Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار زنجان با تاکید بر اینکه باید در ساخت و سازهای شرایط بحرانی سیل مورد توجه قرار گیرد گفت: جلوی ساخت و ساز واحدهای روستایی در مسیر سیلاب گرفته شود. ۱۹ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۸:۲۵ استانها زنجان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم در زنجانفتح‌الله حقیقی شامگاه یکشنبه در جلسه شورای ستاد بحران با اشاره به ارائه تسهیلات به روستاییان برای بهسازی اظهار داشت: در بازدیدی که از روستاها داشتم روستاییان از وضعیت ارائه تسهیلات برای بهسازی واحد‌های روستایی از دست بانک‌ها ناراضی بودند و می‌گفتند بنیاد مسکن برای ساخت مسکن به بانک‌ها معرفی کرده ولی موفق به دریافت تسهیلات نشدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه روستاییان مهمترین مشکل در ارائه وام تسهیلات از سوی بانک‌ها سخت‌گیری در ضامن عنوان می‌کردند افزود: انتظار ما از بانک‌ها این است که حداقل مصوبه دولت را عمل کنند.

استاندار زنجان با اشاره به اقدام یکپارچه دستگاه‌ها در ارائه آمار خسارت بارندگی‌های اخیر در استان زنجان بیان کرد: تا فردا باید همه نهاد‌ها مربوطه خسارت‌های حاصل از بارندگی در زنجان مشخص شده و ارائه شود و دستگاه‌ها در ارائه گزارشات نیز باید به برخی از ملاحظات توجه داشته باشند.

وی به برخی از ساخت‌ و سازها به ویژه در مناطق روستایی که در معرض خطر هستند اشاره و بیان کرد: در ساخت و سازها باید موارد بحرانی را مد نظر داشته باشیم تا در مسیر سیل ساخت و سازی اتفاق نیفتد.

ستاد مدیریت بحران قم برای امدادرسانی در لرستان در آماده‌باش کامل قرار گرفتآمادگی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد برای کمک به بحران‌هاسرلشکر باقری: گزارش سیل خوزستان ‌روزانه به محضر مقام معظم رهبری ‌ارائه ‌می‌شود / نیروهای مسلح تا پایان بحران در کنار مردم ‌خواهند بود‌

حقیقی با اشاره به اینکه تاکنون 720 میلیون تومان کمک نقدی برای مناطق سیل‌زده ارسال شده است افزود: بیش از 4 میلیارد و 600 میلیون تومانی نیز کمک‌های غیرنقدی به این مناطق ارسال شده است.

وی با اشاره به اعزام 85 نفر در قالب تیم‌های تخصصی برای امدادرسانی در مناطق سیل‌زده بیان کرد: 31 دستگاه سنگین نیز به منظور امدادرسانی به سیل‌زدگان از استان زنجان فرستاده شده است.

استاندار زنجان با تاکید بر استفاده از تمام ظرفیت شهرستان‌ها تصریح کرد:  فرمانداران، جلسات جداگانه‌ای با تشکل‌های فرهنگی و هیئت‌های مذهبی، واحدهای تولیدی و صنعتی، سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین برگزار کرده و از ظرفیت این گروه‌ها برای تامین بخشی از اقلام مورد نیاز استفاده کنند.

وی خاطرنشان کرد: از دستگاه‌های متولی که اقدام به جمع‌آوری کمک‌های مردمی کرده‌اند نیز می‌خواهیم تا درصدی از کمک‌های دریافتی را به این امر اختصاص دهند که بخش دیگری از ملزومات را تامین می‌کند.

انتهای پیام/ح

R41375/P1357/S6,59/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۴۳۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محورهای مواصلاتی،متحمل بیشترین خسارت سیل در خراسان جنوبی

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان‌جنوبی گفت: بیشترین خسارت سیل در این استان به محورهای موصلاتی وارد شد.

به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، علیرضا عباس‌زاده، امروز_ شنبه هشتم اردیبهشت_ ضمن تشریح ابعاد بارندگی‌های اخیر استان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این بارش‌ها برای خراسان‌جنوبی که چندین سال از خشکسالی رنج می‌برد، بسیار نویدبخش بود.

وی با بیان اینکه سال زراعی از مهر هر سال تا پایان شهریور سال آینده است، افزود: از ابتدای سال زراعی جاری، متوسط بارش استان در اسفند و فروردین ۱۰۱ و نیم میلی متر است،
متوسط میزان بارش‌ها در مدت مشابه سال گذشته ۹۴.۷ دهم میلی متر بود که در سال‌جاری تا این لحظه حدود ۱۰ درصد افزایش بارندگی داشته‌ایم اما هنوز به نسبت بارش‌ها در بلندمدت نرسیده‌ایم و باید به ۱۱۷.۶ دهم میلی‌متر برسیم.

معاون استاندار خراسان‌جنوبی با بیان اینکه نسبت به دوره بلندمدت مشابه ۱۴ درصد کاهش بارندگی داریم، گفت: بیشترین بارش‌ها مربوط به حاجی‌آباد زیرکوه با ۶۷.۲ دهم میلیمتر بود که پیش‌بینی‌های هواشناسی و دو مرحله هشدار سطح نارنجی مبنی بر بارش شدید و سیلاب از قبل اطلاع‌رسانی شده بود.

وی با اشاره به حرف مردم در زیرکوه که چنین بارشی را در ۶۰ سال گذشته بی‌سابقه خوانده بودند، اظهار داشت: بارش شدید از ساعت ۱:۲۰ تا پنج صبح در زیرکوه، سیلاب را جاری کرد که البته با توجه هشدارهای هواشناسی برای پنج شهرستان، همه در آماده‌باش کامل بودیم و به محض اینکه تمرکز بارش‌ها در زیرکوه اتفاق افتاد، امکانات برای رفع مشکلات بسیج شد.

عباس‌زاده با بیان اینکه مهمترین خسارت سیل به محورهای مواصلاتی وارد شد، گفت: حجم سیلاب بالا بود، از این رو برخی راه‌ها بسته شد، البته پلیس راه و راهداری تا آخر شب همه محورها را بازگشایی کردند اما شانه‌ها شسته و زیر آسفالت جاده‌ها خالی شده است و آنها ناایمن هستند و قطعاً ترمیم آنچه اتفاق افتاده، زمان بر است.

وی از همراهی همه دستگاه‌ها با وجود فاصله زیاد زیرکوه تا مرکز استان قدردانی کرد و گفت: به درخواست فرماندار زیرکوه، جلسه مدیریت بحران در استان برگزار و امکانات و دستگاه‌ها برای کمک رسانی بسیج شدند.

معاون استاندار خراسان‌جنوبی با بیان اینکه یک اقدام و همکاری خوب در شرایط بحران را تجربه کردیم، خاطرنشان کرد: معادن اطراف حاجی‌آباد، فرمانداری قاین، راهداری، بنیاد مسکن، هلال احمر، بسیج سازندگی، قرارگاه شهید ناصری و ارتش پای کار آمدند و تا ظهر عمده دغدغه‌ها رفع شده بود.

وی با ذکر اینکه روستاهای در مسیر سیل بازدید شده، عنوان کرد: خسارت به واحدهای مسکونی و محل‌های نگهداری دام‌ها و بخش کشاورزی در سطح روستاها زیاد بود.

عباس‌زاده گفت: تیم‌های ارزیاب از روز گذشته در محل حاضر شده‌اند و خسارت‌ها بعد از برآورد در روزهای آینده جمع‌بندی و اعلام خواهند شد.

وی با اشاره به دغدغه بازماندگان کنکور در سیل زیرکوه، گفت: از ساعت پنج صبح دغدغه حضور به‌موقع دانش‌آموزان در کنکور را داشتیم و تمهیداتی هم در این زمینه اندیشیده شد اما تعدادی از آنها گرفتار سیلاب شده بودند، بالگرد هم جوابگوی حجم دانش‌آموزان نبود و به زمان کنکور هم نمی‌رسیدیم.

معاون عمرانی استاندار خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه بلافاصله گزارش بازماندگان کنکور اطلاع‌رسانی شد، تصریح کرد: استاندار با رئیس سازمان سنجش صحبت کرد و اعلام شد، ظرف یکی دو هفته آینده آزمون مجدد برای بازماندگان کنکور برگزار خواهد شد.

وی افزود: برگزاری مجدد آزمون کنکور در سطح ملی بی‌سابقه است و خوشحال هستیم که مشکل بازماندگان کنکور استان حل شد.

عباس‌زاده با بیان اینکه بر اساس گزارش‌های رسمی و رصدهای علمی در کنار تغییر اقلیم، نوع بارش باران در کشور تغییر کرده و بارش‌ها مقطعی و سیلاب‌آسا شده است، گفت: در اکثر نقاط کشور ما شاهد این بارش‌ها هستیم، در سیستان و بلوچستان یا ۱۵ استان جنوبی کشور سال گذشته این مهم اتفاق افتاده است.

وی تصریح کرد: خراسان‌جنوبی پهناور و حوزه آبریز استان وسیع است و برای مدیریت آن، نیاز به تدابیر ویژه دارد، البته سدها و بندهای خاکی و سازه‌های آبخیزداری برای مدیریت سیلاب و تأمین آب در حال انجام است.

معاون استاندار با تأکید بر ضرورت بیمه شدن واحدهای مسکونی و کارگاهی و مزارع کشاورزی، گفت: در همان ظهر روز حادثه سیلاب، مدیران بیمه کارآفرین که دو هزار بیمه‌گذار در شهر حاجی‌آباد دارند، در منطقه حضور پیدا کرده‌اند و مقرر شد امروز شنبه غرامت خسارت‌دیدگان را واریز کنند.

کد خبر 748381

دیگر خبرها

  • رفع موانع صادرات واحدهای تولیدی در استان تهران پیگیری شود
  • اهدای تسهیلات نوسازی به واحدهای فرسوده روستایی کرمانشاه
  • ۸۵ درصد نمایندگان پست با گوشی هوشمند توزیع مرسوله می‌کنند
  • استان سمنان معتاد متجاهر ندارد
  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند
  • بسته شدن مسیر رودخانه قره سو بر اثر سیلاب در روستای دوست بیگلو + فیلم
  • جولان خسارت‌های سیل در محور‌های خراسان جنوبی
  • انسداد ۴۲ راه روستایی و راه فرعی قدیمی اسپکه-بمپور درجنوب سیستان وبلوچستان
  • ۴۲ راه روستایی و یک راه فرعی در بلوچستان همچنان بسته است
  • محورهای مواصلاتی،متحمل بیشترین خسارت سیل در خراسان جنوبی