Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بنیاد مسکن با بیان اینکه ۳۵ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی لرستان بر اثر سیل خسارت دید گفت: مسئول شدیم بازسازی مسکن‌های شهر و روستا را به‌سرعت انجام دهیم. ۲۰ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۱ استانها لرستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، علیرضا تابش صبح امروز در جلسه ستاد مدیریت بحران استان که با حضور کمیسیون عمران مجلس در سالن جلسات استانداری لرستان برگزار شد اظهار داشت: زمین‌لغزش‌هایی در روستاها به وجود آمده و باید چاره‌ای فوری برای آن اندیشیده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پژوهشکده سوانح طبیعی راداریم که در استان هستند و با اساتید مختلف زمین‌شناس و خبره می‌گردند و لیست روستاهایی که نیاز به مطالعه جدی دارد تهیه‌شده است و به تیم‌های کارشناسی و مهندسی سپرده‌شده که نتیجه این بررسی از دو هزار و 900 روستا، 700 روستای استان که تحت تأثیر سیل قرارگرفته در حال معاینه است.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی عنوان کرد: حتماً سکونتگاه‌هایی که می‌خواهیم بازسازی کنیم، سکونتگاه‌های ایمنی است؛ قراردادی در کرمانشاه با دانشگاه تهران داشتیم در استان لرستان نیز همان قرارداد را مبادله کردیم با رئیس دانشگاه تهران که نظارت عالیه بر همه فعالیت‌های ما را بر عهده بگیرند.

وی بیان کرد: این کار توسط همه دانشکده‌هایشان انجام می‌شود حتی دانشگاه اجتماعی نیز برای اسکان اضطراری بیاید و برای تسهیل گری در وام و امکانات با مردم صحبت کنند.

تابش تصریح کرد: دانشکده‌های دیگر نیز صحبت شده است و قبول کردند، در حال قرارداد هستیم و ظرف سه روز دیگر روسا و اساتید برجسته‌شان به استان می‌آیند و این قرارداد را مبادله می‌کنیم هر چه ما مبانی تئوریک کارهایمان قرص و محکم باشد، محکم‌تر حرف می‌زنیم.

650 نفر از گروه‌های جهادی بسیجی و پاسدار سمنان در پلدختر خدمت‌رسانی می‌کننداحداث پل هفت تیر پلدختر طی 48 ساعت توسط ارتشخدمات درمانی و دارویی در پلدختر فعلا "رایگان" است

وی خاطرنشان کرد: دو شهر معمولان و پل‌دختر اقدام فوری می‌خواهد برای مطالعه در مقطع رودخانه با شهر که این هم‌عرض رودخانه و حریم‌ها مشخص باشد و هم دیواره ساحلی که تخریب‌شده آسیب‌شناسی شود.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: تا حدودی آسیب‌شناسی کرده‌ایم، این دیواره ساحلی پاشنه نداشته و روی بستر رودخانه پایه‌گذاری شده که با نوبخت صحبت می‌کنم، ما آمادگی کامل مطالعه و اجرای  این کار راداریم.

وی اظهار داشت: گروه‌های نقشه‌بردار مشغول کار شدند و مطالعات را انجام می‌دهند؛ درزمینهٔ امداد نیز استان‌های معینی به لرستان گسیل شد، استان مرکزی برای چگنی، استان قزوین در نورآباد، استان همدان در دورود و اصفهان در الیگودرز و یک استان معین برای معمولان می‌آوریم که استان اردبیل است و امروز مستقر می‌شود.

تابش افزود: عمده ماشین‌آلات حضور دارند و تا آخر بازسازی در منطقه هستند؛ 35 هزار و 500 واحد مسکونی در استان لرستان خسارت دید که دو هزار و 751 واحد احداثی شهری، 11 هزار واحد تعمیری شهری، 11 هزار و 161واحد احداثی روستایی و 10 هزار و 500 واحد تعمیری روستایی است.

وی عنوان کرد: 12 هزار و 480 واحد مسکونی از این تعداد در معمولان و پل‌دختراست؛ دو شهر و 30 روستا نیز خسارت‌دیده است که مسئول شدیم بازسازی واحدهای شهر و روستا را به‌سرعت انجام دهیم.

انتهای پیام/ن

R41450/P/S6,72/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۶۱۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند

به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد روستا ظهر پنجشنبه در نشست با بانک‌های استان در راستای پرداخت تسهیلات مسکن روستایی، افزود: نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی ضرورت دارد.

وی با بیان اینکه تسهیلات اگر در جای درست خود هزینه شود، دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود، گفت: انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند.

روستا اظهار داشت: میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم سازی واحدهای روستایی در سطح کشور، ۵۵ درصد و در استان ۶۲ درصد است که این امر نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است.

وی افزود: پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن به متقاضیان باید در زمان کمتری انجام شود و بانک‌های استان زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را کمتر کنند.

روستا یادآور شد: از مجموع یکهزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله سی سخت، دچار خسارت شدند، ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است و پیگیری برای اختصاص اعتبار به این واحدها انجام شده است.

کد خبر 6095034

دیگر خبرها

  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • امکان ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • تسهیلات لازم برای جبران خسارت مردم امامزاده ابراهیم(ع) شفت تامین می‌شود
  • پیشرفت انبوه سازی طرح نهضت ملی مسکن سمنان ۶۵ درصد است
  • وجود ۱۹ هزار واحد مسکونی در حال ساخت در سمنان
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • برنامه ریزی برای ساخت ۱۳۰ هزار واحد مسکونی در استان همدان
  • ساخت ۴۶ واحد مسکن محرومان در ۲ بخش سنگر و کوچصفهان
  • نوسازی حدود ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی