Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@07:08:14 GMT

نگرانی از وقوع دوباره سیل در مازندران

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۳۸۳۸۵

نگرانی از وقوع دوباره سیل در مازندران

سیل شرق مازندران، موجب شده است تا مردم این استان، با هر بار بارش باران، نگران وقوع یک حادثه دیگر باشند و با وجود اینکه با تلاش نیروهای امدادی و مردم، اوضاع کمی آرام شده، اما روزگار سخت پس از سیل در این استان، مشاهده می‌شود.

به گزارش ایسنا، در حالیکه سیل، زندگی بسیاری از مردم مازندران را از بین برد و به میزان زیادی از اراضی کشاورزی، باغات، تاسیسات، منازل مسکونی، دامداری‌ها و غیره آسیب جدی وارد کرد، با ورود سامانه بارشی جدید نگرانی آنها دوباره آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینکه در پی وقوع بارش ها دوباره سیلاب ها به مازندران روانه شود مطمئنا خسارات بیشتری به بار خواهد آورد و شاید تنها مدیریت صحیح بتواند از آسیب های احتمالی جلوگیری کند.

احمد اسدی، معاون اداره‌کل هواشناسی مازندران در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به ورود سامانه بارشی جدید به مازندران و وقوع دو سیلاب در کمتر از سه هفته در این استان، اداره کل هواشناسی مازندران اطلاعیه‌ای صادر کرد.

وی گفت: طی این اطلاعیه بارش‏ های پراکنده که از روز گذشته در مازندران آغاز شد ادامه خواهد داشت اما امشب و به ویژه روز دوشنبه بارش‏ها در استان گسترده‌تر شده و میزان آن در ارتفاعات بیشتر خواهد بود.

معاون اداره‌کل هواشناسی مازندران با اشاره به اینکه پیش‌بینی می‌شود بارش در گردنه‏‌ها و مناطق سردسیر به صورت برف باشد، تصریح کرد: جاری شدن روان آب و احتمال افزایش سطح آب رودخانه‏‌ها، رانش زمین، ریزش سنگ و اختلال تردد در محورهای کوهستانی از پیامدهای مورد انتظار است.

آسیب سیل به 48 بنای تاریخی در مازندران

سیف الله فرزانه مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران نیز از آسیب سیل، به ۴۸ بنا، محوطه و بافت تاریخی در این استان خبر داد و اظهار کرد: سیل اخیر به ۴۵ بنا، ۲ محوطه و یک بافت تاریخی در مازندران آسیب جدی زده است.

وی با اشاره به آسیب سیل به بافت تاریخی روستای یوش گفت: بلافاصله پس از وقوع سیل و سیلاب، کارشناسان میراث فرهنگی در محل حضور یافتند و برنامه های مرمتی آن تهیه شده است.

مدیر کل صنایع دستی، میراث فرهنگی و گردشگری مازندران با اشاره به آغاز پاکسازی و آواربرداری در بناها یادآورشد: پاکسازی کوچه های بافت تاریخی یوش نیز آغاز شده است.

فرزانه با بیان اینکه بیشترین آسیب ها در شهرستان بابلسر، بابل، نور، ساری، بهشهر، نکا، سوادکوه و گلوگاه اتفاق افتاده و برآورد اولیه خسارت به میزان ۸ میلیارد و ۹۳۰ میلیون تومان است، خاطرنشان کرد: از این میزان ۳ میلیارد تومان به بافت تاریخی یوش در شهرستان نور خسارت وارد شده است.

تداوم انسداد محور هراز

علیرضا قدمی رئیس پلیس راه مازندران نیز در گفت‌وگو با ایسنا مازندران از مسدود بودن محور هراز خبر داد و اظهارکرد:به دلیل رانش و ریزش، این محور همچنان مسدود است اما سایر راه های مواصلاتی باز و ترافیک به صورت روان جریان دارد.

وی با اشاره به هشدار هواشناسی مبنی بر بارش برف در ارتفاعات نیز خاطرنشان کرد: احتمال بارش برف در محورهای کوهستانی زیاد است؛ بنابراین داشتن زنجیرچرخ، رعایت سرعت مطمئنه و پرهیز از سفرهای غیر ضروری توسط رانندگان و مسافران باید جدی گرفته شود.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سیل منطقه مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۳۸۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیلاب و تگرک محصولات کشاورزی بوشهری‌ها را تهدید می‌کند

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، کبری توکلی با اشاره به صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی استان و احتمال بارش‌های سنگین، خطر بارش تگرگ، وزش باد، جاری شدن روان آب، طغیان و سیلابی شدن رودخانه‌ها، وقوع صاعقه و خسارت به بخش کشاورزی را پیش‌بینی کرد.

وی توصیه کرد: کشاورزان محصولات برداشت شده را از فضای باز به مناطق سرپوشیده منتقل کنند، از آبیاری محصولات به‌دلیل وقوع بارندگی و برای جلوگیری از خوابیدگی محصولات خودداری کرده و کنترل دما و رطوبت انبار‌ها با توجه به افزایش رطوبت برای جلوگیری از خسارت شیوع بیماری‌های قارچی را ضروری دانست.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر بر بسته نگه‌داشتن دریچه‌های گلخانه‌ها هنگام کاهش دما و وقوع بارش تاکید کرد و افزود: استفاده نکردن از آب باران برای تغذیه دام‌ها و جلوگیری از نفوذ روان آب به داخل محل نگهداری دام مورد توجه قرار گرفته شود.

وی خودداری دامداران و عشایر از عبور در ارتفاعات و انتقال دام‌ها به مکان سرپوشیده هنگام وقوع بارش را از دیگر توصیه‌ها اعلام و تاکید کرد: توقف نکردن در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها با توجه به پیش‌بینی وقوع بارش‌های شدید ضروری است.

توکلی بر عایق‌بندی و محافظت از کندو‌های عسل در مقابل بارش و تردد نکردن ماشین‌آلات کشاورزی روی زمین‌های زراعی تاکید و توصیه کرد: دامداران و عشایر با توجه به شرایط بارندگی به توصیه‌ها توجه ویژه کنند.

دیگر خبرها

  • بارش باران و وقوع سیل در خراسان جنوبی + تصاویر
  • مسجد کبود تبریز؛ معماری زیبا و تاریخی ایران
  • حمله بی سابقه از خاک عراق به تل آویو/ نگرانی شدید آمریکایی‌ها درباره وقوع جنگ داخلی/ اعلام تعلیق روابط اقتصادی ترکیه با اسرائیل/ حمله پهپادی گروه مقاومت بحرینی به فلسطین اشغالی
  • وقوع سیل و آبگرفتگی در چهار استان کشور
  • وقوع سیل و آبگرفتگی در ۴ استان کشور
  • احتمال وقوع سیلاب در غرب و برخی نقاط مرکزی استان کرمان
  • سیلاب و تگرک محصولات کشاورزی بوشهری‌ها را تهدید می‌کند
  • آماده‌باش ۴ استان در پی احتمال وقوع بارش‌های شدید
  • خوزستان آماده برای سیل احتمالی / نگرانی برای نابودی گندم‌ها
  • موفقیت شورا و شهرداری در کاهش آسیب‌های شهری هنگام وقوع بارندگی