Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صندوق توسعه ملی، مرتضی شهیدزاده، بر ضرورت تدوین یک برنامه استراتژیک در چارچوب اساسنامه و رهنمودهای رهبر انقلاب تاکید کرد و گفت: در راستای دستیابی به اهدافی همچون تبدیل منابع حاصل از صادرات نفت و گاز به سرمایه‌های زاینده و مولد و حفظ سهم نسل‌های آینده از این منابع ضروری است با شناسایی فرصت‌ها و تهدیدهای محیطی داخل و خارج از سازمان و همچنین نقاط قوت و ضعف موجود، در همین روزهای آغازین سال راهبردها را مشخص کرده و با سخت کوشی در جهت تحقق آن همت بگماریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به بخش‌هایی از سخنان رهبر انقلاب که همواره بر حمایت صندوق از بخش خصوصی تاکید کردند و همچنین انتخاب سال «رونق تولید» از سوی ایشان برای سال ۹۸ خاطرنشان کرد: دشمن در حال جنگ اقتصادی با ما است و البته همانطور که رهبری فرمودند باید در این جنگ پیروز شویم.

رئیس هیأت عامل صندوق توسعه ملی هدایت منابع صندوق توسعه ملی برای رونق بخشی به تولید از طریق بخش خصوصی با ارائه بخشنامه‌ها و قراردادهای منعقده با بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی آن را به عنوان یک راهبرد جدی از سوی صندوق در اقتصاد کشور معرفی کرد.

شهیدزاده در ادامه همکاری و مساعدت با بخش خصوصی برای استفاده از منابع خارجی و اهرمی نمودن منابع صندوق توسعه ملی با استفاده از منابع خارجی را دیگر راهبرد جسورانه صندوق توسعه ملی در سال ۹۸ عنوان کرد.

وی همچنین از هدایت بخشی از منابع برای اجرای زیرساخت‌ها و خدمات صادراتی به منظور کمک به رونق تولید به عنوان سومین راهبرد صندوق بر شمرد و افزود: این رویکرد در حل بحران اشتغال و بهبود معیشت مردم مؤثر خواهد بود.

شهیدزاده با اشاره به چهارمین راهبرد اساسی و مؤثر صندوق گفت: اختصاص بخشی از منابع به سرمایه در گردش برای صنعت و کشاورزی نیز با هدف حفظ اشتغال و تولید موجود در رئوس تصمیم گیری ها و اهداف صندوق قرار خواهد داشت.

رئیس هیأت عامل صندوق توسعه ملی در تشریح پنجمین راهبرد با توجه به شرایط ویژه اقتصادی در کشور، خواستار هماهنگی و کمک بانک‌های عامل به منظور کمک به بخش خصوصی برای راه اندازی پروژه‌های در دست اجرا و همچنین تدوین برنامه‌های علمی وصول مطالبات از مشتریان شد.

کد خبر 4584163

منبع: مهر

کلیدواژه: مرتضی شهیدزاده صندوق توسعه ملی تسهیلات صندوق توسعه ملی رونق تولید سال رونق تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۴۰۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 

رونق تولید موضوعی است که در سال های اخیر بیشتر مورد توجه سیاست گذاران کلان و مسئولان اقتصادی کشور قرار گرفته و سال ۱۴۰۳ نیز شعار جهش تولید با مشارکت مردم انتخاب شده است اما نقش بورس در این زمینه چیست؟

به گزارش ایسنا، کارشناسان اقتصادی بازار سرمایه را یکی از ابزارهای مناسب برای اجرای سیاست رونق تولید عنوان می‌کنند، اما آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید در کشور شود؟ برخی معتقدند که بورس به واسطه بازار ثانویه امکان جذب نقدینگی جدیدی ندارد و بنابراین نمیتواند به شرکت ها کمک کند و  آنچه در بورس اتفاق می افتد، نوسانات متعدد است.

برزو حق شناس در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه بازار سرمایه یکی از مولفه‌های اقتصادی هر کشوری است، گفت: در  واقع رونق تولید نیز یکی از سیاست‌های کلان کشور در حوزه اقتصاد  محسوب می‌شود که بورس جزئی از آن و یکی از ابزارهای اجرای این سیاست کلان محسوب می‌شود. 
وی با اشاره به اینکه بورس نمی‌تواند به تنهایی باعث رونق تولید شود، یادآور شد: اگر سیاست های دیگر کشور در کنار بورس به کمک رونق تولید بیاید در آن زمان است که رونق تولید شکل می گیرد. 
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به تفاوت بازارهای اولیه و ثانویه پرداخت و ادامه داد: اینکه بورس بازار ثانویه است تعریف درستی است،  اما اگر به درستی مدیریت نشود باعث اختلال در بازار اولیه می شود.
به گفته حق شناس، بازار اولیه به شرکت‌ها کمک می‌کند تا تامین مالی شوند و بتوانند عرضه اولیه خود را برای سرمایه گذاران به نمایش بگذارند، اما در کنار بازار اولیه اگر بازار ثانویه یعنی بورس فعالیت بانشاطی نداشته باشد نمی توان انتظار داشت که بازار اولیه هم رونق پیدا کرده و با استقبال سرمایه گذاران رو به رو شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لزوم تدوین برنامه عملیاتی پتروشیمی‌ها برای تحقق راهبرد جهش تولید
  • فرودگاه گناباد، پیشران توسعه و رونق در جنوب خراسان رضوی
  • دولت سیزدهم بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان متمرکز شده است
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • تمرکز دولت بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان
  • رونق تولید با مالیات بر سوداگری
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • رونق ساخت‌وساز و اقتصاد ارومیه با ابلاغ و اجرای طرح جامع
  • راهبردهای علمی و علمی امام صادق(ع) در مقابله با سطحی نگری فکری و عمل گرایی افراطی
  • تأثیر توسعه شبکه‌ های حمل و نقل جاده‌ ای بر رونق اقتصادی ایران