Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی برنا؛ نفوذ آلودگی به آب های زیر زمینی و شیوع بیماری های حیوانی و انسانی  از جمله نگرانی های این روزها است که احتمال دارد کشور در پس  سیل  در بر بگیرد و فاجعه به بار  بیاورد. خبرنگار برنا در این رابطه به سراغ استاد  دانشکده جغرافیا دانشگاه تهران و رئیس انجمن ژئومرفولوژی ایران رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجتبی یمانی؛ دراین رابطه به برنا  گفت: علت آلودگی آب در محیط های شهری این است که چاه ها تزریقی بوده و سیستم اگو در شهرهایی مانند خوزستان که دارای شیب کم است سبب شده آب سیلاب نفوذ کرده و بدین ترتیب فاضلاب های شهری بالا آید.

استاد تمام دانشکده جغرافیا دانشگاه تهران با اشاره به بحران های پیش رو افزود: بوی تعفن و فاضلاب شهری بعد از وقوع سیلاب زیاد می شود ولی معمولا دام ها تحت تاثیر این امر نیست و دام ها معمولا بر اثر سیلاب غرق می شوند اما اینکه ازین پس ین دام ها در محیط های آلوده بچرخند و گیاه و مواد میکروبی بخورند ممکن است دچار بیماری و تلفات شوند و آلودگی هایی به بار بیاورد.

رئیس انجمن ژئومرفولوژی ایران ادامه داد: عوارضی که در مورد آلودگی های ناشی از تلفات دام عنوان می شود ناشی از خود سیلاب نیست بلکه نتیجه پسا سیلاب است.

وی با اشاره به سیل گرگان رود گفت: دام هایی که در این منطقه نگهداری می شدند در سیل غرق شدند ولی آلودگی ها مربوط به سیلاب نیست. آلودگی انسانی و حیوانی عوارض  پسا سیلاب است و شروع خواهد شد.

یمانی عنوان کرد: در برخی شهرهای خوزرستان که دچار سیلاب شده اند یکی از مشکلات آن ها آلودگی و بوی تعفن ناشی از خروج فاضلاب بوده است. مردمی که در حال حاضر در گل و لجن راه می روند وقتی دست و پایشان آلوده می شود و غذا می خورند بیماری و عوارض انسانی منتقل خواهد شد.

استاد تمام دانشکده جغرافیا دانشگاه تهران در خصوص مقابله با بحران های پیش رو اذعان کرد:  بهترین راه رفع این بحران ها، توزیع آب معدنی برای شرب و تانکرهایی  که آب را به مناطقی که مشکل دارند منتقل کنند.

وی با اشاره به اینکه در همه مناطقه سیل زده این مشکل وجود ندارد اظهار کرد:   فضاهایی که این مشکل وجود دارد، شیب دارد و امکان زهکشی نیز وجود دارد بهترین راه این است که بلافاصله شهرداری اقدام به زهکشی محیط شهری کند تا سطح آب زیر زمینی پایین برود و خروج فاضلاب و نشت مواد آلوده نداشته باشیم.

یمانی در پایان گفت: علاج این ها راحت است و فقط باید زهکشی شهری را درست کنند چرا که  آب باران در گذشته به شهر می آمده و تخلیه می شده  ولی در حال حاضر این شبکه پوشیده از گل و لای است و امکان تخلیه وجود ندارد. لای روبی زهکش ها تنها راهش است که این اقدام سخت نیست و به سرعت می توان انجام داد

 

خبرنگار: سیمین برادران

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آلودگی آب ایران دانشگاه تهران سیل شهرداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۴۵۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین بلوار ورودی جنوبی یزد ساماندهی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، مرادعلی الله وردی اظهار کرد: این بلوار به محلی برای استقرار مشاغل مزاحم شهری تبدیل شده است از این رو حذف پل‌ها برای مسدود کردن دسترسی خودروها به پیاده روها با جدیت دنبال شده است.

وی اضافه کرد: یکی از برنامه‌های این بلوار ایجاد زیرگذر در تقاطع امیرالمومنین (ع) است که طرح آن در حال تهیه است و اجرای آن بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

شهردار حمیدیا از دیگر اقدامات به ایجاد بوستان‌های جدید و فرهنگسرا در شهر حمیدیا اشاره کرد و افزود: سال گذشته ۸۲ درصد بودجه شهر به پروژه عمرانی اختصاص یافت که شامل ۳۵ پروژه با ۳۰۰ میلیارد تومان بود و امسال هم دنبال می‌شود.

وی اظهار کرد: حمیدیا اولین شهری است که برنامه ۵ ساله مصوب دارد که در اجرای طرح‌ها تأثیر بسزایی دارد.

شهردار حمیدیا به سیلاب سال گذشته اشاره کرد و افزود: سیلاب ۱۴۰۱ شهرداری باعث شد که شهرداری برای مهار سیلاب نسبت به مخزن هیدرولیکی در مسیر رودخانه برای مهار روان آب‌ها اقدام کند تا جذب آب‌های زیرزمینی شود.

الله وردی اضافه کرد: دو باب مخزن دیگر هم برای کنترل روان آب‌ها در حال ساخت است و ۱۵ حلقه چاه نیز حفر خواهد شد چرا که بعضی معابر شهر بافت قدیم و در معرض آسیب از مخل روان‌آب‌ها قرار دارد.

کد خبر 6091117

دیگر خبرها

  • از لزوم جدیت در تفکیک زباله، تا سهم فاضلاب خانگی در آلودگی رودخانه های رشت
  • ارتقای توانمندی ایران در مدیریت رودخانه‌ها و سیلاب‌ها
  • توزیع ۱۴ هزار تن آسفالت در معابر شهری تبریز
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • پیش‌بینی بارش‌های رگباری در اصفهان / احتمال وقوع آب‌گرفتگی و سیلاب در مناطق مختلف استان
  • لزوم تسریع در اجرای آیین نامه توزیع دارو در بستر سکو‌های اینترنتی
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • تقدیر استاندار کرمان از اقدام مدیریت شهری رفسنجان/ دهه هشتادی‌ها مدیران فردای جامعه هستند
  • بزرگترین بلوار ورودی جنوبی یزد ساماندهی می‌شود
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق