Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار مرکزی گفت: سال ۹۷ یکی از سال‌های خوب بود، استان یک میلیارد و ۱۳ میلیون دلار صادرات غیر نفتی داشت که سهم ساوه و زرندیه در آن قابل توجه بود. ۲۰ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۴ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از ساوه، سیدعلی آقازاده شامگاه دوشنبه درنشست بافعالان سیاسی که درمحل فرمانداری ساوه تشکیل شد،با اشاره به ضرورت حفظ همبستگی درهمه حوزه‌ها اظهارداشت: در خسارات ناشی ازسیل نباید قصورانسانی را نادیده گرفت، هرچند سیل خسارات زیادی دربرخی از نقاط کشور به همراه داشت اما با این وجود به شکرانه این نعمت در استان مرکزی طی دو هفته اخیر4 میلیارد مترمکعب بارش داشتیم که ازاین 4 میلیارد مترمکعب 300میلیون مترمکعب درسدها، رودخانه ها ذخیره شده که طی 25 سال اخیر بی‌سابقه بوده است، در مقایسه به سال گذشته 250تا 300 میلیون مترمکعب ذخیره آب داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: باید روزهای سخت را به یاد داشته باشیم و ضمن استفاده بهینه این آب و بارش‌ها، باید در بخشهای مختلف صنعت و غیره در مصرف آب صرفه جویی شود.

استاندار مرکزی تصریح کرد: سال 97 یکی از سال‌های خوب بود، یک میلیارد و 13 میلیون دلار صادرات غیر نفتی داشتیم که سهم ساوه و زرندیه در آن قابل توجه بود، در شرایط تحریم این اتفاق بزرگی است واین مهم  مرهون تلاش مردم، کارگران، تولیدکنندگان و بخش خصوصی و دولت است.

صادرات غیرنفتی استان مرکزی از مرز یک میلیارد دلار گذشتصادرات غیرنفتی می‌تواند جای نفت را بگیردصادرات غیرنفتی ایران 40 میلیارد دلار شد/فقط 10.5 میلیارد دلار به نیما برگشت

آقازاده بیان کرد: برای نخستین بار صنایع در استان شب عید آرامی را داشتند، استان مرکزی علی‌رغم صنعتی بودن بنا بر اعلام شورای امنیت کشور کمتربن تنش کارگری و تولید و صنعتی داشته اما این به معنای نبود مشکل نیست.

وی ادامه داد: همبستگی مردم و دستگاه‌ها در ارسال کمک‌ها به سیل زدگان بهتر است در مسائل اقتصادی و سیاسی نیز سرلوحه قرار گیرد.

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: آمریکا نمی‌خواهد مردم ایران در آرامش و امنیت باشند و مردم باید با همین همبستگی پاسخ تحریم کنندگان را دهند، سومدیریت وجود دارد اما با همبستگی مردم می توان از بحران‌ها عبور کرد.

آقازاده افزود: جلوی سیل را نمی‌توان گرفت اما می‌توان مدیریت کرد که سیل کمترین آسیب را به مردم وارد کند، مدیریت بحران استان مرکزی مطلوب بوده و این کاهش خسارت را میتوان در همه ی بحران‌ها داشت.

استاندار مرکزی تصریح کرد:خط قرمز ما جان انسان‌هاست، خسارت مالی جبران پذیر است، با این وجود بارش‌های اخیر نشان ازسال پررونق است که باید برای استفاده بهینه آن برنامه ریز کرد.

وی ادامه داد:هفت واگن قطار باری امروز به مناطق سیل زده ارسال شد، اما کافی نیست و کمک‌ها باید استمرار داشته باشد.

اقازاده بیان کرد: امروز شاهد همبستگی مردم ایران درکمک به مناطق سیل زده هستیم، باتوجه به اینکه سال 98، سال رونق تولید است وازسویی انتخابات مجلس را درپیش داریم می‌طلبد مردم درحوزه‌های تولید،سیاسی ودیگر عرصه‌ها این همسبتگی را داشته باشند.

وی ادامه داد: با توجه به بررسی‌های انجام شده محل فعلی که برای جانمایی پسماند برنامه ریزی شده بود، باتوجه به استفاده بیشتر و بهتر از این محل برای پروژه‌های دیگر، پروژه پسماند دراین محل اجرا نمی شود.

انتهای پیام/ش

R41371/P/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۵۷۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری با آفریقای مرکزی در حوزه محیط زیست

به گزارش خبرگزاری مهر، علی سلاجقه، روز سه‌شنبه در دیدار با تیبولیته انگارته روبارد - وزیر شرکت‌های کوچک و متوسط جمهوری آفریقای مرکزی - با اشاره به پیشرفت‌های علمی کشورمان در حوزه‌های مختلف از جمله محیط زیست اظهارکرد: ایران آماده اعطای بورس به دانشجویان آفریقای مرکزی برای کسب علم در تمامی حوزه‌های فنی مهندسی، پزشکی و بالاخص حوزه محیط زیست است.

وی با اشاره به اینکه جمهوری آفریقای مرکزی از سال ۲۰۱۶ سعی کرده تا از زیر پرچم استعمار غرب خارج شود، افزود: جمهوری اسلامی ایران همواره از ندای آزادی‌خواهی در هرگوشه از جهان حمایت کرده است و در این راستا هر توانی که در حوزه محیط زیست داریم را در اختیار مردم و دولت شما قرار خواهیم داد.

معاون رییس جمهوری تصریح کرد: کشور ما در کلیه زمینه‌های فناوری علمی به‌ویژه انرژی‌های نو، مدیریت منابع آب و پساب، مدیریت پسماند، حفاظت از زیستگاه‌های طبیعی و توسعه رشته‌های دانشگاهی مختلف در حوزه محیط زیست می‌تواند نیازهای مردم آفریقای مرکزی را تامین کند و در این راستا حتماً پیگیری‌ها و هماهنگی‌های لازم برای دعوت از وزیر محیط زیست این کشور برای حضور در ایران انجام خواهد گرفت.

سلاجقه با تاکید بر اینکه در آموزه‌های دینی و فرهنگی کشور ما ارتباط با ملت‌های جهان مبتنی بر انسانیت و تقوا تعریف شده است و رنگ و نژاد هیچ جایگاهی در تعریف روابط و ارتقای سطح مراودات ندارد، افزود: امیدوارم با توجه به موج جدید استعمارستیزی که در کشورهای آفریقای مرکزی آغاز شده است، استثمار برای همیشه از منطقه قاره کهن آفریقا رخت ببندد و مردم شریف این کشورها در صلح و آرامش باشند.

در ادامه این جلسه تیبولیته انگارته روبارد - وزیر شرکت های کوچک و متوسط جمهوری آفریقای مرکزی - با اشاره به مشکلاتی که کشور فرانسه طی سال‌ها استعمار برای آفریقای مرکزی ایجاد کرده است، اظهارکرد: من امروز به عنوان نماینده کشور آفریقای مرکزی اعلان می‌دارم که متاسفانه فضای رسانه‌های کذب و دروغ ما را از این کشور و ظرفیت‌های عالی پیشرفت آن محروم کرده و رشد چشمگیر جمهوری اسلامی ایران در همه زمینه‌ها و نگاه انسانی شما به ارتباطات سرآمد جهان است. ما به‌صورت جدی در جمع‌آوری و مدیریت پسماندها در شهرها و روستاهای کشورمان دچار مشکل هستیم.

وی با تاکید بر اینکه مشکلات اقتصادی باعث شده تا مردم و جوامع محلی دست به برداشت بی‌رویه از جنگل‌های آفریقای مرکزی بزنند، یادآور شد: این برداشت‌ها به همراه تغییرات اقلیمی باعث شده تا توازن فصل‌های ما که قبلاً شش ماه بارندگی و شش ماه خشکی بوده، تغییر یابد و ما اکنون برخی سال‌ها چهار ماه بارندگی یا چهار ماه خشکی داریم و این آسیب جدی به کشاورزی ما وارد کرده است.

وزیر شرکت‌های کوچک و متوسط جمهوری آفریقای مرکزی گفت: ما نیازمند واردات فنآوری‌های نوین و تربیت نیروی انسانی کارآمد هستیم و در این خصوص از جمهوری اسلامی ایران درخواست داریم تا در این زمینه به ما کمک کند.

کد خبر 6093483

دیگر خبرها

  • صادرات ۸۰ میلیون دلاری محصولات تعاونی ها در مازندران
  • همکاری با آفریقای مرکزی در حوزه محیط زیست
  • صادرات ۶.۲ میلیارد دلاری کشاورزی در ۱۴۰۲/ واردات گندم نصف شد
  • ارزآوری ۴۰۰ میلیون دلاری صنایع دستی ایران + فیلم
  • جابه‌جایی ۱۵ هزار و ۸۳۲ دستگاه خودروی ترانزیتی
  • افزایش ۳۴ درصدی تخلیه و بارگیری کالا‌های غیرنفتی در بنادر استان بوشهر
  • ترابری ۱۷۵ هزار مسافر دریایی از بنادر غرب هرمزگان
  • صادرات ۶ هزارتن کالای غیرنفتی در بندر جاسک
  • ۵۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی در کشور انجام شد
  • از اشتغالزایی تا صادرات در روستای چهلخانه