Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@14:07:37 GMT

۱۵۰ هزار سند کاداستری در روستاهای استان کرمان صادر شد

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۶۱۹۸۵

۱۵۰ هزار سند کاداستری در روستاهای استان کرمان صادر شد

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان کرمان از افزایش تسهیلات روستایی به ۴۰ میلیون تومان در سال ۹۸ خبر داد و گفت: ۱۵۰ هزار سند کاداستری در روستاهای استان تحویل شده است. ۲۰ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۵ استانها کرمان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، علی اکبر سلطانی‌نژاد صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان کرمان به مناسبت سالروز 21 فروردین سالروز تاسیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی اظهار داشت: به واسطه مشکلاتی که در ابتدای انقلاب در مسئله مسکن وجود داشت تدبیر امام خمینی(ره) این بود که نهادی برای کمک به مسکن محرومان در کشور شکل گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه استان کرمان پهناورترین استان کشور است که حدود 12 درصد خاک کشور را به خود اختصاص داده است عنوان کرد: در استان کرمان 5 هزار و 638 روستا داریم که 2 هزار و 797 روستای بالای 20 خانوار وجود دارد.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان کرمان با اشاره به اینکه 42 درصد جمعیت استان کرمان در روستاها ساکن هستند که از میانگین کشوری بالاتر است گفت: بیشتر مردم ما در شرق و جنوب استان کرمان در روستاها زندگی می‌کنند و باید به خواسته‌های روستائیان پاسخ مطلوبی داده شود.

وی با بیان اینکه عمده فعالیت و رسالت بنیاد مسکن در روستاهاست افزود: تلاش ما بر این است که با حل مشکلات معیشت و اشتغال و جلوگیری از مهاجرت روستائیان نه‌تنها این عدد حفظ شود که ارتقا هم داده شود.

سلطانی‌نژاد با اشاره به اینکه طرح هادی یکی از کارهای مهم بنیاد مسکن در این مناطق است که در اتفاقات اخیر در کشور اهمیت این مسئله و حریم رودخانه‌ها را بیشتر مشخص کرد بیان کرد: دو مقوله اجرای طرح‌های هادی و بهسازی معابر روستای در اولویت کارهای حوزه عمران روستایی بنیاد مسکن است.

وی با بیان اینکه در پایان برنامه پنجم همه روستاهای بالای 20 خانوار استان کرمان تعیین طرح شدند و پس از آن اختصاص زمین، پرداخت تسهیلات و کمک به خانه‌دار شدن روستائیان در برنامه است گفت: هزار و 700 پروژه بهسازی معابر روستایی در برنامه پنجم توسعه تاکنون انجام شده است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان کرمان با اشاره به اینکه در سال گذشته 500 پروژه با نگاه محرومیت‌زدایی درروستاهای استان انجام شده و در سال 98 هم این اقدامات با جدیدیت پیگیری می‌شود افزود: اجرای این طرح‌ها برای550  روستای دیگر استان در سال جاری در دستور کار قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه 150 هزار سند کاداستری در روستاهای استان تحویل شده است گفت: از سال 93 به مسئله اقتصاد مقاومتی در روستاها توجه شد و طرح توسعه پایدار مجموعه‌های روستایی پرداخته شد و با جدیدت پیگیری می‌شود.

تفاهم‌نامه رفع محرومیت روستاهای رودبار جنوب کرمان با قرارگاه قدس سپاه ‌امضا شدکرمان| 2200 واحد در کوهبنان تسهیلات بازسازی دریافت کردندکوهبنان یک سال بعد از زلزله 5.2 ریشتری به روایت تصویر

سلطانی‌نژاد با اشاره به اینکه در حوزه‌های اقتصاد باید حلقه‌های اقتصادی در روستاها را پیدا کرده و به هم وصل کنیم بیان کرد: در تفاهمنامه‌ای که با میراث فرهنگی داریم به بافت ارزشمند روستایی در روستاهایی که ارزش گردشگری و میراثی دارند پرداخته شده که خوشبختانه استقبال خوبی از این طرح شده است.

وی با بیان اینکه در حوزه عمران روستایی کارهای انجام شده در استان در سطح ملی مطلوب ارزیابی شده است گفت: استان کرمان رتبه نخست کشوری در مسکن روستایی و مقام‌سازی روستایی دارد.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان کرمان با اشاره به اینکه 65 درصد واحدهای مسکونی روستایی در استان مقاوم هستند و مقاوم‌سازی بقیه واحدها هم در برنامه است و عنوان کرد: عملیات اجرایی 10 هزار واحد مسکونی که در سفر نوبخت سازمان برنامه و بودجه کشور به جنوب استان کرمان تفاهمنامه آن با بنیاد مسکن بسته شد به‌زودی آغاز می‌شود.

وی از افزایش تسهیلات روستایی به 40 میلیون تومان در سال 98 خبر داد و افزود: 16 هزار و 700 واحد مسکونی در مناطق راور و کوهبنان در دستور کار مقاوم‌سازی قرار گرفتند و تامین اعتبار شدند به طوری که تسهیلات مقاوم‌سازی خانواده‌های روستایی حدود 12 میلیون تومان و خانواده‌های شهری 13 میلیون تومان دریافت کردند و در حوادث گذشته 700 میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت 4 درصد و 170 میلیارد تومان کمک بلاعوض به مردم داده شد.

سلطانی‌نژاد عنوان کرد: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان کرمان تا امروز عملیات مقاوم‌سازی 231 هزار و 425 واحد در شهرها و روستاها سراسراستان کرمان را به پایان رسانده است.

انتهای پیام/ح

R7860/P/S6,67/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۶۱۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطعی برق در چاه موتورهای کشاورزی در روستاهای کاخک نخواهیم داشت

به گزارش خبرنگار مهر، هادی محمدپور در همایش شوراهای اسلامی روستاهای بخش کاخک گناباد شامگاه یکشنبه ضمن تاکید بر اینکه اولویت ما توسعه روستایی است، اظهار کرد: اقدامات خوبی در بخش کاخک اتفاق افتاده است و آن چیزی که به عنوان اولویت اول ما در جلسات مقدماتی مجلس با وزرا در سطح ملی و نمایندگان استان پیگیری شده، مدیریت و توسعه روستایی است.

نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید بر اصلاح قوانین متعدد در مجلس که موجب تأخیر یا عملیاتی نشدن کارها می‌شود، افزود: این قوانین باید با برنامه ریزی صحیح اجرا شوند و مسؤولان گره‌ها و کاغذ بازی‌ها را در جهت توسعه روستاها بردارند.

وی در ادامه سخنان خود ضمن نوید خبر خوش به کشاورزان منطقه مبنی بر عدم قطع برق در تابستان امسال خاطر نشان کرد: با پیگیری‌های استانی و ملی امسال قطعی برق در چاه موتورهای کشاورزی نخواهیم داشت.

محمدپور ضمن یادآوری تبعات خشکسالی، کمبود بارندگی و منابع آبی در شهرستان‌های گناباد و بجستان گفت: باید با اختصاص اعتبار مناسب، به احیای قنوات و طرح‌های آبخیزداری حوزه انتخابیه توجه بیشتری شود.

نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به لزوم توجه به ایجاد زیرساخت‌های نهضت ملی مسکن به خصوص تأمین آب، برق و گاز گفت: اکثر دغدغه ما در حوزه تأمین آب است؛ ما بدون واحدهای مسکن ملی، هنوز هم ۹۰ لیتر در ثانیه آب کم داریم؛ پس در فرصت باقیمانده تا شروع تابستان باید تلاشمان را برای جبران این کمبود، بیشتر کنیم.

وی با اشاره به اقدامات خوبی که در نهضت ملی مسکن انجام شده این نکته را یادآور شد: اگر مشکلات نهضت ملی مسکن و نحوه واگذاری را نتوانیم مدیریت کنیم، ۲ تا ۳ سال آینده نخواهیم توانست تبعات آن را حل کنیم.

محمدپور در پایان، ضمن تقدیر از زحمات تمام شوراها و دهیارهای بخش کاخک گفت: اعتبارات خوبی برای روستاها از جمله: سنگ فرش معابر در حال پیگیری است.

کد خبر 6097829

دیگر خبرها

  • پرداخت ۵۰۰ میلیون تومان برای کمک به ساخت مسکن روستایی در کردستان
  • حق تفکیک برای زمین‌های امامزاده ابراهیم شفت کاهش پیدا می‌کند
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید
  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه
  • قطعی برق در چاه موتورهای کشاورزی روستاهای کاخک نخواهیم داشت
  • قطعی برق در چاه موتورهای کشاورزی در روستاهای کاخک نخواهیم داشت
  • بازنگری طرح هادی روستایی از اولویت‌های بنیاد مسکن بوشهر است