Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-05@02:07:56 GMT

اعتماد به نخبگان دانشگاهی منجر به حل مشکلات می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۴۴۰۶۳

اعتماد به نخبگان دانشگاهی منجر به حل مشکلات می‌شود

میررضا مجیدی، رئیس دانشگاه تبریز، در گفت‌وگو با ایکنا از آذربایجان‌شرقی، به مهم‌ترین برنامه‌های دانشگاه تبریز در حوزه بین الملل اشاره کرد و گفت: یکی از ملاک‌های توسعه فعالیت‌های بین المللی دانشگاه‌ها در دنیا افزایش کیفیت فعالیت‌های دانشگاه‌ها در حوزه‌های مختلف مقاله نویسی، آموزش، پژوهش و غیره به شمار می‌رود در این راستا ما در دانشگاه تبریز نیز امر چابک سازی فعالیت‌ها را مورد پیگیری قرار دادیم و تلاش داریم ارتباط خوبی با مراکز صنعتی برقرار شود چرا که دانشگاه‌ها باید در کنار فعالیت‌های بین المللی سازی به مأموریت‌های خود نیز در عرصه ملی توجه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: بحث جذب دانشجوی خارجی از سال گذشته در دانشگاه تبریز پیگیری می‌شود و در حال حاضر در دوره‌های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری حدود ۲۰۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه مشغول به تحصیل هستند و تلاش داریم آمار دانشجویان افزایش یابد.

رئیس دانشگاه تبریز همچنین به چالش‌های پیشروی جذب دانشجویان خارجی در ایران اشاره کرد و گفت: مشکلات فرهنگی و مادی دو چالش مهم دانشگاه‌های کشور در جذب دانشجویان بین المللی است. در واقع کشورهای دنیا شناخت زیادی از ظرفیت‌های بالای دانشگاه‌های ایران ندارند و حتی با توجه به نزدیکی جغرافیایی دانشگاه تبریز به کشور ترکیه آن شناختی که باید از دانشگاه تبریز در کشور ترکیه اتفاق نیفتاده است، به گونه‌ای که اخیراً نشستی با مسؤولان برخی دانشگاه‌های کشور ترکیه در حوزه آموزش زبان فارسی برگزار کردیم نکته‌ای که اغلب این افراد مطرح کردند این بود که آنها شناخت دقیقی از دانشگاه ما نداشتند بنابراین ما نتوانستیم آن چنان که باید خودمان را به دنیا و حتی کشورهای همسایه بشناسانیم.

مجیدی تاکید کرد: در گام دوم انقلاب مد نظر رهبری باید با دید بازتری به مسائل فرهنگی به خصوص در حوزه‌های آموزشی و علمی داشته باشیم تا بتوانیم فعالیت‌های خود را در عرصه‌های علمی پیش ببریم.

وی بر ضرورت توجه به نخبگان دانشگاهی در کشور تاکید کرد و گفت: با توجه به اینکه دانشگاهیان نخبگان و دانشمندان در پیش، دوران و بعد از وقوع انقلاب نقش پررنگی داشته‌اند و بعد از انقلاب نیز به عنوان سربازان امام (ره) در حساس‌ترین زمان‌ها نظیر دوران دفاع مقدس در تداوم این انقلاب تلاش بیشتری داشتند بنابراین در شرایط فعلی نیز باید در امور مختلف مورد توجه قرار گیرند.

رئیس دانشگاه تبریز تاکید کرد: اگر در شرایط فعلی به دانشگاهیان و نخبگان اعتماد شود بسیاری از مشکلات کشور حل می‌شود این در حالی است که متأسفانه وضعیت به گونه‌ای شده که هر زمانی که مشکلی بروز می‌کند، به دانشگاهیان مراجعه می‌کنند، در حالی که ما نباید مصالح ملی را قربانی منافع شخصی کنیم و وضعیت ما با گذشت ۴۰ سال از وقوع انقلاب نباید به شکل امروز باشد و نباید به این روز می‌افتادیم. بنابراین لازم است سرمایه گذاری مناسب روی نخبگان و دانشگاهیان صورت بگیرد تا در ۴۰ سال آینده مشکلات ما رفع شود.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن خبرگزاری بین المللی قرآن اجتماعی دانشگاه تبریز نخبگان دانشگاهی حل مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۴۴۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض مصرف بیش از حد ویتامین D

 

به گزارش تابناک، برای رشد و تکامل عضلات وجود سطح کافی از ویتامین D اهمیت دارد. نبود مقادیر لازم از ویتامین D در بدن می تواند منجر به ضعیفی شود که فرد را مستعد ابتلا به بیماری، شکنندگی استخوان ها و سایر مشکلات جسمی دیگر می‌کند.

به گزارش روزنامه تایمزآو ایندیا، اما این پرسش مطرح است که وقتی سطح ویتامین D در بدن از میزان طبیعی خود فراتر رود چه اتفاقی می‌افتد؟

افزایش سطح کلسیم خون: از آنجایی‌که ویتامین D نقش کلیدی در جذب کلسیم دارد، سطح بالای این ویتامین به طور خودکار منجر به افزایش سطح کلسیم در بدن می شود. سطح بالای کلسیم با علائمی مانند ناراحتی گوارشی مانند حالت تهوع، یبوست و درد معده نشان داده می شود. سرگیجه، توهم، بی اشتهایی، سنگ کلیه، فشار خون بالا، کم آبی بدن و ناهنجاری های قلبی از دیگر علائم بالا بودن سطح کلسیم به حساب می آیند.

تغییر وضعیت روانی: از آنجایی‌که بالا بودن سطح کلسیم پیامد مستقیم وجود سطح بالایی از ویتامین D است، می تواند به تغییر وضعیت ذهنی و روانی منجر شود که با حالت گیجی، روان پریشی و افسردگی خود را نشان می‌دهد.

مشکلات کلیوی: مسمومیت با ویتامین D می تواند منجر به آسیب کلیه یا گاهی اوقات نارسایی آن شود. بالا رفتن سطح کلسیم ناشی از افزایش سطح ویتامین D منجر به از دست دادن آب بدن از طریق تکرر ادرار و انباشت کلسیم در کلیه ها می شود.

مشکلات گوارشی: علائمی مانند تهوع، استفراغ، یبوست، اسهال و کم اشتهایی همگی از پیامدهای افزایش سطح کلسیم خون هستند و این علائم ممکن است از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد. داشتن علائم گوارشی نشانه مسمومیت احتمالی ویتامین D است.

دیگر خبرها

  • عوارض مصرف بیش از حد ویتامین D
  • کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی
  • معرفی برگزیدگان مسابقات ریاضی دانشجویی کشور در تبریز
  • چهل و ششمین دوره مسابقات ریاضی دانشجویی کشور در دانشگاه تبریز به کار خود پایان داد
  • دانشگاه آزاد اسلامی نخبگان منطقه را در مسئله تقریب مذاهب جمع کند
  • واکنش معین به اعتراضات دانشجویی در آمریکا: دانشگاه و دانشجویان در مقایسه با سیاسیون یا سرمایه‌داران، از اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی بالاتری در جامعه برخوردار هستند/ اعتراض آنها می‌تواند به تغییر سیاست‌های دولتها و حتی تغییر دولتها منجر شود
  • نظام آموزشی کارآمد بسیاری از مشکلات و چالش‌های کشور را حل می‌کند
  • قانون‌گذاری باید در کنار نظارت قرار گیرد
  • اعطای بسته حمایتی یک میلیارد تومانی به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور
  • برای نخبگان در حوزه‌های مختلف مسیر ویژه‌ای باز خواهیم کرد