Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-01@12:30:47 GMT

استعفای اجباری دومین وزیر امنیت داخلی ترامپ

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۵۶۲۷۶

استعفای اجباری دومین وزیر امنیت داخلی ترامپ

کریستین نیلسن، وزیر امنیت داخلی امریکا روز یکشنبه به وقت واشنگتن در حالی پس از 18 ماه خدمت در دولت دونالد ترامپ، به استعفای اجباری تن داد که تنها بهره‌اش از همکاری با ترامپ مهر بدنامی جداکردن کودکان مهاجران از خانواده‌هایشان بود و در آخر هم به اتهام اینکه به اندازه کافی و آنقدر که رئیس جمهوری می‌خواسته در قبال مهاجران سنگدل وبی‌رحم نبوده، کنار گذاشته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ندا آکیش خبرنگار                 به‌گزارش سایت روزنامه امریکایی نیویورک تایمز، 18 ماه قبل هنگامی که ترامپ نیلسن را به‌عنوان وزیر امنیت داخلی و جانشین جان کلی معرفی کرد، بسیاری این انتصاب را نامناسب دانسته و گفته بودند، نیلسن تجربه کافی برای تصدی این پست را ندارد اما ترامپ از او دفاع کرد و گفت: او می‌داند که چکار باید بکند. اما این دفاعیه تنها 18 ماه تاریخ مصرف داشت. عصر روز یکشنبه اندکی پس از آنکه کریستین نیلسن به مدت حدود 30 دقیقه با دونالد ترامپ پشت درهای بسته بدون اینکه کسی از محتوای این دیدار مطلع شود، گفت‌و‌گو کرد؛ یک پیام در صفحه توئیتر آقای رئیس جمهوری فاش کرد، زمان خانم وزیر در دولت مهاجرستیز ترامپ به سررسیده و او چاره‌ای جز استعفای اجباری ندارد. ترامپ در این پیام توئیتری همچنین جانشین موقت خانم وزیر را هم معرفی کرده و نوشته بود، کوین مک الینان، کمیسیونر حفاظت از مرز و گمرک امریکا به‌طور موقت رهبری وزارت امنیت داخلی را تا زمان انتصاب یک گزینه دائمی برای رهبری این وزارتخانه به عهده خواهد داشت. پس از انتشار این پیام توئیتری، کریستین نیلسن هم که چاره‌ای جز قبول استعفای اجباری نداشت، با انتشار نامه رسمی استعفای خود، اعلام کرد: وقت مناسب برای کناره‌گیری‌اش همین حالا بوده است. این زن که امریکایی‌ها و جهان او را با جدا کردن اجباری هزاران کودک مهاجر از خانواده‌هایشان به یاد خواهند آورد؛ هرچند در 18 ماه حضور خود در وزارت امنیت داخلی امریکا کوشید سیاست تحمل صفر دولت در قبال مهاجران را طبق خواسته رئیس جمهوری اجرا کند، اما نتوانست ترامپ را راضی کند. از نظر رئیس جمهوری امریکا شدت عمل نیلسن برای اجرایی کردن سیاست تحمل صفر در قبال مهاجران کافی نبوده و کوین مک الینان، جانشین موقت کریستین نیلسن قطعاً باید در قبال مهاجران شدت عمل بیشتری به خرج دهد. دو روز قبل از استعفای خانم نیلسن نیز ترامپ در بازدید از مرزهای مشترک امریکا و مکزیک، از روند کنترل مرزی ابراز نارضایتی کرده بود. او پیشتر نیز بارها عملکرد وزیر امنیت داخلی را ضعیف توصیف کرده و خشم خود را از اینکه همچنان مهاجران زیادی وارد خاک امریکا می‌شوند، اعلام کرده بود. ترامپ در ماه‌های اخیر هم از نیلسن خواسته بود، تمام مبادی ورودی در مرز مکزیک را ببندد و هیچ تقاضای پناهندگی را نپذیرد اما او در اجرای این خواسته‌ها موفق نشد. این در حالی است که منتقدان سیاست‌های مهاجرتی ترامپ نیز در طول 18 ماه حضور خانم نیلسن در وزارت امنیت داخلی و بویژه پس از آنکه او فرمان جدا کردن کودکان مهاجران از والدین‌شان را اجرایی کرد، شدیدترین حمله‌های لفظی را به او کردند. به عقیده بسیاری از تحلیلگران از جمله تحلیلگر نیویورک تایمز، نکته قابل توجه دیگر در این استعفا بهره‌برداری انتخاباتی آقای رئیس جمهوری است. ترامپ که در ماه‌های گذشته با انجام اقدام‌هایی نظیر درخواست بودجه قابل توجه برای دیوار مرزی، تعطیل کردن دولت به خاطر تأمین نشدن این بودجه و اعلام وضعیت اضطراری ملی به خاطر بودجه دیوار مرزی درصدد نشان دادن جدیتش در بحث مهاجران بوده؛ با کنار گذاشتن کریستین نیلسن بار دیگر خواست به رأی دهندگان و حامیانش نشان دهد که چقدر موضوع امنیت مرزی و جلوگیری از ورود مهاجران برایش اولویت دارد.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۵۶۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترامپ: من تجربه بدی با نتانیاهو دارم

رئیس‌جمهور پیشین آمریکا در مصاحبه با مجله تایم بار دیگر با تأکید بر حمایت پروپا قرص خود از رژیم صهیونیستی، لفاظی‌های پیشین خود درباره جمهوری اسلامی را تکرار کرد.

به گزارش فارس، ترامپ در پاسخ به سؤال خبرنگار تایم در خصوص وفاداری به تل‌آویو گفت «من خیلی به اسرائیل وفادار بوده‌ام؛ وفادارتر از هر رئیس‌جمهوری. من بیش از هر رئیس‌جمهوری برای اسرائیل کار کرده‌ام».

وی در حالی که مدعی شد اگر رئیس‌جمهور آمریکا بود، هرگز جنگ غزه رخ نمی‌داد، ادامه داد که اگر هرگونه درگیری بین جمهوری اسلامی ایران و تل‌آویو رخ دهد، از رژیم صهیونیستی حمایت نظامی خواهد کرد.

ترامپ گفت «من کمک نظامی به اسرائیل را متوقف یا شرطی نخواهم کرد. بله همچنان از اسرائیل حمایت می‌کنم».

رئیس‌جمهور جنجالی پیشین آمریکا ادامه داد «اگر اسرائیل و ایران وارد جنگ شوند، آمریکا از تل‌آویو حمایت نظامی می‌کند. بسیاری بر این باورند که احتمال یک حمله تشریفاتی بین ایران و اسرائیل وجود دارد که اگر اینطور باشد خوب است و چیز بدی نیست. به هرحال پاسخ آری است اگر ایران به اسرائیل حمله کند، ما آن‌جا [در کنار رژیم صهیونیستی]خواهیم بود».

ترامپ همچنین به پاره کردن برجام و در پیش گرفتن فشار حداکثری علیه جمهوری اسلامی اشاره کرد و گفت «نتانیاهو به اوباما التماس کرد که با ایران توافق نکند، اما من به توافق با ایران پایان دادم. هیچ رئیس‌جمهوری آن‌چه را که من انجام دادم برای اسرائیل انجام نداد. من مالکیت اسرائیل بر بلندی‌های جولان را به رسمیت شناختم».

وی با انتقاد از سیاست بایدن در قبال ایران ادامه داد «دولت بایدن اگر باهوش و پرانرژی بود به جای آن‌که به دنبال پیگرد قانونی ترامپ باشد، به دلیل وضعیت بدی که دارند با ایران توافق می‌کردند. آن‌ها باید با ایران توافق می‌کردند».

ترامپ با اشاره به این‌که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به دلیل تحولات غزه محبوبیت ندارد، گفت «من می‌گویم آن‌چه که در هفتم اکتبر رخ داد، هرگز نباید اتفاق می‌افتاد».

وی سپس گفت «من تجربه بدی با بی بی بی (نتانیاهو) دارم که به (سردار) سلیمانی مربوط می‌شود، زیرا همانطور که می‌دانید او درست لحظاتی قبل از حمله کنار رفت.. قرار بود مشترک انجام شود و یکدفعه به ما گفته شد که اسرائیل این کار را انجام نمی‌دهد و من در این خصوص خوشحال نبودم و هرگز فراموش نمی‌کنم».

ترامپ با این‌حال مدعی شد که اگر رئیس‌جمهور بود «هرگز جنگ غزه رخ نمی‌داد و حماس هیچ پولی نداشت».

وی سپس از عملکرد رژیم صهیونیستی در جنگ غزه انتقاد کرد و گفت «اسرائیل یک کار خیلی بد کرد و آن در زمینه روابط عمومی است... اسرائیل نباید هرشب تصاویری از ساختمان‌های درحال سقوط در غزه که با حضور افرادی که در آن هستند، بمباران می‌شود، پخش می‌کرد، اما این کار را می‌کنند».

ترامپ با تکرار ادعا‌های پیشین خود گفت «در دوران ریاست‌جمهوری من، تروریسم بسیار اندکی وجود داشت... چهار سال بدون تروریسم داشتم. ایران پولی نداشت که به کسی بدهد! داعش ۱۰۰ درصد از بین رفته بود، اما حالا در حال بازگشت است».

دیگر خبرها

  • نصب ردیاب خودرو اجباری شد
  • ترامپ: من تجربه بدی با نتانیاهو دارم
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت‌گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • افزایش ۳۵ هزار نفر به لیست بیمه شدگان اجباری مرکزی
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • امنیت خلیج فارس با مشارکت کشورهای ساحلی تامین می‌شود
  • وزیر امور خارجه: امنیت خلیج فارس فقط با مشارکت کشورهای ساحلی تأمین می‌شود
  • امیرعبداللهیان: امنیت خلیج فارس با مشارکت تمامی کشورهای ساحلی تامین می‌شود
  • شکست یک جنبش بزرگ با توطئه‌های رنگارنگ داخلی و خارجی