ۷۴ شورا و ۶۴ دهیاری وجود دارد که در این ۷۴ شورا شهری و روستایی ۲۲۷ نفر عضو این شورا‌ها هستند.
امام جمعه موقت بردسکن هم در این مراسم سیاست زدگی را یکی از آفت‌های خطرناک در شورا‌های اسلامی دانست وگفت: شورا‌های اسلامی نباید وارد جنجال‌ها و بازی‌های سیاسی شوند بلکه باید در راستای حل مشکلات مردم اهتمام جدی داشته باشند و به عنوان پل ارتباطی بین مردم و مسئولان صدای مردم باشند و از مدیران مطالبه‌گری کنند.
حجت الاسلام علی اصغر ارزانی افزود: شورا‌های اسلامی باید با فساد مبارزه کنند و با ساخت و ساز‌های غیر مجاز و تخلف مبارزه جدی داشته باشند نه اینکه در برخی مواقع اقدام به قانون فروشی کنند.
امام جمعه موقت بردسکن گفت: شورا‌های اسلامی باید با روحیه انقلابی و بسیجی در راستای خدمت به مردم از هیچ تلاشی دریغ نکنند و ارتباط تنگاتنگی با مردم داشته باشند و خود را خادم و خدمتگزار مردم بدانند.

 

دیگر خبرها

  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • شورا‌های اسلامی می‌توانند بسترساز تحقق شعار سال باشند
  • راهبردهای صنعت پتروشیمی در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ تشریح شد
  • حمایت گسترده از صنایع‌دستی برای تحقق شعار سال الزامی است
  • شعار سال یک راهبرد اجرایی برای حل مشکلات است
  • گام عملی برای جهش تولید
  • تاکید فرماندار ارومیه بر هم‌افزایی با دستگاههای اجرایی برای تحقق شعار سال
  • سند مقدماتی پیوست رسانه‌ای شعار سال تدوین شد
  • تحقق شعار سال نیاز به مدیران انقلابی و جهادی دارد
  • شوراها بی‌واسطه‌ترین حلقه ارتباطی مردم و حاکمیت هستند