Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، فتحعلی محمدزاده درباره اقدامات صورت گفته برای شهرک‌های صنعتی استان‌های سیل زده گفت: زیر ساخت شهرکهای صنعتی استان‌های دچار سیل در برآورد اولیه حدود ۱۰۰ میلیارد تومان خسارت دیده‌اند. این زیر ساخت‌ها شامل تاسیسات، معابر، تصفیه خانه، شبکه های آبرسانی، شبکه‌های گاز، فاضلاب و ... است.

وی با بیان اینکه اواخر سال ۹۷ به طور کتبی به شهرک‌های استانی درباره بارندگی و آبگرفتگی هشدار داده بودیم، افزود: این آمادگی میزان خسارت‌ها را کاهش داد، اما شهرک صنعتی آق‌قلا دچار آبگرفتگی و خسارت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حدود ۸۰ درصد از شهرک صنعتی آق‌قلا زیر آب رفت و بیشترین میزان خسارت را در این شهرک داشتیم.

معاون فنی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران ادامه داد: حجم بارندگی و جاری شدن سیلاب کانال‌های زه‌کش و سیل‌بندهای اطراف شهرک صنعتی آق‌قلا را تخریب کرد. این حجم آب برای زه‌کش‌ها سنگین بود. در بخش دیگری هم برای اینکه سیلاب مناطق مسکونی کنترل شود، آب به سمت دشت هدایت شده و به شهرک صنعتی وارد شد.

بازگشت ۱۰۹ واحد صنعتی آق قلا به چرخه تولید

وی از آغاز به کار ۳ واحد صنعتی در فاز سوم شهرک‌صنعتی آق‌قلا خبر داد و گفت: با پیگیری‌ها و تلاش‌هایی که در این مدت انجام شده تاکنون ۱۰۶ واحد در فازهای ۱ و ۲ این شهرک، ۳ واحد در فاز سوم و در مجموع ۱۰۹ واحد صنعتی به چرخه تولید بازگشته است. در مجموع ۸۰ واحد صنعتی در آق‌قلا دچار خسارت شدند که طبق برآوردهای اولیه خسارت‌های وارد شده به این واحدها تاکنون حدود ۱۳۳ میلیارد تومان برآورد شده است. این خسارت‌ها شامل دستگاه‌ها، ماشین‌آلات، مواد اولیه و ... است.

تشکیل کارگروه بررسی زیرساخت های شهرک صنعتی آق قلا

محمدزاده با اشاره به اینکه وزیر صمت درباره بررسی مشکلات آب گرفتگی شهرک صنعتی آق‌قلا دستوراتی دادند، گفت: برای بررسی این مشکل کارگروهی تشکیل دادیم که مشکلات داخلی منطقه و شهرک بررسی شود. لازمه تحقیقات میدانی این است که آب‌های منطقه خارج شود تا بتوانیم نقاط ضعف و قوت را شناسایی کنیم و سال های آینده به چنین مشکلی بر نخوریم.

وی گفت: پس از بروز سیلاب در استان‌های گلستان و مازندارن با هماهنگی‌های انجام شده سیل بند شهرک‌های صنعتی استان های دیگر را تقویت کردیم. نقاط ضعف و قوت شهرک ها را از نظر وقوع سیلاب بررسی کردیم. تا امروز این اقدامات موفق بوده و توانستیم از سرمایه هایی که در شهرک ها بوده صیانت کنیم.

معاون فنی شهرک‌های صنعتی ایران ادامه داد: اواخر سال ۹۷ کانال‌های هدایت سیلاب و آب‌های سطحی شهرک‌ها را لایروبی کردیم که در صورت بارندگی آب از داخل شهرک به راحتی به بیرون هدایت شود. حوضچه‌ها و لاگن‌های شهرک‌ها را لایروبی کردیم تا برای ذخیره آب‌های سطحی آماده باشد. همچنین بر اقدامات شرکت‌های استانی و شهرک‌های صنعتی نظارت مستمر انجام شد.

محمدزاده عنوان کرد: مجموعه فعالیت های شرکت شهرک‌های صنعتی در راستای کاهش خسارت‌های سیل بوده است. هماهنگی‌های بسیار خوبی با شرکت‌های خدماتی و شهرک‌های صنعتی انجام شد و این هماهنگی‌ها توانست خسارت‌ها را به حداقل رسانده و اثرات مخرب سیلاب‌ها را کنترل کند.

وی ادامه داد: تجهیزات نیروی انسانی در سطح شهرک‌ها را با همکاری استانداری‌ها، فرمانداری‌ها، بخشداری‌ها و ادارات مدیریت بحران همه‌جا تجهیز شد و از ظرفیت نیروی انسانی و تجهیزات نیروهای مسلح، ارتش، سپاه، نیروی انتظامی و بسیج مستضعفان حداکثر استفاده را بردیم که از آن‌ها تشکر را داریم.

استفاده از شهرک های صنعتی برای اسکان مردم

معاون فنی سازمان شهرک‌های صنعتی ایران با بیان اینکه تلاش کردیم در کنار رسیدگی به شهرک‌های صنعتی به مردم هم خدمات‌رسانی کنیم، تصریح کرد: در استان‌های خوزستان، گلستان، لرستان و کرمانشاه از ظرفیت شهرک‌های صنعتی به‌عنوان مراکز سکونت گاهی مردم و از تجهیزات واحدهای صنعتی برای کنترل سیلاب و تخلیه آب برای خدمات به مردم استفاده کردیم.

معاون فنی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران با اشاره به اینکه به‌دلیل شدت بروز حادثه، مقام عالی وزارت به بخش صنعتی به ویژه شرکت شهرک‌های صنعتی دستور آماده باش دادند، گفت: همان روزهای اول مرخصی تمام پرسنل شهرک‌های صنعتی به ویژه معاونان، مدیران فنی و کادر عملیاتی در استان‌های سیل‌زده کنسل شد و همکاران ما به‌صورت شبانه روز به حالت آماده باش در آمدند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: خسارت سیل به شهرک های صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۵۵۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت سیل به زیرساخت‌های خراسان جنوبی تشریح شد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی، گفت: خسارت سیل به تأسیسات و زیرساخت‌های استان در حال ارزیابی است البته تا دهم اردیبهشت ماه جمع‌بنده شده و همچنان ادامه دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمدعلی آخوندی امروز با اشاره به ارزیابی‌های صورت گرفته درباره میزان خسارت‌های سیل اخیر در استان، اظهار داشت: در بارندگی‌های اخیر که اکثر نقاط استان را متأثر کرد، ضمن برنامه‌ریزی برای پیگیری و آمادگی دستگاه‌های ذی‌ربط، به مردم و کشاورزان و دامداران نیز اطلاع‌رسانی گسترده صورت گرفت.

وی افزود: علی‌رغم بارندگی‌های بسیار شدید در زمان کم در بعضی نقاط مثل زیرکوه 64 میلی‌متر و خوسف 59 میلی‌متر، اما خوشبختانه خسارت جانی در پی نداشته است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی تصریح کرد: به واسطه سیلاب‌های شدید و بارندگی همزمان با آن، خسارت زیادی به بخش‌های مختلف وارد شده که بیشترین این خسارت‌ها مربوط به زمین‌های کشاورزی، قنوات، جاده بین مزارع، عمران شهری، دیواره‌های حفاظتی و جاده‌های اصلی و فرعی و روستایی در سطح استان است.

آخوندی در گزارشی از میزان خسارت‌های واره به تأسیسات استان اشاره کرد و با بیان اینکه این ارزیابی‌ها تا دهم اردیبهشت‌ماه جمع‌بنده شده و همچنان ادامه دارد، گفت: سیلاب و بارندگی‌های اخیر بر اساس بررسی‌های اولیه به بخشی از زیرساخت‌‌های استان به ویژه کشاورزی و راه‌ها خسارت زد که مجموع ارزش آن 19 هزار و 553 میلیارد ریال برآورد شد.

وی به بیان جزئیات خسارات ناشی از سیل اخیر پرداخت و ادامه داد: سیلاب به 29 کیلومتر کانال انتقال آب در حوزه جهاد کشاورزی به مبلغ 185 میلیارد ریال، 125 استخر ذخیره آب بالغ بر 50 میلیارد ریال، 13 هزار و 200 هکتار باغات و مزارع به مبلغ 458 میلیارد ریال، 126 کیلومتر جاده‌های بین مزارع به مبلغ 480 میلیارد ریال خسارت وارد کرده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی با اشاره به اینکه سیل به 101 رشته قنات به طول 34 کیلومتر به مبلغ 940 میلیارد ریال خسارت زد، عنوان کرد: 849 رأس دام سبک (95 میلیارد ریال) نیز در اثر جاری شدن سیل تلف شدند.

آخوندی به خسارت سیل اخیر به پنج واحد مرغداری و تأسیسات آبیاری و دامی روستایی به مبلغ 140 میلیارد ریال اشاره کرد و گفت: بارندگی اخیر و جاری شدن سیل 130 میلیارد ریال به تأسیسات برق استان خسارت زد.

وی خسارت وارده به 10 بند خاکی و آبخیزداری را بالغ بر 600 میلیارد ریال و به پنج مورد سیل‌بند روستایی را بالغ بر 75 میلیارد ریال برآورد کرد و افزود: در جریان این حوادث 5 هزار و 400 کیلومتر از راه های اصلی، فرعی و روستایی بالغ بر 10 هزار میلیارد ریال خسارت دیده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه میزان خسارات به هزار و 635 ابنیه فنی نظیر  پل، آبنما و غیره بیش از  2 هزار و 200 میلیارد ریال است ادامه داد: این سیل به 4 هزار و 800 کیلومتر ایل راه عشایری بالغ بر 90 میلیارد ریال و 6 طرح هادی روستایی بالغ بر 180 میلیارد ریال و 48 واحد مسکونی حدود 100 میلیارد ریال خسارت زد.

آخوندی بیان کرد: خسارت وارده به 30 کیلومتر خطوط انتقال آب به مبلغ 590 میلیارد ریال و چهار حلقه چاه آب بالغ بر 40 میلیارد ریال است.

به گفته وی؛ براساس برآوردها سیلاب‌های شدید و بارندگی همزمان با آن، به دیواره‌های حفاظتی و لایروبی فوری رودخانه‌‌ها یک‌ هزار و 250 میلیارد ریال و سیل‌بند حفاظتی فرودگاه بیرجند 100 میلیارد ریال و عمران شهری معابر، آسفالت، کانال‌‌ها، پل‌ها و فضای سبز یک‌ هزار و 850 میلیارد ریال خسارت وارد کرده است.

انتهای پیام/ 252/

دیگر خبرها

  • تمامی نیروهای امدادی خدماتی گروه های جهادی و مردمی در مناطق سیل زده پای کار بودند
  • خسارت ۸۳ میلیارد تومانی سیل به سازه‌های آبخیزداری زیرکوه
  • توقف فعالیت ۲۸ واحد صنعتی متخلف در شهرک صنعتی اشتهارد
  • خشکسالی، کشت گل محمدی در خراسان رضوی را ۱۰ درصد کاهش داد
  • ۵۰ واحد مسکونی در خراسان جنوبی بر اثر سیلاب اخیر خسارت دید
  • ۸۳ درصد اشتغال صنعتی در نیشابور مربوط به ۱۰ واحد بزرگ است
  • خسارت سیل به زیرساخت‌های خراسان جنوبی تشریح شد
  • یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند
  • تکمیل زیرساخت‌های شهرک دارویی بیضا شتاب می‌گیرد
  • خسارت ۳.۲ میلیاردی سیل اخیر به تأسیسات پارک ملی هفتادقله