Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ساماندهی اطلاعاتی هر منطقه باید به درستی انجام شود تا به درستی به تمام افراد آسیب دیده از سیل رسیدگی شود و خسارت‌های ناشی از سیل جبران شود. گروه سیاسی خبرگزاری میزان؛علی آقامحمدی در هجدهمین جلسه ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور که در محل وزارت کشور برگزار شد، گفت: در کنار ابعاد مخرب سیل،باید آثار مثبت بارندگی‌ها نیز به درستی و واقع بینانه به مردم اعلام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی ادامه داد: لازم است اقداماتی که برای حل مشکلات مردم در خصوص سیل اخیر و همچنین بهره برداری بهینه از آب‌های ناشی از بارندگی‌های اخیر صورت گرفته است، به مردم اطلاع رسانی شود.
آقامحمدی افزود: افکار عمومی باید در جریان امور قرار گیرند و بدانند که روندکار دقیقاً به چه صورت است و از شرایط کار و تلاش در همه جهات اطمینان پیدا کنند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تأکید کرد: حجم خسارات و نحوه پرداخت‌ها به دقت محاسبه و اطلاع‌رسانی شود، همچنین از گزینه‌هایی مانند وام اشتغال و وام‌های روستایی برای بهبود شرایط مناطق آسیب زده ناشی از سیل استفاده شود.
آقامحمدی همچنین با اشاره به اینکه با کمک تمام دستگاه‌ها و نهادها، شرایط نوروز امسال به خوبی اداره شد، افزود: هدف بعدی ما مدیریت بازار برای ماه مبارک رمضان است و تامین اقلام نیز بر این اساس انجام می‌شود.
وی همچنین بر بهره گیری از ظرفیت‌های محلی در بازسازی خسارت‌ها در مناطق سیل زده تاکید کرد و گفت: در این صورت اگر مردم ضرر کرده اند و ناراحت هستند، با به کار گیری در بازسازی منطقه خود، هم صاحب فرصت‌های جدید خواهند شد و هم امیدی دوباره خواهند یافت. همچنین باید به موضوع اشتغال فاقدین شغل در این مناطق توجه ویژه شود و طرح‌های عمرانی این مناطق در اولویت قرار گیرد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به نامگذاری امسال به رونق تولید گفت: امسال می‌تواند سال تحول بزرگی باشد به شرطی که رویکرد درستی در امور اتخاذ کنیم. همه می‌دانند که باید روی پای خود بایستیم و به داشته‌های خود اتکا کنیم. تبلیغ و تحریم دشمنان برای بر هم زدن روال عادی زندگی مردم است و باید تلاش کنیم تا با رونق تولید، فضا را بهبود بخشیم.
وی همچنین با اشاره به نقش ویژه صداوسیما و رسانه‌های دیگر کشور در کاهش فضای ناامیدی در مناطق سیل زده، بر توجه به افزایش روحیه و نشاط در مناطق سیل زده تاکید کرد و انجام اقداماتی در راستای ایجاد موج مثبت و نشاط در مناطق آسیب دیده از سیل را ضروری برشمرد.
آقامحمدی همچنین اظهار کرد: ساماندهی اطلاعاتی هر منطقه باید به درستی انجام شود تا به درستی به تمام افراد آسیب دیده از سیل رسیدگی شود و خسارت‌های ناشی از سیل جبران شود.   یکی از مباحث مهم ستاد مدیریت بحران اولویت دادن به کاهش صدمات و تلفات جانی حوادث اخیر بود
بابک دین پرست، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزیر کشور در پایان هجدهمین جلسه ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور در جمع خبرنگاران گفت: در این جلسه آخرین وضعیت خسارت‌های وارد شده به مناطق سیل زده و اقدامات اجتماعی و فرهنگی انجام شده، مورد بررسی قرار گرفت.   وی ادامه داد: دستگاه‌های مختلف آخرین وضعیت کالا‌های اساسی را ارائه کردند و تاکید جدی بر تامین کالا‌های اساسی به ویژه مواد غذایی ضروری مردم عزیز در مبارک رمضان انجام شد و مصوب شد تا وزارت صنعت، معدن و تجارت فردا جلسه ستاد تنظیم بازار را در این خصوص برگزار کند و برای تامین کالا‌های مورد نظر اقدامات لازم را داشته باشد.
معاون وزیر کشور افزود: یکی از مصوبات ستاد اطلاع رسانی تبلیغات اقتصادی کشور در ماه گذشته در خصوص حل مشکل واردات موبایل بود که مهلت آن تا آخر فروردین ماه بود و تأکید شد وزارت صنعت و معدن و تجارت در دو هفته باقی مانده حتما مشکلات این حوزه را حل و فصل کند تا در پایان مهلت مقرر مشکلی نداشته باشیم.
دین‌پرست اشاره کرد: از دیگر موضوعات مطرح شده در این جلسه بحث استفاده از اموال موجود در انبار‌های اموال تملیکی است که برای تامین نیاز‌های سیل زدگان استفاده کنیم و اعضای ستاد هم گزارش‌های خود را در این زمینه ارائه کردند.
دین پرست درخصوص کمک به سیل‌زدگان گفت: آخرین جمع بندی‌ها در خصوص آسیب‌های وارد شده به بخش‌های صنعت، کشاورزی و زراعی و مساکن مردم مناطق سیل زده امروز از سوی وزیر کشور به رییس جمهور و هئیت دولت ارسال شد و دولت مصوبات خوبی برای تامین خسارات داشته است.
وی افزود: یکی دیگر از موضوعات مطرح شده در این جلسه پیگیری تأمین مواد غذایی لازم برای موکب‌های اعزام شده برای ارائه خدمت به مردم سیلزده بود که برای خدمات رسانی به مناطق سیل زده در این مناطق مستقر شدند.
دین‌پرست با بیان اینکه یکی از مباحث مهم ستاد مدیریت بحران اولویت دادن به کاهش صدمات و تلفات جانی حوادث اخیر بود، گفت: هرجا احساس شد که تهدید و خطرات جانی وجود دارد بدون ملاحظه، همه اقدامت لازم دنبال شد و از جمله به همه هموطنان ابلاغ شد. البته در برخی از روستا‌ها مردم به خاطر تعلقاتی که داشتند از تخلیه محل زندگی خود اجتناب می‌کردند، اما ستاد مدیریت بحران و استانداری‌ها تلاش کردند تا کمترین مشکل برای مردم ایجاد شود و در نزدیک‌ترین مکان مناسب اسکان داده شوند و واقعاً از همه امکانات در این زمینه استفاده کردیم.
وی افزود: هرچند نتوانستیم با توجه به امکانات موجود آنچه در شان مردم است مهیا کنیم، اما شرایط بسیار حساس است و محدودیت‌هایی وجود داد و نجات جان مردم اولویت اول ما است.
دین پرست با اشاره به اینکه به جز استان خوزستان در بقیه استان‌ها مشکل مقابله‌ای با سیل نداریم، گفت: در همه استان‌ها به جز خوزستان بحران جدی سیلاب را طی کرده ایم. در استان‌هایی مانند گلستان در شهر‌های آق قلا به گمیشان بحث آب ماندگی را داریم که با توجه به گزارش فرمانداران شاهد کاهش آب در این مناطق هستیم.
معاون اقتصادی وزیر کشور با بیان این که با تمهیدات اتخاذ شده در سال جدید توسط دستگاه قضا، کمک‌رسانی به مردم سیل زده چه به صورت نقدی و چه به صورت کالا، مسیر خوبی در پیش گرفته است، گفت: صدا و سیما و سایر رسانه‌ها در این راستا در جهت اطلاع رسانی، همکاری بسیار خوبی داشته اند، بعلاوه از دو روز قبل به دستور دکتر رحمانی فضلی تعدادی از استان‌ها را به عنوان معین استان‌های سیل زده تعیین کردیم، بنده هم از استانداران درخواست کردم لیست کمک‌های خود را اعلام کنند که اقدام بسیار خوبی انجام شد و همه استان‌ها از جمله استان‌های کرمان، تهران، البرز، خراسان رضوی، فارس و یزد کمک‌های بسیار خوبی ارائه کردند.   وی درپایان گفت: همچنین پیشنهاد وزیر کشور به رئیس جمهور این بود که برخی از استان‌ها را کماکان تا پایان جبران خسارات ناشی از سیل به عنوان معین استان‌های سیل زده حفظ کنیم.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: رئیس جمهور ستاد اقتصادی خسارات ناشی از سیل ستاد مدیریت بحران استانداری های کشور تبلیغات اقتصادی وزارت کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۶۰۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وعده شهردار سنندج برای ساماندهی وانت‌های میوه‌فروش ‌

شهردار سنندج از اجرای طرح ساماندهی وانت‌های میوه فروش از ۱۵ اردیبهشت ماه جاری خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج به نقل از شهرداری، سیدانور رشیدی ظهر امروز در نشست مدیران و معاونین شهرداری سنندج با اعضای شورای اسلامی شهر سنندج به مناسبت نهم اردیبهشت، با تبریک روز شوراها اظهار داشت: حوزه کاری در شهرداری‌ها به دلیل محدودیت‌های مالی و همچنین گستره انتظارات مردم بسیار سخت است. 

وی گفت: اقدامات و برنامه‌های شهرداری در سال‌جاری را بر سه مبنای کارهای، کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلند مدت تعریف کرده‌ایم و امیدواریم با اجرای آنها زمینه خدمت‌رسانی بیشتر به شهر و شهروندان را فراهم کنیم. 

شهردار سنندج خاطرنشان کرد: برخی اقدامات شهرداری در راستای ایجاد زیرساخت‌ها مانند اجرای 200 کیلومتر فیبر نوری در راستای هوشمندسازی شهر، هدایت آب‌های سطحی، احداث سوله برای ساماندهی بازیافت و سگ‌های بلاصاحب و غیره انجام شده که شاید برای مردم مشهود نباشد، اما اینها اقدامات زیرساختی هستند که در آینده نتایج آن به نفع شهر و شهروندان خواهد بود. 

وی با بیان اینکه پروژه شهرداری الکترونیک به صورت 100 درصدی انجام شده است، افزود: همگام‌سازی و به روز رسانی اقدامات در شهرداری الکترونیک جزو اولویت ما بوده که استارت آن زده شده و در حال حاضر 100 درصد جلو رفته و قطعاً تحقق شهرداری الکترونیک گام بلندی در شفاف‌سازی، کاهش فساد اداری و … خواهد بود. 

رشیدی بیان کرد: با تلاش تمام مجموعه مدیریت شهری و همراهی شوراها شاخص‌های خدمات‌رسانی در حوزه‌های مختلف از جمله آسفالت، سرانه فضای سبز، شهرداری هوشمند، برنامه‌ها و اقدامات فرهنگی، ایجاد زیرساخت‌های ورزشی و غیره ارتقا پیدا کرده و می‌توانیم با سند کاملاً ارائه کنیم. 

وی با اشاره به وضعیت نامناسب شهری در پی فعالیت وانت‌های میوه فروش سیار خاطرنشان کرد: ساماندهی وانت‌های میوه فروش را در سال 1401 در سطح قابل قبول اجرا کردیم و با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته 15 اردبیهشت ماه جاری ساماندهی وانت‌های میوه فروش در سطح شهر اجرا خواهد شد. 

شهردار سنندج با تأکید براینکه برنامه ریزی های خوبی هم برای ساماندهی دست فروشان صورت گرفته است، عنوان کرد: تمام توان خود را در راستای اجرای کامل ساماندهی دستفروشان انجام خواهیم داد و در این راستا نیازمند همراهی دستگاه‌ها و بخش‌های مختلف است. 

وی اظهار کرد: شهرداری سنندج خود را موظف به خدمات‌رسانی شایسته به شهروندان فهیم و قدرشناس سنندج می‌داند و در اجرای طرح ساماندهی وانت‌های میوه فروش هرگز دنبال بریدن نان و منبع درآمد هیچ شهروندی نیستیم، بلکه هدف ما اجرای طرح‌های کارشناسی شده برای مدیریت و ساماندهی وضعیت وانت‌بارها و دست‌فروشان است. 

به گفته شهردار سنندج، در این راستا 5 نقطه‌ای که در راستای استقرار وانت‌های میوه فروش قبلاً در نظر گرفته شده بود به 10 نقطه افزایش یافته است و امیدواریم شاهد اجرای قابل قبول این طرح در سنندج باشیم. 

وی با اعلام اینکه در راستای افزایش سرانه فضای سبز در سال گذشته کارهای خوبی انجام گرفت که امسال نیز استمرار خواهد داشت، افزود: اجرای پارک‌های بزرگ مقیاس و پارک‌های درون محلی در سال گذشته انجام شد و پارک 36 هکتاری پیرچنار، 20 هکتاری نیشتمان و سه هکتاری نایسر و 20 پارک درون محلی دیگر برای امسال برنامه‌ریزی شده است. 

رشیدی درباره وضعیت ترافیک توضیح داد: در راستا رفع مشکلات ترافیکی به عنوان یکی از دغدغه‌ها و مطالبات اصلی مردم، پروژه تعریض پل قشلاق، تکمیل بلوار سنجرخان و تکمیل بلوار ننله، انجام شده و پروژه تقاطع غیر همسطح محمدی و بلوار 24 متری توس نوذر امسال اجرا خواهد شد. 

وی بیان کرد: کلنگ‌زنی دو پروژه تقاطع تکیه و چمن و پارکینگ طبقاتی هسته مرکزی شهر و چندین پروژه عمرانی را در سالجاری انجام خواهیم داد. 

شهردار سنندج گفت: هر نقدی از سوی مردم را به دیده منت قبول داریم و برای پاسخگویی به مطالبات به حق آنها از تمام توان و وجود خود مایه گذاشته و در زمان باقیمانده از خدمت بهره خواهیم گرفت و از مدیران و رؤسای سازمان‌ها در مجموعه شهرداری می‌خواهیم اولویتشان مطالبات به حق مردم باشد. 

رشیدی  با عنوان اینکه هرگز خود را دچار حواشی و فضاسازی‌های مخرب نمی‌کنیم، یادآور شد: حواشی برای مدیران سم است و معتقدیم خدمت به مردم باید ملاک اصلی و حرکت مدیران باشد. برای آن عده‌ از افرادی که به دلیل به خطر افتادن منافعشان می‌خواهند با ایجاد حواشی مسیر خدمت به شهر و شهروندان را دچارخلل کنند پاسخ مناسب داریم که در زمان لازم عنوان خواهیم کرد اما حاضر نیستیم فرصت و زمان خدمت را صرف پاسخ دادن به چنین حواشی کنیم. 

انتهای پیام/486/

دیگر خبرها

  • آزمایشگاه ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • طرح الزام ثبت رسمی اموال غیرمنقول در آستانه نهایی‌شدن
  • مراحل پایانی طرح الزام ثبت رسمی معاملات غیر منقول در مجمع تشخیص
  • مصباحی مقدم : کنترل بانک‌ها از خرداد در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد
  • بانک مرکزی از خرداد ماه بانک ها را کنترل می کند
  • مجلس بعدی باید ریل‌گذاری درستی برای دولت ایجاد کنند
  • الزام به تنظیم سند رسمی یک جراحی حقوقی ـ اقتصادی ـ اجتماعی
  • وعده شهردار سنندج برای ساماندهی وانت‌های میوه‌فروش ‌
  • مجمع تشخیص مصلحت نظام منشأ بزرگ فساد را می‌خشکاند؟!
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود