Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@19:10:38 GMT

خسارت 44 میلیارد تومانی سیل به شبکه برق منطقه‌ای باختر

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۶۱۶۵۶

خسارت 44 میلیارد تومانی سیل به شبکه برق منطقه‌ای باختر

مدیرعامل شبکه برق منطقه‌ای باختر گفت: سیل و بارندگی‎های اخیر 44 میلیارد تومان به این شبکه خسارت وارد کرد.

فرهاد شبیهی در گفت ‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه حوزه عملکردی شبکه برق منطقه‌ای باختر مربوط به استان مرکزی، همدان و لرستان می‌شود، بیان کرد: با توجه به این شبکه برق منطقه‌ای باختر در معرض رخدادهای طبیعی و فضای باز قرار دارد، حوادث طبیعی مانند سیل، زلزله، رانش زمین و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. این شبکه را متاثر می‌کند.

وی با بیان اینکه خوشبختانه به دلیل اصول مهندسی مدنظر قرار گرفته شده در زمان احداث این شبکه سیل آسیبی به شبکه وارد نکرده است، گفت: آنچه که امروز شبکه برق منطقه‌ای باختر را متاثر و دچار خسارت کرده، رانش زمین بود که متاسفانه در مناطقی که مسیرهای مواصلاتی و جاده عبور کرده است خساراتی به شبکه وارد شده است.

شبیهی تصریح کرد: شدت بارندگی در استان لرستان به قدری بود که این استان درگیر سیل شد و همین امر بیشترین خسارت را به برق منطقه‌ای باختر وارد کرد و به دلیل اینکه در زمان توسعه محورهای مواصلاتی و راه‌ها به نوع خاک، موقعیت و جغرافیای منطقه توجه نشد، غیراستاندارد بودن اقدامات و نوع جاده‌کشی‌ها بیشترین رانش و آسیب به دکل‌ها و شبکه در این استان گزارش شده است.

وی با اشاره به رانش زمین در اتوبان زال محور خرم‌آباد-اندیشمک گفت: هر دو طرف محور رانش شدید زمین رخ داده است و این امر دکل را در معرض خطر جدی قرار داد، رانش زمین به شکلی بود که دو دکل در محور حدفاصل لرستان-خوزستان-چهارمحال بختیاری و یک دکل نیز قبل از شهرستان خرم‌آباد سقوط کرد و 12 کیلومتر خط نیز در معرض رانش شدید زمین قرار گرفت و متاسفانه آسیب جدی به شبکه وارد شد.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای باختر با بیان اینکه در برخی از خطوط شدت آسیب به شبکه به قدری است که باید اصلاحات اساسی صورت گیرد، اما با تلاش‌های صورت گرفته خوشبختانه قطعی برق وجود ندارد، افزود: در منطقه سپیددشت، چالان‌چولان، مناطقی در اطراف خرم‌آباد، درود، نورآباد که شدت سیل بالا و رانش زمین رخ داده سقوط دکل صورت نگرفته، اما آب وارد مناطق استقرار دکل‌ها شده و شبکه را در معرض خطر جدی قرار داده است.

وی برآورد خسارت در سه استان لرستان، همدان و مرکزی را در مجموع 44 میلیارد تومان دانست و گفت: خوشبختانه در استان مرکزی حجم بالایی از سیلاب و سیل را به مانند استان لرستان نداشتیم و تنها خساراتی به استحکامات و دیواره‌ها و مصالح ساختمانی وارد شده است و شاید در مجموع خسارت استان مرکزی حدود یک میلیارد تومان باشد و رقم قابل توجه خسارات مربوط به استان سیل زده لرستان می‌شود.

شبیهی تاکید کرد: متاسفانه خسارات وارد شده به شبکه برق منطقه‌ای باختر صرفا به دلیل بی توجهی به نوع توسعه راه‌ها بوده است که رانش در این مناطق باعث خسارت و آسیب به دکل‌ها و شبکه شده است، انتظار می‌رود که دستگاه‌های ذیربط در امر توسعه راه‌ها اقدامات خود را به صورت استاندارد و کارشناسی شده انجام دهند تا زیرساخت‌های دستگاه‌های دیگر دچار خسارت و آسیب نشود، مناطق مستعد خطر، زمین شناسی و اصول مهندسی در توسعه راه‌ها باید مدنظر قرار گیرد تا خدمات‌دهی به مردم نیز متاثر نشود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۶۱۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۳۰ میلیاردی بارندگی به عشایر در چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛ مدیر کل امورعشایر استان با اشاره به کوچ زودهنگام عشایر به استان گفت: بر اثر بارندگی‌های اخیر عشایری که تازه وارد استان شده بودند دچار مشکلات معیشتی شدند.
محمودی ابا اشاره به اینکه این عشایر در شهرستان‌های کوهرنگ، اردل و لردگان  هستند افزود: پیگیری های  لازم برای جبران خسارت وارد شده به این عشایر در حال انجام است.
وی گفت: زمان تقویم کوچ  عشایر به استان با توجه به هماهنگی‌ها انجام شده و مناسب بودن وضعیت چرای دام در خوزستان ۲۵ اردیبهشت است و عشایر از کوچ زودتر از موعد پرهیز کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی خسارت

دیگر خبرها

  • خسارت ۵۰۰ میلیارد تومانی سیل به زیرساخت‌های مناطق عشایری
  • خسارت ۳۹ میلیارد تومانی سیلاب به حوزه کشاورزی خراسان شمالی
  • وارد آمدن خسارت بیش از ۲۵۳ میلیارد تومانی به بخش کشاورزی
  • خسارت ۸۹ میلیارد تومانی طوفان به زیرساخت‌های برق هرمزگان
  • خسارت ۸۹ میلیارد تومانی طوفان به زیرساخت‌های برق هرمزگان
  • خسارت ۲۵۳ میلیارد تومانی بارش‌های اخیر به کشاورزی کرمانشاه
  • خسارت ۳۰ میلیاردی بارندگی به عشایر در چهارمحال و بختیاری
  • وارد آمدن خسارت به زیر ساخت ها در استان کهگیلویه و بویراحمد
  • شبکه برق خوزستان پایدار است / خسارت‌هایی به شبکه آبادان و شادگان وارد شد
  • ۱۴ کشته بر اثر سیل و رانش زمین در اندونزی