Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - کرمانشاه- ايرنا- معاون فرهنگي و دانشجويي دانشگاه علوم پزشکي کرمانشاه گفت: بيانيه گام دوم انقلاب، ابلاغي از سوي مقام معظم رهبري اولويت نخست و سرلوحه برنامه هاي معاونت فرهنگي و دانشجويي دانشگاه علوم پزشکي کرمانشاه در سال جاري است.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي کرمانشاه؛ دکتر محمدرضا غلامي روز يکشنبه همزمان با آغاز فعاليت کلاس هاي درس در سال جديد، افزود: تلاش ما استفاده از تمامي ظرفيت ها در اين سال در راستاي تحقق و اجراي توصيه هاي معظم له است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او گفت: اجراي دقيق برنامه عملياتي سال 98، افزايش بهره وري و مديريت منابع مالي و انساني همگام با اقتصاد مقاومتي از ديگر برنامه هاي در دستور کار اين معاونت در سال پيش رو است.
وي اظهار داشت: پيشرفت هاي چشمگيري در حوزه هاي فرهنگي و دانشجويي دانشگاه علوم پزشکي کرمانشاه در سال هاي اخير صورت گرفته و در سال جديد نيز بايد با همت دوچندان اين مسير را ادامه داده و در راستاي تعالي و پيشبرد اهداف دانشگاه گام بر مي داريم.
معاون فرهنگي و دانشجويي دانشگاه علوم پزشکي کرمانشاه در ادامه گفت: دانشجويان اين دانشگاه اکنون در 31 کانون دانشجويي در زمينه هاي مختلف خيريه، مذهبي، جهادي و ساير، سه تشکل سياسي و 29 انجمن علمي به صورت مستمر و پويا فعاليت مي کنند و هم اکنون بيش از 20 نشريه در 2 بخش دانشجويي و کارمندي در موضوعات متنوع علمي، فرهنگي، اجتماعي و ساير بخش ها در اين دانشگاه به چاپ مي رسد.
غلامي افزود: خوشبختانه در اين انجمن ها و کانون ها فعاليت‌هاي بسيار خوبي صورت مي گيرد و برخي از آنها در سطح کشوري هم مطرح شده اند به گونه اي که براي مثال دانشگاه علوم پزشکي کرمانشاه در سال‌هاي 96 و 97 به عنوان دستگاه برتر در برگزاري اردوهاي جهادي در بين دانشگاه‌هاي علوم پزشکي سراسر کشور معرفي شده است.
او گفت: فعاليت در اين کانون ها و تشکل هاي دانشجويي علاوه بر پربارتر شدن اوقات فراغت، در توسعه فردي و اجتماعي دانشجويان نقش بسزايي داشته و کمک مي کند تا دانشجويان در کنار تحصيل ، ديگر مهارت هاي لازم را آموخته و در زندگي خود به کار بگيرند.
وي ادامه داد: تامين سلامت روحي و رواني دانشجويان در طول تحصيل از جمله ديگر موضوعات مهم مورد توجه ماست و اکنون مشاوران در تمامي دانشکده ها و خوابگاه ها بصورت مستمر و مقيم وجود داشته و دانشجويان مي توانند به آنها مراجعه و مشکلات احتمالي خود را مطرح کنند.
او گفت: با تمهيدات و برنامه ريزي هاي انجام شده در سال نو نيز تمامي دانشجويان متقاضي خوابگاه در هشت خوابگاه اسکان داده شده و اکنون بيش از يک هزار و 500 دانشجو در خوابگاه هاي دانشگاه حضور داشته و مشکلي در زمينه تامين خوابگاه براي دانشجويان نداريم.
وي اضافه کرد: با پيگيري و اقدام هاي خوبي که در سال هاي گذشته صورت گرفت، بيش از پنج ميليارد تومان به بحث تجهيز و نوسازي خوابگاه هاي دانشگاه در راستاي رفاه حال روز افزون دانشجويان اختصاص يافت و اميدواريم بسياري از مشکلات ساختاري خوابگاه ها مرتفع شود.
وي ادامه داد: خوشبختانه اثرات مثبت ارتقاء و اصلاح وضعيت خوابگاه هاي دانشگاه را با آمادگي کامل اين خوابگاه ها در مقابله با بحران اخير سيل شاهد بوديم و اين روند نوسازي کماکان ادامه دارد.
به گزارش خبرنگار ايرنا؛ دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي درماني کرمانشاه در سال 1347 با مدرسه عالي پرستاري کار خود را آغاز کرد و سپس در سال 1354 با تبديل شدن به دانشکده پزشکي به خدمت رساني به مردم خطه غرب کشور همت گماشت.
دانشکده پزشکي پس از انقلاب شکوهمند اسلامي در سال 1364 با تبديل شدن به دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي درماني کرمانشاه قوام بيشتري گرفت و علاوه بر امر درمان و آموزش به پژوهش، نوآوري و تلاش براي پيشرفت علوم پزشکي و پيراپزشکي پرداخت.
اين دانشگاه هم اکنون داراي هشت معاونت، هشت دانشکده، هفت مرکز آموزشي درماني در شهرستان کرمانشاه، 17 بيمارستان و 14 شبکه بهداشت و درمان در شهرستان هاست.
دانشگاه علوم پزشکي کرمانشاه هشت دانشکده دانشکده هاي پزشکي، دندانپزشکي، داروسازي، پرستاري و مامايي، بهداشت، تغذيه، پيراپزشکي و دانشکده پرستاري سنقر و کليايي دارد.
85 رشته تحصيلي در دانشگاه علوم پزشکي کرمانشاه در مقاطع مختلف داير است که از اين تعداد 14 رشته در مقطع PHD (دکتراي تخصصي) است و 20 رشته در دستياري تخصصي، سه رشته دکتراي عمومي (پزشکي، دندانپزشکي و داروسازي)، 25 رشته کارشناسي ارشد، 22 رشته کارشناسي و 2 رشته کارداني است.
اين دانشگاه همچنين 453 عضو هيات علمي دارد و حدود پنج هزار و 166 دانشجو در دانشگاه علوم پزشکي کرمانشاه مشغول تحصيل هستند.
اکنون در مجموع بيش از 100 هزار دانشجو در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي استان کرمانشاه مشغول تحصيل هستند.
3033/8066
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۳۸۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه دیدارهای سال جدید با معاونت‌ها و مراکز سازمان مرکزی، صبح امروز با حضور در معاونت علوم پزشکی، با معاون، مدیران و کارکنان این حوزه دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

وی در این نشست با قدردانی از زحمات و خدمات دکتر نفر در معاونت علوم پزشکی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی تنها مؤسسه غیردولتی کشور است که در آموزش پزشکی فعالیت دارد و ان‌شاءالله در سال جاری شاهد یک جهش در این حوزه باشیم. افزایش دوبرابری تخت‌های بیمارستانی در تهران، یکی از بخش‌های جدی برنامه پنج ساله این معاونت است که نشان از اهمیت حوزه بهداشت و درمان در دانشگاه آزاد اسلامی دارد.

 

دکتر طهرانچی با اشاره به قرار گرفتن رشته روانشناسی بالینی و دامپزشکی ذیل معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: حوزه سلامت دانشگاه آزاد اسلامی یک مدیریت جامع دارد و می‌تواند کارهایی انجام دهد که نظام گسسته قادر به آن نیست. ویژگی دانشگاه آزاد اسلامی این است که از هر دو وزارت علوم و بهداشت، رشته و دانشجو دارد. این موضوع باعث شده از حوزه علوم پزشکی برای دیگر حوزه‌ها الگو بگیریم. به عنوان نمونه؛ امروز مفهوم عرصه و پایه در حوزه مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی شکل گرفته و این مدارس عرصه تعلیم و تربیت هستند. بدین ترتیب معاونت علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی به صورت همزمان امور مربوط به حوزه آموزش و پرورش و وزارت علوم را پیگیری می‌کند.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: این اتفاق باید با شتاب بیشتری در حوزه روانشناسی بالینی، دامپزشکی و مهندسی پزشکی رخ دهد و اساتید این رشته‌ها به دو گروه عرصه و پایه تقسیم شوند. در مرحله بعدی نیز با تقویت رشته زیست‌شناسی باید بخشی از این رشته که مربوط به حوزه علوم پزشکی است، در این قالب قرار گیرد. نگاه ما در دانشگاه آزاد اسلامی این است که برای رشته‌های تحصیلی پیشران‌های موضوعی داشته باشیم.

 

وی با اشاره به ویژگی‌های رشته روانشناسی گفت: بخشی از اعضای هیأت علمی روانشناسی مأمور به حوزه علوم پزشکی هستند. بخشی از روانشناسی که مربوط به حوزه دانش آموزان و مدارس می‌شود نیز ذیل دانشکده‌های تعلیم و تربیت اسلامی و بخش دیگر نیز ذیل معاونت علوم انسانی و هنر قرار دارد اما نباید خط و مرزی بین آنها باشد.

