Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمد اسلامی ظهر دوشنبه در سفر به یاسوج و در بازدید از جاده یاسوج -شیراز که در اثر رانش زمین مسدود شده بود، افزود: این آسیب دیدگی در شش هزار و ۷۰۰ نقطه وجود دارد.

وی با بیان اینکه با وجود همه خسارتها باید شکرگزار برکات الهی بود، گفت: کشور در خشکسالی قرار اشت و با کمبود آب مواجه بود با این بارشها بسیاری از چشمه‌ها فعال شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسلامی با ابراز همدردی با مردم و عزیزانی که در این سیل خسارت مالی و جانی دیدند، تصریح کرد: خسارتها به زیر ساختها بسیار است و با حجم بارشها چشمه‌ها همه فعال شدند و با جاری شدن آب و با تنوع خاک با ریزش و رانش و فرو نشست و آب شستگی و آب بردگی موجه شدیم.

وی افزود: در راستای جبران خسارتها باید سه کار موازی انجام شود که در ابتدا باید در جاده‌ها امکان عبور ایمن فراهم شود به عنوان مثال در جاده اصلی یاسوج به شیراز که بر اثر رانش زمین قسمتی از جاده از بین رفت باید این کار انجام شود.

اسلامی اظهار داشت: این اقدام در سراسر کشور انجام می‌شود و طرح‌های بهسازی نیز باید به گونه‌ای باشد که مقاوم بوده و جایگزین طرح قبلی شود.

وی با بیان اینکه در اجرای طرح‌ها باید مسائل فنی تجدید نظر شوند و با توجه به شرایط تر سالی که در پنجاه سال گذشته نداشتیم، شرایط طرح‌ها به لحاظ فنی بررسی شود.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اعطای تسهیلات بلاعوض به خسارت دیدگان گفت: همانطور که دولت در هفتم و یازدهم فروردین اعلام کرد برای جبران خسارات، اولویت با مردم است و برای جبران خسارات دو مصوبه داشتیم، یکی تسهیلات بلاعوض برای وسایل زندگی و کسب و کار و خانه و دیگری تسهیلات مربوط به کسب و کار بود.

اسلامی افزود: این تسهیلات برای مسکن، مزارع، باغات، مزارع پرورش ماهی و هر آنچه مربوط به کسب و کار و زندگی مردم بود، پرداخت می‌شود.

وی تاکید کرد: البته بخشی از منازل و کسب و کارها که در حریم رودخانه قرار دارد نیز باید آزاد و جایگزین شود.

کد خبر 4584957

منبع: مهر

کلیدواژه: یاسوج محمد اسلامی وزارت راه و شهرسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۵۰۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح ۲۰ کیلومتر از جاده شهرکرد به ناغان

شجاع ذیلابی در نخستین سفر استاندار و مدیران دستگاه‌های اجرایی در سال ۱۴۰۳ به بخش ناغان، اظهار داشت: جاده شهرکرد، شلمزار و ناغان که در سال‌های گذشته تلفات مرگباری را داشت در سال گذشته ۲۰ کیلومتر از این جاده از سمت شهرکرد به ناغان افتتاح شد و از مسئولین مربوطه انتظار داریم که تا پایان سال بقیه جاده افتتاح گردد تا شاهد حوادث ناگوار نباشیم.

وی در خصوص تونل زره، بیان کرد: با تاکید استاندار محترم حفاری و خاکبرداری این تونل هزار و ۴۷۰ متری انجام شد و پل ها‌ی تونل زده شد.

ذیلابی با بیان اینکه در حال حاضر تونل زره به مرحله کفبرداری و لاینینگ رسیده است، اضافه کرد: با برای ادامه کار به اعتبارات نقدی نیاز است و انتظار می‌رود پیمانکار این طرح از نظر مالی مورد حمایت قرار گیرد چرا که تونل زره از مطالبه‌های به حق مردم ناغان است.

بیشتر بخوانید

کاهش ۷۵ درصدی تصادف‌های منجر به فوت در چهارمحال و بختیاری

وی با اشاره به روکش آسفالت از سه راهی جوزستان به سمت معدن، گفت: جهت انجام روکش آسفالت این مسیر اتباری بالغ بر ۲۵۰ میلیارد ریال صرف شده و تنها پنج تا ۶ کیلومتر از این مسیر باقی‌مانده است که کار به اتمام رسد.

ذیلابی افتتاح جاده آب‌گلور، اجرای بیش از ۴۵ کیلومتر فیبر نوری و فراهم شدن بستر اینترنت، فعالیت مجتمع‌های دام و طیور، کشت ۵۰ هکتار بذر بادام دیم در روستای چهارطاق و تکمیل مجتمع مسکونی ۶۲ واحدی روستای دورک، را از جمله اقدامات انجام شده در این بخش عنوان نمود.

وی با اشاره به خدمات خوب شرکت گاز استان، یادآور شد: در بخش ناغان عملیات گاز رسانی به روستا‌ها انجام شده است و تنها چهار تا پنج روستای این بخش از نعمت گاز محروم بودند که عملیات گازرسانی به روستای کهن دژ انجام و آماده افتتاح است.

ذیلابی افزود: با همت شرکت آب منطقه‌ای پمپاژ آب ناغان بعد از ۲۵ سال لوله‌گذاری شد و با انجام این طرح ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی از نعمت آب برخوردار می‌شوند.
فرماندار کیار با اشاره به بهره‌برداری از طرح پمپاژ گل سفید اضافه کرد: بخش ناغان ۱۰ پمپاژ آب دارد که تاکنون چهار پمپاژ افتتاح شد و بیش از یک هزار هکتار از زمین‌های شیب دار از این آب برخوردار شده است.

وی با اشاره به تاثیر اجرای پمپاژ آب در ایجاد اشتغال و توسعه کشاورزی گفت: ۶ پمپاژ دیگر نیز در این بخش وجود دارد که امسال تا سال آینده مورد بهره برداری قرار می‌گیرد.

ذیلابی بیان کرد: بخش ناغان قابلیت آبزی‌پروری را دارد و در حال حاضر در این بخش بیش از ۱۲۰ پرورش آبزیان وجود دارد و تاکنون ۸۰ پرورش آبزی ساماندهی شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • افزایش ترانزیت جاده‌ای کشور
  • بیشترین خسارت سیل به راه‌های مواصلاتی خراسان جنوبی
  • بیشترین خسارت سیل به راههای مواصلاتی خراسان جنوبی
  • بیش از ۲۶۰ کیلومتر پروژه آزادراهی و بزرگراهی در آذربایجان شرقی در حال احداث است
  • آماری عجیب از میزان آسیب نخاعی مردم به دلیل ناایمنی خودروها و جاده ها: سالانه بیش از ۲ هزار نفر (فیلم)
  • افتتاح ۲۰ کیلومتر از جاده شهرکرد به ناغان
  • نصب ۲۵ کیلومتر نیوجرسی در محورهای بزرگراهی آذربایجان غربی ​
  • اتصال جاده گردشگری گلمکان به گلبهار
  • عملیات روکش آسفالت محور طبس – یزد آغاز شد
  • خط کشی ۱۰۰ کیلومتر از جاده‌های ارتباطی مازندران