Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، رئیسی با حضور در جلسه شورای اداری استان گلستان با اشاره به سوره مبارکه ناس بیان کرد: آفات و هواهای نفسانی تهدیدی جدی برای زندگی انسان است و همه انسان‌ها را تهدید می‌کند و باید به خدا پناه برد؛ یعنی باید به قوانین خدا پناه برد. خدا بایدها و نبایدهایی دارد؛ رسول و قرآنی برای هدایت انسان فرستاده است و برای اینکه انسان از شر این بلا و آفت در پناه خدا باشد راهش این است که به باید و نباید خدا عمل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پناه بردن به خدا ست و این آفت نفسانی است که انسان اگر پناه به خدا نبرد، این تهدید زندگی خودش را نه، بلکه زندگی بسیاری را به مخاطره می‌اندازد.

رئیس قوه قضاییه خاطرنشان کرد: امروز در دنیا مستکبرینی هستند که نه فقط زندگی خود را بلکه زندگی عالمی را با خطر مواجه کرده اند؛ چون مبتلا شدند به بلای بزرگ شرِّ نفس که استکبار، خودخواهی و خودبزرگ بینی است و چه قتل ها، خونریزی‌ها، کشورگشایی‌ها و جنایات بزرگی که علیه بشریت انجام می‌دهند و به روی خود نیز نمی‌آورند.

وی با بیان اینکه پناه بردن به خدا با لفظ نیست، بلکه با عمل کردن به قانون است گفت: نسبت به خطرات و آفات طبیعی نیز همینگونه است. در طبیعت هم آفات و بلاهایی هست که باید از شرّ آنها به خدا پناه برد؛ منتهی پناه بردن به خدا، پناه بردن به قوانین تکوینی خداست. خداوند در تکوین قوانینی دارد و در کائنات سنت‌هایی را گذاشته است و اگر ما مطابق این قوانین و سنت‌ها عمل کنیم، همه این تهدیدها تبدیل به فرصت می‌شود و بلایی به عنوان مخاطره زندگی انسان در عالم به آن معنا نخواهد ماند.

رئیسی ادامه داد: اگر تمهیداتی را برای بهترین استفاده از باران بکار گرفتیم، زیرساخت‌هایی را ایجاد کردیم و سدهایی را احداث نمودیم برای اینکه آب حاصل از بارندگی‌های شدید برای استفاده‌های بعدی در آنجا ذخیره شود، بسیار خوب است؛ در غیر اینصورت آن باران تبدیل می‌شود به یک سیل بنیان کن که همه از آن می‌هراسند.

رئیس قوه قضاییه افزود: اگر خانه‌های مستحکمی متناسب با اقلیم خودمان ساختیم شاید تا هفت ریشتر زلزله هم ویرانی، آنچنان شدید نخواهد بود که برای همگان مشکل ایجاد کند. خداوند قانونش را در همین طبیعت گذاشته است و در روایتی داریم که خداوند هیچ دردی را خلق نکرده الا اینکه دوایی هم کنارش آفریده است. در طبیعت تمام این داروها وجود دارد؛ این‌ها همان قوانین تکوینی خداست. باید در کائنات بگردیم و ببینیم که داروی این دردها چیست.

وی خاطرنشان کرد: در رابطه با موضوع امداد و نجات در سیل اخیر اولا صمیمانه باید شاکر خداوند متعال باشیم که دل‌ها را به هم نزدیک کرد و ثانیا خداوند را شکر گوییم بخاطر اینکه الحمدلله در این کشور انسجام وجود دارد.

رئیسی اظهار کرد: اما این سئوال هم به ذهن می‌آید که آیا این موضوع قابل پیشگیری بود یا نه و اینکه قابل پیش بینی بود یا نه. اگر قابل پیش بینی بود آیا پیش بینی‌های لازم انجام گرفت یا نه و اگر قابل پیشگیری بود آیا پیشگیری‌های لازم انجام گرفت یا نه و دیگر اینکه ما خیلی اوقات در رابطه با فعل‌ها سئوال می‌کنیم؛ اما گاهی برخی از ترک فعل‌ها ممکن است مورد سئوال قرار نگیرد. گاهی برخی از ترک فعل ها خسارت‌های بسیاری را بوجود می‌آورد.

وی با اشاره به ضرورت لایروبی و رسوب زدایی مسیل‌ها، اظهار کرد: در این زمینه تاکنون حداقل سه گزارش از دستگاه‌های نظارتی ملاحظه کردم که به عنوان یکی از علل خسارات ناشی از سیل اخیر مورد اشاره قرار گرفته است.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به تاکیدات قانونی و روشن بودن وظایف دستگاه‌ها در این زمینه، افزود: دستگاه‌ها در این رابطه مسئولیت دارند و البته آن‌ها مشکلاتی از قبیل مسائل زیست محیطی را مطرح می‌کنند؛ لذا ضروری است سازمان محیط زیست به عنوان مرجع قانونی راهکارها را بررسی کند.

رئیسی ادامه داد: مطابق گزارش واصله، مسئله لایروبی در برخی از استان‌ها یک مسئله ضروری و وظیفه‌ای روشن و مشخص است که باید انجام شود.

وی تاکید کرد: اگر مسئولان در وزارت نیرو در بخش مدیریت آب در برخی استانها با مشکلی مواجه هستند، آن را با استانداران مطرح کنند و جلسات مشترک برگزار نمایند تا مشکل رفع و با انجام لایروبی، مسیل‌ها باز شود.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به ساخت و سازهای غیرمجاز در بستر رودخانه‌ها علیرغم ممنوعیت قانونی، بیان داشت: ساخت و ساز در بستر رودخانه ممنوع است و وقتی بستر رودخانه ساخته شود، به مانعی در مسیر هدایت سیلاب‌ها تبدیل می‌گردد؛ لذا باید همگان به قوانین پایبند باشند و اقدام خلاف قانون برای همه خط قرمز باشد.

رئیسی از مدیران استان گلستان خواست که به بایدها و نبایدها توجه کنند و تصریح کرد: آنچه امروز باعث مشکلاتی برای کشور می‌شود، عدم توجه به برخی از بایدها و نبایدهایی است که قانون مشخص کرده است.

وی ادامه داد: حتما باید بخش‌های مطالعاتی در رابطه با پیشگیری از سیل فکر کنند و دستگاه‌های اجرایی نیز خود را موظف بدانند که به قانون عمل کنند و دستگاه نظارتی هم عمل به قانون را دنبال نمایند و اگر جایی تخلف وجود دارد، بدون رعایت هیچگونه خط قرمزی با تخلفات برخورد شود.

رئیس قوه قضاییه ابراز امیدواری کرد با کمک مسئولین دولتی در وزارتخانه‌ها و دستگاه‌ها و تشکل‌های مردمی که دغدغه محیط زیست دارند، آسیب شناسی صورت گیرد تا در یک اقدام جمعی زمینه یکسری آسیب‌ها از بین برود.

رئیسی تاکید کرد: انشاءالله با مدد خداوند متعال و هدایت‌های رهبر معظم انقلاب و کمک همه دستگاه‌ها و نهادها و نیروهای مسلح و روحانیت معزز و محترم تلاش خداپسندانه‌ای صورت گیرد و بتوانیم تهدیدها را به فرصت‌ها تبدیل کنیم و فرصت سوزی هم نداشته باشیم؛ بلکه به فرصت سازی توجه کنیم و از این فرصت‌ها نهایت بهره را در جهت همبستگی و انسجام ملی و ورفع مشکلات مردم ببریم.

وی تصریح کرد: ملت ما با همین انسجام در مقابل استکبار، تحریم‌ها و تهدیدها ایستاده و خواهد ایستاد و این در صورتی است که بتوانیم تهدیدها را به فرصت تبدیل کنیم.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به الزامات رونق تولید، خاطرنشان کرد: در سال رونق تولید حقیقتا باید از سرمایه گذاران و کارآفرینان، نه در سخنرانی و لفظ، بلکه عملا با ارائه تسهیلات بانکی حمایت شود.

رئیسی گفت: باید تسهیلات بانکی به تولیدکننده ارائه شود؛ نه دلال و کسی که در مسیر تولید ملی مانع ایجاد می‌کند.

وی مهمترین تهدید تولید ملی را مسئله قاچاق کالا عنوان کرد و گفت: قاچاق کالا خنجری بر قلب تولید ملی است و امروز باید همه دستگاه اداری کشور بسیج شوند و برای رونق تولید از تولیدکننده و سرمایه گذار و کارآفرین حمایت نمایند.

رئیس قوه قضاییه افزود: باید از مدیر شجاع و جسوری که در این میدان برای اینکه دشمن را به خاک بنشاند با ابتکار وخلاقیت کاری انجام می‌دهد که کشور را به پیش ببرد، حمایت کرد و بنا داریم در دستگاه قضایی از این مدیران حمایت کنیم تا شجاعانه هرجا به نفع ملت است و بر اساس قانون، تولید کشور را رونق می‌دهد، وارد میدان شوند.

 رئیسی خاطرنشان کرد: مدیران برای رونق تولید باید به میدان بیایند و این از آن عرصه‌هایی است که دشمن می‌خواهد بر ما ببندد و باید عرصه را با ایجاد فرصت بر دشمن تنگ کنیم و تولید را در کشور رونق دهیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: رئیس قوه قضاییه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۴۱۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم

سیاست شکست خورده ممنوعیت واردات پوشاک، نه تنها ایران را به بستری مناسب برای قاچاقچیان این کالا تبدیل کرده است؛ بلکه طبق جدیدترین اظهارنظر فعالان صنعت پوشاک، ایران تبدیل به مرکز کالا‌های استوک منطقه شده است.

به گزارش اکوایران، با تشدید تحریم‌های ایران در اوایل سال ۱۳۹۷ دولت واردات پوشاک را همچون بسیاری از اقلام وارداتی دیگر ممنوع کرد. بدین ترتیب واردات رسمی به نفع قاچاق کنار کشید. موضوعی که همواره مورد نقد فعالان صنعت نساجی و پوشاک بود.

اخیرا نمایندگان بخش‌خصوصی در اتاق بازرگانی تهران به چالش‌های صنعت نساجی و پوشاک پرداختند. طبق اظهارات فعالان این صنعت، موضوع تخصیص و بازگشت ارز صادراتی، قاچاق به‌ویژه قاچاق پوشاک استوک از جمله مهمترین چالش‌های این روز‌های آنهاست.

هرویک یاریجانیان، رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق تهران گفت: با وجود گذشت یک ماه از سال جدید، هنوز همه صنایع درگیر بلاتکلیفی هستند. ما نمی‌دانیم قیمت ارز در روز‌ها و ماه‌های آتی چه روندی را طی خواهد کرد و این یعنی نمی‌توانیم برای ورود به بازار‌های بین‌المللی و فعالیت در آن برنامه‌ریزی داشته باشیم. بی‌ثباتی طی سال‌های اخیر باعث شده است که ما متاسفانه از تمام بازار‌های بین‌المللی دور بمانیم.

مهدی پورقاضی، عضو سابق هیات نمایندگان اتاق تهران نیز گفت: آنچه صنایع را رنج می‌دهد، این است که سیاست‌های پولی و بانکی و ارزی است که بانک مرکزی و دولت به کار می‌گیرند همان سیاست‌هایی است که سال‌ها به کار برده شده و نتایجش هم معلوم است. برای مثال اصرار دارند که نرخ دستوری پایینی برای ارز اعلام کنند و از این طریق به افراد و گروه‌های خاص ارز ارزان بدهند.

امین مقدم، عضو هیات نمایندگان اتاق تهران به مشکلات موجود در حوزه نقل‌وانتقال پول، مبادلات ارزی و بازگشت ارز صادراتی سخن گفت و خواستار رفع آن‌ها شد.

طبق گزارش اتاق بازرگانی تهران، تراز صنعت نساجی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل از آن ۳ برابر منفی شده در حالی که حدود ۸۰درصد کالا‌های ما در کشور در حال تولید است.

مسعود شاه‌بختی، بازرس اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک گفت: جهش تولید در صنعت نساجی و به طور کلی دیگر صنایع اتفاق نمی‌افتد مگر اینکه سیاست‌های بانکی ما اصلاح شود. در حال حاضر بسیاری از کشور‌ها از ما تقاضای کالا دارند، اما همکاران ما در این صنعت به دلیل تحریم‌های بانکی و مشکلات ارزی قادر به صادرات کالا نیستند.
مرکز توزیع کالای استوک

سعید جلالی قدیری، دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات صنایع نساجی و پوشاک ایران در این نشست با نقد از وضع موجود گفت: مساله اول ما تخصیص ارز و مساله دیگر قاچاق است. در مورد تخصیص ارز شفافیت وجود ندارد و همه اعم از صراف و ترخیص‌کار از رانت‌های موجود استفاده می‌کنند.

او افزود: در مورد قاچاق هم با وجود ممنوعیت واردات پوشاک که ما مخالف آن هستیم؛ ما اکنون مرکز توزیع کالای استوک در منطقه شده‌ایم. پنج سال است تلاش می‌کنیم بگوییم قاچاق بد است. ما نباید واردات را ممنوع کنیم و ممنوعیت واردات مشکلی از ما حل نخواهد کرد. قدیری تاکید کرد: ما در صادرات پوشاک و نساجی مزیت داریم؛ اما اینکه با چه مدلی جلو برویم مهم است.

دیگر خبرها

  • هیچ مدیری به دلیل تخلفات انتخاباتی برکنار نشد
  • کشف محموله ۵ میلیارد ریالی قاچاق در خشکبیجار
  • کشف کالا‌های قاچاق در کهگیلویه به ارزش ۲ میلیارد ریال
  • اجرای طرح برخورد با خودرو‌های شوتی در مراغه
  • کشف یک میلیارد تومان دخانیات قاچاق در جنوب تهران
  • هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها
  • شرایط خرید کامیونت فورس در بورس کالا ابلاغ شد
  • دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات: مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • مجازات قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد
  • مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم