Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@08:40:02 GMT

تقلای ترامپ برای انتصاب وفاداران در پست‌های کلیدی دولت

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۶۰۸۶۵

تقلای ترامپ برای انتصاب وفاداران در پست‌های کلیدی دولت

در حالی که ترامپ به دنبال اعمال کنترل بیشتر بر دولت فدرال است، تلاش خود را برای انتصاب وفادارانش در پست‌های کلیدی دولت سرعت می‌بخشد.

به گزارش ایسنا، سرعت این عزل و نصب‌ها و منطق پشت آن‌ها در واشنگتن برخی را که نگران تاثیر این اقدام بر عملکرد نهادهای دولتی هستند، مضطرب کرده است.

این اقدام ترامپ با برکناری کریستین نیلسن، وزیر امنیت داخلی آمریکا به اوج رسید؛ اقدامی که چند روز پس از نادیده گرفتن نامزد تعیین شده از سوی نیلسن برای تصدی اداره مهاجرت و گمرک آمریکا صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترامپ در روزهای گذشته اظهار کرد که برای نهادهای دولتی خواستار رهبرانی است که سیاست‌های مرزی او را با شدت بیشتری دنبال کنند.

به گزارش پایگاه خبری هیل، گزینه‌های احتمالی برای تصدی جایگاه نیلسن شامل متحدان بارز ترامپ همچون ریک پری، وزیر انرژی و کریس کوباک، مسؤول وزارت خارجه در ایالت کانزاس و کن کوچینلی، دادستان کل سابق ویرجینیا هستند.

یک روز پس از برکناری نیلسن، راندالف الس، مدیر سرویس مخفی آمریکا نیز سمت خود را ترک کرد که گمانه‌زنی‌هایی را درباره پاکسازی گسترده در وزارت امنیت داخلی به دنبال داشت.

نیلسن و الس هر دو از نزدیکان جان کلی، رئیس دفتر سابق کاخ سفید بودند که در پایان سال ۲۰۱۸ سمت خود را ترک کرد.

ترامپ همچنین تمایل خود را برای معرفی استفن مور و هرمن کین که دو محافظه‌کار وفادار هستند، به عنوان گزینه‌های ریاست بانک مرکزی آمریکا به رغم نگرانی‌ها موجود درباره صلاحیت آنان ابراز کرده است.

ترامپ مدت‌ها منتقد تصمیم جروم پاول، رئیس بانک مرکزی آمریکا برای افزایش نرخ سود بوده و این اقدام را مانع رشد اقتصادی دانسته است. ریاست کین و مور می‌تواند به کاخ سفید اجازه دهد که نفوذ بیشتری بر تصمیمات بانک مرکزی داشته باشد؛ نهادی که به طور مرسوم از فشارهای سیاسی دور است و مدیریت مستقلی دارد.

منابع آگاه وابسته به کاخ سفید می‌گویند، این اقدامات رئیس جمهوری آمریکا نشات گرفته از ناامیدی او از مسائل مهاجرتی و اقتصادی هستند که برای انتخابات ۲۰۲۰ حوزه‌هایی حیاتی محسوب می‌شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آمريكا دونالد ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۶۰۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منافع غرب در باقی ماندن اسرائیل است

اعتمادی کارشناس مسائل آمریکا در گفتگو با شبکه خبر  درباره تظاهرات دانشجویان آمریکایی اظهار کرد: این گونه تظاهرات در آمریکا سابقه داشته و بار‌ها چنین جنبش‌ها و خیزش‌هایی علیه سیاست‌های دولت آمریکا شکل گرفته است.

وی ادامه داد:اما این دوره و این اعتراضات بر اساس بیانات امام خمینی (ره) که انقلاب اسلامی باید صادر شود شکل گرفته است. نفس انقلاب اسلامی مبارزه با ظلم و دیکتاتوری است و بنابراین دانشجویان با آگاهی از این اتفاق و نگاه به آن که رژیم صهیونیستی در مسیر نسل کشی یک ملت است این دانشجویان وارد شدند  و قطعا تاثیرات مثبتی هم خواهیم داشت.

وی درباره ادامه این اعتراضات گفت:  این اعتراضات قطعا بر آینده آمریکا و دولت بایدن و ترامپ قطعا تاثیر خواهد گذاشت. آینده این حرکت مردمی از میان نسل جوان است. طبق آمار‌هایی که خودشان داده اند تا سال ۲۰۴۵ بیشتر جوانان را رنگین پوستان تشکیل می‌دهند  و در این تظاهرات جوانان بین ۱۸ تا ۲۴ سال در دانشگاه‌ها و کف خیابان‌های اروپا و آمریکا علیه جنایات اسرائیل قد علم کرده اند. آن چیزی که در حال اتفاق افتادن است و جز سیاست‌های بارز آمریکایی‌ها است حمایت از صهیونیست بوده است. نطفه این صهیونیست را در خاورمیانه کاشتند و قطعا بایدن برای انتخابات ۲۰۲۴ با چالش‌های بزرگی در این زمینه و رای آوردن مواجه خواهد شد.

اعتمادی افزود: ترامپ هم در چهار دوره ریاست جمهوری خود حمایت تمام قدی از صهیونیست‌ها داشت  و چه بایدن و چه ترامپ رئیس جمهور شوند سیاست‌ها درباره صهیونیست‌ها تغییر نمی‌کند آن چیزی که تغییر خواهد کرد قطعا به دلیل این تظاهرات تعدیل سیاست‌های آمریکا است البته به شکل کلی این عمل انجام نمی‌شود.

این کارشناس مسائل بین الملل اظهار کرد:منافع غرب در باقی ماندن اسرائیل است، اما آن چیزی که مقام معظم رهبری عنوان کردند را باید بار دیگرمطرح کنیم که حتما اسرائیل از بین خواهد رفت.

وی درباره شکست آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها پس از عملیان طوفان الاقصی گفت: تا قبل از عملیات طوفان الاقصی و ۷ اکتبر صهیونیست‌ها قدرت بازدارندگی برای خود قائل بود و طی این ۷۵ سال این ترس را برای کشور‌های عربی ایجاد کردند.

 وگفت: محور مقاومت با عملیاتی که انجام داد توانست بازدارندگی که صهیونیست‌ها برای خود ایجاد کرده بودند را از بین ببرند و اکنون اسرائیل به هیچ کدام از سیاست‌ها و اهداف خود نرسیده و در یک چالش عمیقی در سطح منطقه و جهانی قرار گرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی سیاست خارجی

دیگر خبرها

  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • ترامپ سر به سر ایران خواهد گذاشت؟ /هشدار رسانه اصلاح طلب به دولت رئیسی درباره ۲ خطر در کمین ایران
  • ترامپ بهترین دوست اسرائیل!
  • آنچه دربارۀ دیکتاتوری گفتم جدی نبود- ترامپ
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • منافع غرب در باقی ماندن اسرائیل است
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • طرح ترامپ برای حل مساله اوکراین