 

وی افزود: امسال باید تحرکات جدی در حوزه علوم پزشکی داشته باشیم چرا که هزینه‌های این حوزه افزایش یافته و برای جبران آن، باید تدبیر کرد. به همین دلیل، موضوع «عرصه و پایه» یک برنامه جدی در دانشگاه آزاد اسلامی است. این دانشگاه به عنوان تنها دانشگاهی که جامع رفتار می‌کند، می‌تواند برای کشور فرصتی به وجود آورد که بتوانیم از این الگو در جاهای دیگر استفاده کنیم.

 

دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: تجربه دانشگاه آزاد اسلامی نشان داد که دانشگاه‌های علوم پزشکی می‌توانند از وزارت علوم رشته بگیرند تا ضعف‌های جدی نظام آموزشی در تربیت نیروی انسانی رفع شود. واقعیت این است که سبد حوزه علوم پزشکی باید اقتصادی شود چرا که برخی رشته‌های این حوزه بسیار پرهزینه است و می‌توان از طریق رشته‌های دیگر، درآمدزایی کرد.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه آنچه مسائل اقتصادی را حل می‌کند، برنامه داشتن و حرکت رو به جلوست، گفت: یکی از موضوعات مهم در دانشگاه آزاد اسلامی، توجه به حوزه معیشتی است. معیشت کارکنان تصویری از ارزش‌آفرینی آنان است و به همین دلیل هرچه ارزش‌آفرینی بیشتر باشد، پاسخ آن نیز در معیشت دیده می‌شود. به عنوان مثال؛ باغ کشاورزی که قنات خود را لایروبی نکند، بعد از چند سال خشک خواهد شد. باید به ارزش‌آفرینی سیستم ازجمله برخورد با دانشجو، کیفیت امور، بیمارستان‌ها و... توجه داشت. اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی یک اقتصاد دولتی و یارانه‌ای نیست؛ بلکه اقتصاد تلاش و تدبیر است.

 

وی ادامه داد: همه اجزای سیستم باید ارزش‌آفرینی کنند. در این صورت، می‌توان بازخورد آن را در بهبود معیشت دید. ارتقای معیشت در دانشگاه «به فرموده» نیست بلکه بازتاب عمل فردی مجموعه مدیران و کارکنان است. به عنوان نمونه؛ اجرای طرح پویش اشتغال بعد از چهار سال تصویر جدیدی از دانشگاه آزاد اسلامی را در جامعه شکل داده و جوانان فضای این دانشگاه را فضای اشتغال، نوآوری، کارآفرینی و... می‌دانند. در ایجاد فضای جدید تلاش‌های شبانه روزی و زحمات زیادی کشیده شده و این اقدام باعث شد هرساله بر تعداد دانشجویان ورودی دانشگاه آزاد اسلامی افزوده شود.

 

دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: در دهه گذشته، 5 سالی را تجربه کردیم که سالانه 150 هزار دانشجو کاهش می‌یافت اما در 5 سال بعدی که در آن قرار داریم، به همان اندازه به جمعیت دانشجویی اضافه می‌شود. این امر نتیجه همت مجموعه کارکنان و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی است. تغییر سخت است اما باید محکم پای آن بایستیم. این تغییر رویه‌ها باعث افزایش اعتماد مردم به دانشگاه آزاد اسلامی شده است. افزایش اعتماد نیز منجر به رونق دانشگاه و رونق دانشگاه نیز منجر به بهبود و ارتقای معیشت می‌شود. بنابراین موضوع معیشت، کنش خودمان است.

 

لازم به ذکر است در ابتدای این نشست، دکتر محسن نفر معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی گزارشی از وضعیت این حوزه ارائه کرد و گفت: برنامه جدی معاونت علوم پزشکی دانشگاه، ارتقای کیفیت آموزش و خدمات‌رسانی بهداشتی و سلامتی است.

 

همچنین دکتر فرهاد ادهمی مدیرکل توسعه آموزش و امور دانشجویان، خانم دکتر وحدت مدیر خدمات سلامت و بیمارستان‌ها، خانم دکتر شریعتمدار رئیس اداره تجهیزات پزشکی، دکتر مرجانی مشاور حوزه دامپزشکی و خانم دکتر‌هاشمی مشاور حوزه روانشناسی معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی به ارائه گزارش‌هایی درخصوص فعالیت‌ها و اقدامات حوزه‌های متبوع خود پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • رشته دندانپزشکی کودکان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • افتتاح خوابگاه متأهلی برای ۱۲۰ دانشجوی علوم پزشکی تهران
  • استقرار دانشجویان پسر در خوابگاه ملکی دانشکده پرستاری طبس
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته دربیمارستان‌های کرمانشاه واسلام آباد غرب
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)
  • افتتاح خوابگاه برای زوج‌های علوم پزشکی
  • جشن ازدواج ۵۰ زوج دانشجو در قم برگزار شد
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز