Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام خوشخو با اشاره به آغاز به کار مجدد بخش بین الملل بنیاد مهدی موعود(عج)، گفت:ترسیم چشم انداز ۱۰ ساله با موضوع مهدویت در جهان، برگزاری دوره های معارف مهدویت در خارج از کشور و راه اندازی سایت چند زبانه با موضوع مهدویت در این بخش دنبال می شود.

حجت‌الاسلام «محمدرضا خوشخو» در گفت وگو با خبرنگار گروه مهدویت و غدیر خبرگزاری شبستان با اشاره به فعالیت مجدد بخش بین الملل بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج)، اظهار کرد: مهدویت موضوعی جهانی است و حضرت قائم(عج)، منجیِ یک کشور یا منطقه خاصی نیست و متعلق به همه مردم جهان است، لذا با توجه به این مساله نیاز داریم که فعالیت های مهدوی را به صورت گسترده و فراگیر طرح و دنبال کنیم تا سایرین با معارف مهدویت در دین ما آشنا شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مشاور بین الملل بنیاد مهدی موعود(عج) ادامه داد: بنیاد مهدی موعود(عج) مدتی بود که در حوزه بین الملل فعالیت نداشت اما اخیرا مقرر شده در این راستا فعالیت های خود را از سر بگیرد، امروز دیگر با دهکده جهانی طرف هستیم، از سوی دیگر از آنجا که تعاملات و ارتباطات بین المللی در حوزه تولید محتوا افزایش یافته، لذا نیاز است که در عرصه مهدویت کار شود. متاسفانه، آنچنان که باید و شاید در این حوزه فعالیت نداشته ایم.

 

حجت الاسلام خوشخو تصریح کرد: با این وصف ضرورت دارد که فرهنگ مهدوی در دنیا تبلیغ شود. پیروان همه ادیان اعتقاد به منجی دارند، مسیحی، یهودی، بودایی، هم منجی را قبول دارند، همه آنها اعتقاد به این امر دارند بنابراین باید گفتمان این چنینی شکل بگیرد.

 

وی در مورد برنامه های آتی بنیاد مهدی موعود(عج) در راستای تقویت فعالیت های بین المللی گفت: در حال حاضر طرح هایی را اریه کرده ایم که از جمله آنها عبارت اند از: ترسیم چشم انداز 10 ساله با موضوع مهدویت در جهان، تهیه بانک اطلاعاتی از کتاب های مهدوی ترجمه شده، برگزاری دوره های معارف مهدویت در خارج از کشور، برگزاری نشست های علمی در خارج از کشور، تهیه بانک اطالعات مهدی یاوران و مهدی باوران خارج از کشور، طرح موضوع گفتمان مهدوی در خارج از کشور، شناسایی مراکز مهدوی فعال در خارج از کشور و تهیه طرح منجی در ادیان ابراهیمی.

 

مشاور بین الملل بنیاد مهدی موعود(عج) خاطرنشان کرد: راه اندازی سایت چند زبانه با موضوع مهدویت، تهیه نمادهای مهدوی جهت عرضه در خارج از کشور، برنامه ریزی اعزام مبلغ مهدوی به خارج از کشور، اولولیت بندی کشورها با توجه به محدود بودن منابع، ارتباط گیری اولیه با عراق و افغانستان، سوریه، پاکستان، لبنان،هندوستان، اندونزی، روسیه، عمان، یمن، رصد و تحلیل فعالیت های انجام شده با موضوع مهدویت و بررسی جایگاه منجی در سایر ادیان نیز ازجمله این طرح ها است.

پایان پیام/248

منبع: شبستان

کلیدواژه: خسارت سیل سیل بارندگی و سیلاب کمک به سیل زدگان سیل لرستان خسارت سیلاب هلال احمر خبرگزاری شبستان اردبیل مناطق سیل زده فعالیت های مهدوی بنیاد مهدی موعود منتظران ظهور بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۵۰۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، این رتبه‌بندی بر اساس شاخص‌هایی همچون تعداد مقالات پراستناد، تعداد ارجاعات به مقالات پژوهشگران در پایگاه Google Schoolar و تعداد لینک‌های دریافتی منتشر می‌شود.


رتبه‌بندی وبومتریکس شاخصی برای رتبه‌بندی وب سایت‌های دانشگاه‌ها و مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی دنیا است، که توسط مؤسسه تحقیقاتی (CSIC) Consejo Superior de Investigaciones Cientificas در کشور اسپانیا از سال ۲۰۰۴ مشغول به فعالیت است.


این مؤسسه، هر شش ماه یکبار وب سایت‌های بیش از ۳۲ هزار دانشگاه و مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی را از بین ۲۰۰ کشور جهان مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌دهد.


سه شاخص مهم و تأثیرگذار در این رتبه‌بندی وجود دارد، شاخص اول قابلیت مشاهده دیگران (Visibility) با وزن ۵۰ درصد که شامل مجموع تعداد لینک‌ها و دامنه‌های ارجاع شده مربوط به این لینک‌ها از یک وب سایت خارجی به وب سایت دانشگاه، مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی است، و اطلاعات مربوط به این شاخص از دو پایگاه اطلاعاتی Majestic و Ahrefs استخراج می‌شود.


شاخص دوم برتری (Excellence) با وزن ۴۰ درصد نیز به معنای تعداد مقالات برتری است، که جزء ۱۰ درصد مقالات با بیشترین میزان ارجاعات در رشته‌های متفاوت است و این اطلاعات نیز از پایگاه سایماگو جمع‎ آوری می‌شود.


شاخص سوم فایل‌های قابل دسترسی (Openness) با وزن ۱۰ درصد است، که شامل تعداد استناد‌ها به نویسندگان برتر است و مرجع دریافت اطلاعات مورد نظر، موتور جستجوی Google Scholar Citations می‌باشد.


بر اساس اعلام معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه بیرجند، در جدیدترین نتایج رتبه بندی وبومتریکس (نسخه ژانویه ۲۰۲۴)، دانشگاه بیرجند رتبه ۲۷۳۸ را در بین ۳۱۷۰۲ دانشگاه و موسسه جهانی و رتبه ۵۰ ملی را در میان ۴۵۷ موسسه و دانشگاه ایرانی کسب کرد.


از جمله اهداف این رتبه بندی، تشویق و ترغیب دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی به تولید و انتشار فعالیت‌های خود به صورت الکترونیکی در راستای ارتقای دسترس پذیری عمومی جامعه و ارتقای کیفیت تحقیقات پژوهشگران در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی است.


شایان ذکر است یکی از مهم‌ترین تغییراتی که در سال ۱۴۰۲ در این خصوص اعمال شد، تغییر وب‌سایت دانشگاه با هدف ارتقای فعالیت‌های الکترونیکی، دسترس‌پذیری، بهبود مخاطب پذیری و برجسته نمودن ماژول‌های پژوهشی در وبگاه بود که تاثیر ملموس آن در ارتقای رتبه وبومتریک دانشگاه مشهود است.

دیگر خبرها

  • پایگاه مسجد باید محور همه فعالیت‌ها قرار بگیرد
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • فعالیت در حوزه مهدویت به بدنه دانشگاه سرایت کند
  • خنثی‌سازی فتنه مدعیان دروغین مهدویت توسط امام صادق (ع)
  • توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه
  • ابزار ۱۳ سانتی دندانپزشکی در معده دختر ۲۰ ساله در ساوه
  • خارج کردن ابزار ۱۳ سانتی دندان پزشکی از معده دختر ۲۰ ساله در ساوه
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند
  • ناسا پس از نیم‌قرن نقشه آبی زمین را دوباره ترسیم کرد/ عکس
  • اروپایی‌ها چقدر برای بازنشستگی خود پس‌انداز می‌کنند؟