Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ، تامین اجتماعی 2 درمانگاه در شهرستان شاهرود دارد.
جمعی از بیماران و بیمه شدگان تامین اجتماعی که در تعطیلات نوروز 98 به پلی کلینیک تامین اجتماعی شاهرود مراجعه کرده اند در گفت و گو با خبرنگار ایرنا از نوبت دهی طولانی مدت در این روزها و به ویژه در شب ها اعلام نارضایتی کردند .
یکی از شهروندان شاهرودی با بیان این که ماهانه 420 هزار تومان حق بیمه تامین اجتماعی پرداخت می کنم ، افزود: انتظار دارم هنگام مراجعه به درمانگاه این سازمان بسرعت به کارهایم رسیدگی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حسن ملکی افزود : در یکی از شب های نوروز امسال به پلی کلینیک تامین اجتماعی شاهرود مراجعه کردم ، از ساعت 24 تا ساعت 2و 45 دقیقه بامداد برای معاینه پزشک عمومی در انتظار ماندم .
وی با بیان اینکه در این شب ها مسافران نوروزی و مردم با مشکلات و نیاز های درمانی گوناگونی به این مرکز درمانی مراجعه می کنند ولی در صف نوبت دهی طولانی قرار می گیرند ، ادامه داد: در نوبت شب فقط یک پزشک عمومی به معاینه بیماران می پردازد.
یکی دیگر از مراجعین به این مرکز درمانی گفت : نوبت های دندانپزشکی دست کم سه ماهه است.
وی با اشاره به اینکه هزینه های درمانی دندانپزشکی در مطب های خصوصی گران و سرسام آور است ، تاکید کرد: از آنجا که درمان و کشیدن دندان هزینه های سنگین دارد ، بیمه شدگان تامین اجتماعی ناچار هستند به مراکز درمانی این سازمان مراجعه کنند.
مریم ملک محمدی افزود: در این مراکز به هیچ وجه درمان های ریشه دندان و عصب کشی انجام نمی شود .
وی نوبت دهی و جواب آزمایشگاه در این واحد درمانی را نیز طولانی ذکر کرد و ادامه داد : بیشتر مراجعان این درمانگاه را بیمه شدگان روستاهای دور افتاده شاهرود و میامی تشکیل می دهند که هزینه رفت و آمند هم برای آنها سنگین است.
رئیس پلی کلینیک تخصصی شهید بیاری تامین اجتماعی شاهرود گفت: در9 ماهه نخست پارسال تعداد 222 هزار و 253 معانیه بیمار توسط پزشکان عمومی و متخصص این درمانگاه انجام شد .
دکتر محمد هادی عرب احمدی افزود : در این مدت 13هزار و 790 نفر در آزمایشگاه این مرکز پذیرش شدند و 4 هزار و 998 نفر نیز از خدمات رادیولوژی استفاده نمودند.
وی با بیان اینکه 10 هزار و 723 نفر در بخش مامایی پذیرش شده اند ، تاکید کرد در سال گذشته آندوسکپی رایگان هم در این مرکز برای خدمات بیشتر به بیمه شدگان گشایش یافت .
رئیس پلی کلینیک تخصصی شهید بیاری تامین اجتماعی شاهرود گفت : درمانگاه شهید بیاری شاهرود ، با سه دندانپزشک بیشترین تعداد را داشته و در مدت ذکر شده 11 هزار و 252 تن از خدمات آن بهره بردند.
عرب احمدی افزود: دندان پزشکان در این درمانگاه معاینه و کشیدن دندان ،جراحی نسج نرم ، جرم گیری و ترمیم دندان را برای بیمه شدگان اجباری تامین اجتماعی رایگان انجام می دهند.
وی یا بیان این که جذب امکانات و تجهیزات بروز و بیشتر نیازمند بکارگیری پزشکان متخصص در این مرکز درمانی است ، تاکید کرد : 2 متخصص و یک پاتولوژیست در این مرکز درمانی مشغول ارائه خدمات هستند .
این مسئول ادامه داد: سازمان تامین اجتماعی به 2 روش مستقیم و غیر مستقیم به بیمه شدگان خود خدمات درمانی ارائه می دهد.
وی گفت : خدمات رایگان در مراکز درمانی ملکی و مستقل تامین اجتماعی برای بیمه شدگان اجباری و در مراکز درمانی دولتی و بخش خصوصی طرف قرار داد ، بیمه شدگان اجباری این سازمان با پرداخت 30 درصد سهم بیماران ، خدمات لازم را دریافت می کنند.
عرب احمدی با اشاره به اینکه هر پزشک در یک ساعت 15 بیمار را معاینه می کند.
تاکید کرد: در یک نوبت 6و نیم ساعته کاری معاینه 97 بیمار کاری دشوار است که تنها با همکاری پزشکان انجام می شود.
وی با بیان اینکه در نوبت صبح هر پزشک در این مرکز درمانی به صورت میانگین صد تا 140 بیمار را معاینه می کند ، ادامه داد: در یک ساعت کاری باید 65 بیمار معاینه شود که با 20 درصد اضافه تر به 78 تن معاینه در ساعت برسد.
رئیس پلی کلینیک تخصصی شهید بیاری تامین اجتماعی شاهرود گفت : هر زمان که وضعیت اقتصادی مردم دچار ضعف می شود ، حجم زیاد تری برای درمان و استفاده از خدمات رایگان تامین اجتماعی در درمانگاه ها را شاهد هستیم و همچنین افزایش تعداد بیمه شدگان نیز یکی از دلایل افزایش مراجعه می باشد.
7358/6167
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 تامین اجتماعی جراحی درمان سازمان تامین اجتماعی مراکز درمانی 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۴۴۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامه سرگشاده قوچانی به سازمان تامین اجتماعی

آفتاب‌‌نیوز :

محمد قوچانی مدیر مسئول و سردبیر مجله آگاهی‌نو نوشت:

این یک نامه سرگشاده است خطاب به سازمان تامین اجتماعی.

دو مجله آگاهی نو و کتاب نامه با تولید محتوایی بیش از دوهزار صفحه در سال چهارنفر تحریریه ثابت دارد الباقی حق التحریر می‌گیرند. فهرست بیمه ما کوچک است: سردبیر و دبیر تحریریه، یک دبیرگروه و یکی از مشاورین مجله که برای آن‌ها بیمه رد می‌شود. ما به دلیل سازمان کوچکمان حتی منشی تحریریه یا مدیر مالی و اداری مستقر نداریم، چون بودجه اش را نداریم و تا حالا خودمان همزمان منشی و مدیر هم بوده ایم. درباره این چهارنفر هم بخشی از حق بیمه را ما پرداخت میکنیم و بخشی را وزارت فرهنگ که طبق یک قانون مشخص و عام به نشریات تا یک سطحی تخفیف می‌دهند. 

سازمان تامین اجتماعی با اعزام بازرس به صورت مکرر ما را کنترل می‌کند که مبادا این فهرست بیمه صوری و جعلی باشد! و، چون حرفه روزنامه نگاری را با مشاغل دیگر اداری و تجاری قیاس می‌کند معتقد است ما باید از هشت صبح تا چهار بعد از ظهر در دفتر حاضر باشیم؛ بنابراین با بازرسی غافلگیرانه وقتی ما در حال مصاحبه یا تهیه مقاله بیرون مجله هستیم به دفتر مراجعه و با عدم رویت ما، کارگاه آگاهی نو را تعطیل اعلام می‌کند و تخفیف ارشاد را لغو می‌کند.

مثلا ما امروز در حال گفتگو با دکتر ظریف بودیم که سرزده تشریف آوردند و هرچه همکار ما توضیح داده و مجله و نوشته‌های ما را نشان داده بازرس محترم زیر بار نرفته و کارگاه را تعطیل گزارش کرده است.

سوال من این است پس این همه محتوا چگونه تولید می‌شود؟ چرا کسی حرفه ما را به رسمیت نمی‌شناسد؟ چرا فکر نمی‌کنند من هر روز نمی‌توانم کتاب‌هایم را به دفتر ببرم و مقاله بنویسم؟ نمی‌توانم همه سیاسیون و روشنفکرانی که با آنان گفتگو میکنیم را به دفترمان دعوت کنم؟ نمی‌توانم با روزنامه نگاران برخورد اداری کنم! 

ما مطبوعات مستقل (خصوصی و غیر دولتی) بنگاه‌های ضعیفی هستیم. حتی چند میلیون تومان هم در کار ما اثر دارد. اگر ما بیکاره بودیم که دفتر مجله اجاره نمی‌کردیم. چرا در شب‌های صفحه بندی که تا صبح کار میکنیم بازرس نمی‌فرستید؟

اصلا چرا مجله را ورق نمی‌زنید که کارنامه ما را ببینید. قطع یک تخفیف ناچیز قانونی به مطبوعات کدام مشکل دولت یا بیمه را حل میکند؟ کار ما مخفیانه نیست. مجله منتشر میشود و میزان کار هر فرد در آن روشن است. ما مغازه نداریم که هر روز صبح کرکره لش را بالا ببریم. روزنامه نگاری را به رسمیت بشناسید ...

رونوشت: 

۱. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

۲. وزارت کار 

۳. سازمان تامین اجتماعی شعبه خیابان ملک

۴. انجمن صنفی روزنامه نگاران استان تهران

دیگر خبرها

  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • ارائه خدمات درمانی به حجاج توسط تیم پزشکی هلال احمر / نسخه پزشکی خود را همراه داشته باشید
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • نامه سرگشاده قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • ورود اولین دستگاه رادیوتراپی به کهگیلویه و بویراحمد بعد از سال‌ها انتظار
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت
  • ارایه خدمات درمانی به بیش از ۲۷۰۰ نفر در سطح استان