Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-29@13:48:27 GMT

نتيجه يکسان سازي قيمت گوشت قرمز، حذف رانت است

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۵۲۱۸۲

نتيجه يکسان سازي قيمت گوشت قرمز، حذف رانت است

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- مديرکل دفتر برنامه ريزي تامين، توزيع و تنظيم بازار وزارت صنعت، معدن و تجارت هدف مصوبه هفدهم بهمن ماه گذشته هيات وزيران درباره واردات گوشت قرمز با ارز نيمايي را کمک به افزايش توليد داخل دانست و حذف رانت و دلالي را نتيجه يکسان سازي نرخ عرضه گوشت قرمز عنوان کرد.

به گزارش دوشنبه تارنماي وزارت صنعت، معدن و تجارت، «محمدرضا کلامي» تاکيد کرد هدف مصوبه واردات گوشت قرمز با ارز نيمايي، جلوگيري از کاهش توليد گوشت قرمز در داخل کشور و ايجاد انگيزه در توليدکنندگان سنتي و صنعتي دام براي افزايش توليد بود که رانت ناشي از اختلاف قيمت گوشت را از بين مي برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کلامي تحقق اهداف اين مصوبه را منوط به اقدام هاي وزارت جهاد کشاورزي از جمله واردات دام مولد و بره پرواري و توزيع آن بين توليدکنندگان صنعتي و سنتي برشمرد.
وي ادامه داد: با اجراي اين سياست از سوي وزارت جهاد کشاورزي، توليد و عرضه دام در بازه زماني 6 ماهه پيش رو به تعادل مي رسد و حتي با افزايش عرضه، قيمت ها کاهش مي يابد.
کلامي يادآوري کرد: طبق اعلام وزارت جهاد کشاورزي، هر شرکت ‌داراي صلاحيت مي تواند با ارز نيمايي گوشت وارد کند اما وزارت کشور، مرزباني ها، گمرک و ساير دستگاه هاي مسئول در حوزه قاچاق نيز بايد به تشديد مبارزه با قاچاق دام بپردازند تا با مشکل خروج دام زنده و در نتيجه کاهش عرضه داخلي روبرو نشويم.
به گزارش ايرنا، هفدهم بهمن ماه پارسال به تصويب هيات وزيران با هدف تامين نياز مصرفي جامعه، مجوز واردات گوشت با ارز نيما و سود بازرگاني صفر صادر شد.
پيش از تعطيلات نوروزي مديرعامل شرکت پشتيباني امور دام در گفت و گو با ايرنا اعلام کرد: با توجه به ميزان گسترده واردات و عرضه گوشت گوسفندي و دام زنده در شب عيد و ايام نوروز، قيمت هر کيلوگرم دام زنده 10 هزار تومان کاهش پيدا کرد.
«حميد ورناصري» افزود: در هيچ استاني نه تنها افزايش قيمت گوشت قرمز نداشتيم، بلکه روند کاهشي آن ادامه دارد.
اقتصام*3065*1961*
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۵۲۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت راه: تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد

به گزارش قدس آنلاین، سیدکمال هادیانفر با اشاره به وجود ۳۲۰۰ نقطه حادثه‌خیز در جاده‌های کشور اظهار کرد:‌ بر اساس صورتجلسه بین پلیس و راهداری۸۸۷ نقطه حادثه‌خیز پر حادثه است.

وی با یادآوری این‌که اختلافی با پلیس در این زمینه نداریم، اما داده‌ها در رابطه با نقاط حادثه‌خیز دقیق نیست، افزود: از منابع داخلی وزارت راه  وشهرسازی ۴۱۲ نقطه از اینها رفع شده است.

وی تصریح کرد: پیشنهاد دولت این بوده که در لایحه بودجه ۳۰۰۰ میلیارد تومان برای رفع نقاط حادثه‌خیز تخصیص یابد که مجلس آنرا تصویب کرده که البته گیر و گورهایی دارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به این‌که ۶۰ درصد از تصادفات رانندگی در ۳۰ کیلومتری ابتدایی یا پایانی شهرها اتفاق می‌افتد، گفت: در برخی جاها حریم شهرهاست و برخی جاها حریم جاده‌هاست که در حال رفع آنها هستیم.

هادیانفر با بیان این‌که با تدابیر استانداران در نوروز ۱۴۰۳ تصادفات رانندگی در ۳۰ کیلومتری ابتدایی یا پایانی شهرها به ۵۶ درصد کاهش یافت، اضافه کرد: از NOGها خواسته‌ایم اگر طرحی برای کاهش تصادفات رانندگی دارند آنرا به وزارت راه و شهرسازی ارائه کنند تا بتوانیم تکلیف قانونی در این زمینه را اجرایی کنیم.

وی درباره وظیفه خودروسازان برای تولید خودروهای باکیفیت، اظهار کرد: در کمیسیون ایمنی راه‌ها این موضوع را پیگیری می‌کنیم، این‌که بگوییم فقط عامل انسانی باعث بروز تصادفات رانندگی است حرف درستی نیست. هفته گذشته جلسه‌ای با وزیر صمت داشتیم و وی از بنده موضوع ارتقای ایمنی در خودروها را مطالبه کرد!

وی ادامه داد: وزیر صنعت گفت چه کار کنیم که ایمنی در خودروها ارتقا یابد. بنده گفتم در دهه ۸۰ چه عواملی باعث کاهش جان‌باختگان ناشی از تصادفات رانندگی شد. یکی از موارد واردات خودروهای ایمن بود و خودروسازان به سمت رقابت با خودروهای وارداتی رفتند.

وی تاکید کرد: واردات خودرو علاوه بر ارتقا ایمنی، باعث رقابت بین خودروسازان می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • کالا‌های وارداتی که دلارشان ارزان ماند؛ اما تورمشان قد کشید/ رانت ارزی به سود مردم یا وارداتچی ها؟
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • ذخایر شکلات جهان در خطر است
  • وزارت راه: تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • قیمت گوشت دوباره نجومی می‌شود؟
  • احتمال کاهش عرضه لپ تاپ؛ بازار راکد و متقاضی بلاتکلیف است
  • قیمت گوشت قرمز، امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳+جدول