Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در نامه‌ای به رؤسای دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور بر لزوم تشکیل کارگروه‌های تخصصی در راستای شناسایی آسیب‌های ناشی از سیل تاکید کرد و انجام پژوهش‌های کاربردی جهت جلوگیری از مخاطرات طبیعی آینده را ضروری دانست.

به گزارش ایسنا، اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، در متن این نامه خطاب به رؤسای دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها آمده است:

چنانکه مستحضرید کشور ایران به دلیل شرایط اقلیمی و زیست‌محیطی در معرض بروز حوادث طبیعی، همچون زلزله و سیل، قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متأسفانه در روزهای اخیر هم‌وطنان عزیز شاهد رخداد سیل ویرانگر در چندین استان کشور بوده‌اند. با توجه به این موضوع، موارد ذیل از اهمیتی ویژه برخوردار است:

۱. با عنایت به پیامدهای ناگوار این نوع حوادث در زندگی و مناسبات اجتماعی ضروری است دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور در اسرع وقت با هماهنگی و مشارکت دستگاه‌های اجرایی متولّی کارگروه‌هایی تخصصی تشکیل دهند تا آسیب‌های ناشی از سیلاب اخیر را شناسایی، دلایل آن را با بررسی‌ها و پژوهش‌های میدانی استخراج و راهکارهای جلوگیری از آن را پیشنهاد کنند.

۲. انتظار می‌رود با توجه به اهمیت رعایت استانداردها و اصول علمی در حوزه‌های شهرسازی، معماری، آبخیزداری، کشاورزی، مهار آب‌های سرگردان، مدیریت منابع آب و سفره‌های زیرزمینی، مدیریت شهری، ایمنی سازه‌های هوایی و دریایی در اسرع وقت با همکاری دستگاه‌های مسئول، پژوهش‌های کاربردی صورت پذیرد و راه‌حل‌های جلوگیری از مخاطرات طبیعی آینده طرح شود.

۳. شناسایی و ارتقای روش‌های مدیریت بحران در چنین شرایطی با توجه به تجارب عظیم حاصل از حوادث طبیعی از امور مهم و بررسی و بازنگری دقیق مسئله و بهبود آن ضروری است.

۴. همکاری با کلیه سازمان‌های مسئول و فعال در حوزه‌های مهندسی، کشاورزی و علوم انسانی برای از بین بردن آثار سو حوادث طبیعی، به‌ویژه برطرف کردن تأثیرات مخرّب آن بر جامعه و روان انسان‌ها ضروری است.

۵. استفاده از توانمندی‌های استادان، کارکنان و دانشجویان، به‌ویژه تشکل‌های دانشجویی فعال، از جمله کانون‌های هلال‌احمر، برای کمک و التیام زخم‌های ناشی از سیل در مناطق آسیب‌دیده ضرورت دارد.

با عنایت به موارد یادشده از کلیه دانشگاه‌های مستقر در مناطق آسیب‌دیده از سیلاب اخیر انتظار دارد در مأموریت‌های منطقه‌ای خود نتیجه پژوهش‌های علمی کارگروه‌های مربوطه را در قالب گزارش مدوّن به مسئولان استانی و دستگاه‌های اجرایی مرتبط ارائه و نسخه‌ای از آن را برای پیگیری به معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ارسال کنند.

همچنین از دیگر دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور انتظار می‌رود ضمن ارتباط با دانشگاه‌های مناطق آسیب‌دیده با پشتیبانی و مشارکت کامل در تشکیل کارگروه‌ها، توان پژوهشی و تخصصی آنان را ارتقا دهند و به مسئولیت ملی خود عمل کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سیل منصور غلامی نشست رؤسای دانشگاه های کشور وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۴۰۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح تحول علوم انسانی در دانشگاه خوارزمی اجرا می‌شود

علی حسن بیگی رییس دانشگاه خوارزمی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اجرای طرح تحول آموزش عالی در دانشگاه خوارزمی گفت: دانشگاه خوارزمی «طرح تحول علوم انسانی» را در برنامه خود دارد.

وی ادامه داد: کارگروه علوم انسانی در دانشگاه تشکیل شده و کار می کند در بحث «اقتصاد اسلامی» کارگروه ویژه ای با توجه به پتانسیل و ظرفیت های دانشگاه ایجاد شده است.

رییس دانشگاه خوارزمی افزود: در بحث «اقتصاد اسلامی» نیز برنامه خیلی ویژه داریم همچنین «کارگروه تحول در علوم انسانی» در تمام رشته ها فعال بوده و برنامه ویژه داشته و بیانات مقام معظم رهبری را پیگیری می کنیم.

وی با اشاره به پژوهش و فناوری افزود: در بحث پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه برنامه های مختلف دارد با توجه به پتانسیل خوبی که در بحث رشته های فتی و مهندسی و علوم پایه دارد، بحث کوانتوم و تکنولوژی را پیگیری می کند و همچنین در حال راه اندازی «دانشکده فناوری های نوین» بوده و تا الا ن ۲۶ پله در بحث فناوری صعود کرده است.

کد خبر 6086275

دیگر خبرها

  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم
  • کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد
  • ضرورت تشکیل قرارگاه آموزش ایمنی شغل
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور
  • تشکیل کارگروه‌ تخصصی مشترک بین دانشگاه آزاد و شورای شهر زرقان
  • طرح تحول علوم انسانی در دانشگاه خوارزمی اجرا می‌شود
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • کارگروه تخصصی بررسی مشکلات ممیند تشکیل می‌شود
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی