Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری ایسکانیوز، « حسین صمیمی » رئیس پژوهشگاه فضایی ایران، در نشست خبری با موضوع تشریح خدمات در حوزه مدیریت بحران و سیل‌های اخیر اظهار کرد: هیچ پروژه‌ای در این پژوهشگاه اجرایی نمی‌شود، مگر آن که منجر به یک محصول کاربردی شود و یا خدمتی که دارای مشتری باشد.

استفاده از تصاویر متناوب ماهواره‌ای به عنوان یک ابزار کارآمد برای کنترل کویرزدایی و مدیریت بحران مطرح است و در این زمینه توجه بیشتری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بحث سیل اخیر واحد سنجش از دور ایران بسیج شدند که با رصد تصاویر ماهواره‌ای کمک کند. هم اکنون تمرکز اصلی بر استان گلستان است.
وی تصریح کرد: رئیس پژوهشگاه فضایی با اشاره به سیل اخیر کشور بیان کرد: واحد سنجش از راه دور پژوهشگاه به کمک رصد تصویر ماهواره ای توانستند نقشه های جامعه و کاملی با تمرکز بر استان گلستان تهیه و در اختیار مدیریت بحران قرار دهند.

وی ادامه داد: اطلاعات مربوط به روند گسترش سیل، پهنه های درگیر سیل در تحت از مدیران استانی قرار گرفت و اکنون نقشه های موردی از استان خوزستان و پل دختر تهیه و در اختیار مدیران قرار گرفته است.

صمیمی با اشاره به پهنه اینترنت مناطق سیل زده گفت: روز ۱۳ فروردین مسئولان سامانه حمل و نقل فضایی وارد عمل شدند و از شنبه ارائه سرویس اینترنت به کمک بالن فضایی در اختیار مردم قرار گرفت.

رئیس پژوهشگاه فضایی افزود : حدود ۴۰ مودم و وای فای رایگان در اختیار مردم سیل زده قرار گرفت.

وی با بیان این که محصولات ما حتما باید مشتری داشته باشند، گفت: هم اکنون با سازمان برنامه و بودجه تفاهم نامه ای درباره آمایش سرزمین و تعیین کاربری اراضی به امضا رسیده است، همچنین با وزارت جهاد کشاورزی برای کشت برنج و سیل زمینی در قطب های کشور همکاری کرده‌ایم.

صمیمی با بیان این که پایش مناطق سیل زده انجام می‌شود، گفت: برای برآورد خسارات دقیق اراضی کشاورزی پس از پایان سیل وارد عمل می‌شویم.

رئیس پژوهشگاه فضایی درباره مذاکره با سازمان هواشناسی گفت: برای تجهیز سازمان فضایی و در راستای رصد بهتر با این سازمان مذاکراتی داشته ایم.

وی تصریح کرد: در شرایط بحران کشور محققان فضایی کشور توانستند وارد عمل شوند و به مدیریت بحران کمک کنند، البته پیشنهاد می‌کنم در ستاد مدیریت بحران میزی به بخش فضایی کشور اختصاص پیدا کند تا این میز اطلاعات مورد نیاز مسئولان را به راحتی آماده کند.

صمیمی با بیان اینکه رسالت پژوهشگاه مدیریت تحقیقات است، گفت: با استفاده حداکثری از توانمندی شرکت های دانش بنیان توانستیم بالن مخابراتی را طراحی کنیم همچنین با بهره گیری از توان شرکت‌های خصوصی و دانشگاه ها توانستیم موفقیت هایی خوب به دست آوریم.

رئیس پژوهشگاه فضایی افزود: بالن مخابراتی تنها راه حل موجود نیست اما به دنبال این هستیم برنامه‌های مختلف برای شرایط مختلف ایجاد کنیم و امیدوار هستیم که راه صادرات این محصول آغاز شود.

انتهای پیام/

169 / 159 ماهواره سیل تصاویر فضایی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: ماهواره سیل تصاویر فضایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۶۱۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور راه مقابله با سیلاب است

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسن نامی ظهر شنبه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران این استان که با حضور استاندار کرمانشاه و مدیران دستگاه‌های اجرایی استانی در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: روح حاکم بر مدیریت بحران بحث پیشگیری است.

وی با اشاره به اینکه اقدامات پیشگیرانه و آمادگی برای بحران ۲ مؤلفه اصلی مدیریت بحران است، افزود: وقوع حوادث غیر مترقبه زمان نمی‌شناسد، بنابراین باید برای هر نوع حادثه‌ای از آمادگی‌های لازم برخوردار باشیم.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه نظم آب و هوایی در جهان بهم خورده است، گفت: با توجه به اقلیم آب و هوایی ایران، این شرایط آمادگی بالایی را می‌طلبد.

نامی با بیان اینکه حوزه مدیریت بحران مورد توجه مقام معظم رهبری است، خاطرنشان کرد: در حال خرید یک سری تجهیزات هستیم که استان کرمانشاه با توجه به نقش مرکزیت در غرب کشور از این تجهیزات بهره‌مند خواهد شد.

وی پیشگیری، آمادگی و بازسازی و باز توانی از ارکان مدیریت بحران دانست و تصریح کرد: امروزه بحران به عنوان اصلی‌ترین و راهبردی‌ترین مسئله کشورها مطرح است، بنابراین آمادگی کامل برای مقابله با هر حادثه‌ای ضروری است.

نامی به وقوع سیل‌های اخیر در برخی از استان‌های کشور اشاره کرد و گفت: بیش از ۱۴۴ هزار کیلومتر رودخانه در کشور وجود دارد که ۶ هزار و ۸۲۰ آن از مناطق مسکونی شهری و روستایی عبور می‌کند.

وی با اشاره به مخاطرات احتمالی در این مناطق، اضافه کرد: ایجاد سیل بند عرضی و جلوگیری از ساخت و سازها در بستر رودخانه‌ها از اقدامات لازم برای جلوگیری و پیشگیری از خطرات سیل در این مناطق است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با تاکید بر اینکه برای در امان ماندن از سیلاب‌ها راهی به جز اجرای پروژه‌های آبخیزداری و آبخوانداری در کشور نداریم، تصریح کرد: با اجرای این پروژه‌ها علاوه بر حفظ و ذخیره آب‌های زیرزمینی، از فرسایش خاک نیز در هنگام وقوع سیلاب جلوگیری می‌شود.

کد خبر 6089801

دیگر خبرها

  • پایش سطح زیرکشت محصولات استراتژیک کشاورزی با استفاده از داده‌های فضایی
  • پایش سطح زیر کشت محصولات کشاورزی با استفاده از داده های فضایی
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • ۴۲ راه روستایی و یک راه فرعی در بلوچستان همچنان بسته است
  • برآورد اولیه خسارات ناشی از بارندگی‌های اخیر در خراسان جنوبی
  • سازه‌های کشور باید در برابر زلزله‌های ۸ ریشتری مقاوم باشند
  • اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور راه مقابله با سیلاب است
  • بیشترین خسارت سیل به راه‌های مواصلاتی خراسان جنوبی
  • سفر رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به کرمانشاه
  • رهاسازی پسماند‌ها در رودخانه‌ها امری جبران ناپذیر است