Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش به گزارش امتداد به نقل از خبرگزاری مهر، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی که دوشنبه شب بعد از سفر ۳ روزه به قطر وارد تهران شد، در بدو ورود خود گفت: سفر قطر سفر فشرده‌ای بود که به منظور حضور در بین المجالس جهانی انجام شد و بحث‌های مهمی راجع به ساختارها به خصوص در حوزه آموزش، پایداری امنیت و نظام‌های قانونی انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مجلس شورای اسلامی بر همین اساس تصریح کرد: کمیته‌هایی که در این دوره از اجلاس بین المجالس جهانی حضور داشتند گزارش‌هایی ارائه کردند و فرصتی دست داد تا با رؤسای مجالس کشورهای مختلف درباره همکاری‌های اقتصادی صحبت شود که موضوعات آن بر حسب موقعیت کشورها و درگیری‌هایی که در حوزه منطقه‌ای و امنیتی داشتند، متفاوت بود.

وی در ادامه با بیان اینکه در حاشیه برگزاری این اجلاس با ۱۳ رئیس مجلس مذاکره شد، اظهار داشت: کشورهای آسیایی و عربی غالباً به ضرورت گسترش همکاری با یکدیگر در حوزه توسعه روابط اقتصادی و مسائل مهم اذعان داشتند.

رفتار آمریکایی‌ها درباره دخالت آنها در امور داخلی کشورها از سوی رؤسای مجالس

لاریجانی در ادامه در خصوص برخی حوادث در حوزه روابط دوجانبه، عنوان کرد: رؤسای مجالس روی نوع دخالت‌هایی که در کشورها از سوی برخی کشورهای دیگر صورت می‌گرفت طبعاً حساسیت‌هایی داشتند و نگاه اکثر قریب به اتفاق رؤسای مجالس در این کنفرانس تقبیح رفتاری است که آمریکایی‌ها چه در بخش جولان و چه فلسطین و قدس شریف داشتند و همچنین نسبت به هیاهوی مجدد نتانیاهو در حوزه کرانه باختری که به خاطر انتخابات رژیم اشغالگر قدس است، واکنش نشان دادند.

رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان ادامه داد: همچنین رؤسای مجالس کشورها درباره مسائل مربوط به هسته‌ای ایران نیز حساسیت نشان دادند و گفتند رفتار ایران از پختگی سیاسی برخوردار بوده و در مجموع این جمع بندی را داشتند که ایران در شرایط مختلف با همه مسائلی که اتفاق افتاد، بسیار متین عمل کرده است.

ابراز نارضایتی رؤسای مجالس بین المجالس جهانی از اقدام آمریکا برای نرسیدن کمک‌های جهانی به سیل‌زدگان ایرانی

وی افزود: همچنین کشورهای حاضر در این اجلاس، در مسأله سیل با ایرانیان ابراز همدردی کرده و از رفتار آمریکایی‌ها نیز در این حوزه ابراز نارضایتی کرده و اعلام داشتند که کمک‌ها را از طرق مختلف برای ایران ارسال می‌کنند.

بنابراین بخشی از بحث‌های ما با کشورهای مختلف اعم از همسایگان مثل ترکیه و پاکستان و برخی کشورهای حوزه خلیج فارس و روسیه از این جنس صحبت‌ها بود و درباره موضوعات منطقه‌ای نیز صحبت شد همچنین بخش وقت گیری نیز درباره مسائل قطر بود که درباره موضوعات مختلف با آنها رایزنی داریم و در این حوزه بحث‌های مفصلی با امیر قطر به ویژه در حوزه اقتصادی، نخست وزیر قطر، رئیس مجلس و وزیر خارجه نیز مبسوط تر گفتگو کردیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان با بیان اینکه برخی از نمایندگان در قطر ماندند چرا که اجلاس همچنان ادامه دارد، خاطرنشان کرد: امیدواریم نتیجه بحث‌ها مفید واقع شود و نقش آفرینی بهتر و موفق تری در منطقه به خصوص با سروصداهای بلاوجهی که آمریکایی‌ها به راه انداخته اند، داشته باشیم و گفتگوهایی که با مسئولان کشورهای مختلف داشته ایم، بتواند مؤثر باشد.

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۵۶۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج

وزرای کشور اتحادیه اروپا طی نشست امروز و فردا در بلژیک قصد دارند به وسیله تسریع روند اخراج‌ها با بحران مهاجرت دراز مدت در این اتحادیه مقابله کنند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه اتریشی کوریر در مطلبی به این موضوع اشاره کرد که اتحادیه اروپا با اخراج های سریع تر می خواهد به مقابله با بحران مهاجرت برود.

اکنون بحث ها درباره اجرای عملی پنج بسته قانونی است که همه چیز را از رویه‌های جدید پناهندگی در مرز گرفته تا تبادل اطلاعات در سراسر اتحادیه اروپا و حمایت از کشورهای در مرز خارجی اتحادیه اروپا تنظیم می‌کند. با این حال، هنوز راه زیادی تا اجرای عملی این بسته قانونی باقی مانده است و این مسئله در نشست وزرای کشور اتحادیه اروپا در شهر گنت بلژیک در آغاز هفته مشخص شد.

با این حال یلوا یوهانسون، کمیسر مسئول اتحادیه اروپا، بار دیگر خوشحالی خود را از این توافق به مطبوعات ابراز کرد و مدعی شد: "اکنون جهان خواهد دید که اروپا به درستی با مهاجرت برخورد می کند"

بر اساس تصمیمات اتخاذ شده برخلاف گذشته، پناهجویان در مرزهای خارجی اتحادیه اروپا در ابتدا باید به مدت سه هفته در مراکز پذیرش نگهداری شوند. در این مدت، ارزیابی می شود که درخواست پناهندگی چقدر امیدوار کننده است. اگر شانس کم باشد، این روش مستقیماً در مرز انجام می شود، بدون اینکه پناهجو وارد کشور شود. اولین آزمایش برای این روش ها در مرزهای خارجی اتحادیه اروپا در رومانی و بلغارستان انجام می شود.

وزرای کشور اتحادیه اروپا روز دوشنبه و سه شنبه در شهر گنت بلژیک برای اجرای سریع پیمان پناهندگی و مهاجرت اتحادیه اروپا دیدار خواهند کرد. خود این پیمان ابتدا باید به طور رسمی توسط کشورهای اتحادیه اروپا تأیید شود - انتظار می رود این مرحله در ماه مه انجام شود. گرهارد کارنر، وزیر کشور اتریش در یک بیانیه مطبوعاتی گفت: همه موافق هستند که اصلاح سیاست پناهندگی اتحادیه اروپا باید به سرعت اجرا شود.

ایلوا یوهانسون، کمیسر داخلی اتحادیه اروپا به نمایندگان مطبوعات در گنت گفت که کمیسیون اتحادیه اروپا در ماه ژوئن برنامه اجرایی را ارائه خواهد کرد. به گفته وی تا ژانویه 2025، تک تک کشورهای عضو اتحادیه اروپا نیز باید طرحی را در مورد نحوه اجرای پیمان پناهندگی و مهاجرت ارائه دهند. یوهانسون بدون اشاره به جزئیات کشورها و مراحل، گفت: 14 کشور در حال حاضر اجرای این اصلاحات را آغاز کرده اند. نانسی فایزر، وزیر کشور آلمان در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با یوهانسون توضیح داد که آلمان اصلاحات را سریع‌تر از آنچه لازم است طبق قوانین اتحادیه اروپا اجرا خواهد کرد.

"کارنر" هم گفت، علاوه بر این کمیسیون اتحادیه اروپا به ویژه برای مذاکره با کشورهای ثالث فراخوانده شده است." وی تاکید کرد: یک سیستم معتبر پناهندگی به این معنی است که ما افرادی را به کشور خود اخراج می کنیم که حمایت دریافت نکرده اند. این نیز باید دوباره به ویژه در مورد سوری ها اعمال شود." بنابراین کارنر از تقاضای قبرس در این راستا حمایت کرد. این کشور جزیره ای اخیراً تصمیم گرفته است فعلاً به درخواست های پناهندگی سوری ها رسیدگی نکند و در حال پیشبرد برنامه های خود برای معامله پناهجویان با لبنان است.

اتحادیه اروپا همچنین به دلیل همکاری ناکافی در مورد مسائل مهاجرت، اقدامات تنبیهی را علیه اتیوپی اعمال می کند. همانطور که نمایندگی 27 کشور عضو اتحادیه اروپا در بروکسل اعلام کرد، قوانین سختگیرانه تری در آینده برای صدور ویزا برای افراد این کشور شرق آفریقا اعمال خواهد شد.

دلیل این تصمیم این تحلیل کمیسیون اروپا است که همکاری اتیوپی در پذیرش مجدد اتباع خود که به طور غیرقانونی در اتحادیه اروپا اقامت دارند، ناکافی است.

بیش از 6 هزار پناهنده در سال 2023 در مسیر دریایی به اسپانیا جان باختندانتقاد یونیسف از شرایط نامناسب اسکان کودکان پناهنده در آلمان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • روسیه: با اعمال تحریم‌های احتمالی اروپا گاز گران‌تر می‌شود
  • طالب‌زاده با وجود اهانت‌های گروه‌های مختلف، هیچگاه نه مردد شد و نه ترسید/زیست شهیدانه در زندگی نادر دیده می‌شد
  • خیزش دانشجویی علیه رژیم صهیونیستی ظرفیت جهانی شدن دارد
  • لزوم بازنگری مدیران استان قزوین در رفتار و عملکرد خود
  • اجلاس بین المجالس قدس در استانبول ترکیه
  • نامه رئیس دانشگاه میبد به رؤسای تعدادی از دانشگاه‌های آمریکا
  • منتظری: کاهش زمان رسیدگی‌های قضایی مورد توجه قرار بگیرد
  • ارتباط شبه سوئیفت با ۱۰ کشور داریم