Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-29@22:32:29 GMT

کشف توانایی خارق‌العاده لئوناردو داوینچی

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۶۲۷۶۴

کشف توانایی خارق‌العاده لئوناردو داوینچی

محققان فلورانسی با بررسی آثار اولیه «داوینچی» ثابت کردند، این هنرمند چیره دست رنساس از هر دو دست خود برای نوشتن و خلق آثارش استفاده کرده است.



بررسی‌های علمی و فنی صورت گرفته، علاوه بر اشاره به توانایی داوینچی برای استفاده از هر دو دوست خود در خلق آثارش، از تصویر پنهان شده یک منظره پشت یکی از نقاشی‌های پیشین داوینچی پرده برداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیر گالری «اوفیتزی» شهر فلورانس ایتالیا در خصوص نتایج این تحقیق بیان کرد: «این اکتشاف، انقلابی حقیقی در زمینه مطالعات داوینچی محسوب می‌شود.»

نتایج این تحقیقاتی در حالی اعلام شده است که اکثراً موزه‌های بزرگ دنیا در تلاشند تا به مناسبت پانصدمین سالگرد درگذشت لئوناردو داوینچی نمایشگاه‌هایی برای تجلیل از زندگی هنری خالق شاهکار‌های مهمی همچون «مونالیزا» برگزار کنند.

اولین تابلو نقاشی او در پنجم آگوست سال ۱۴۷۳ زمانی که داوینچی تنها ۲۱ سال داشت خلق شده است. این تابلو نقاشی منظره‌ای از رود آرنو و قلعه مونته‌لوپو در نزدیکی فلورانس را به تصویر کشیده است.

این تابلو نقاشی شامل کلماتی در قسمت جلویی تصویر است، چرا که داوینچی عادت داشت نوشته‌هایی بروی نقاشی‌هایش بنویسد که از جمله آن‌ها می‌توان به اعداد و یا کلماتی که تاریخ خلق اثر را مشخص می‌کنند اشاره کرد. در پشت تابلو نقاشی نیز کلماتی دیده می‌شود.

بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهند هر دو این جملات توسط «داوینچی» نوشته شده‌اند و این امر نشان‌گر آن است که او قادر بود از هر دو دست خود به خوبی برای نوشتن استفاده کند.

«سیسیلیا فروسینی» مورخ هنری بیان کرد: ««لئوناردو» چپ دست به دنیا آمده بود، اما از سنین بسیار کم آموخته بود از دست راست خود نیز برای نوشتن استفاده کند. با مشاهده دست خط او، می‌توان فهمید که او برای خوشنویسی با دست راست به خوبی آموزش دیده بود.»

کارشناسان هنری توانسته‌اند با استفاده از اشعه مادون قرمز، دو لایه متفاوت نقاشی را کشف کنند. آن‌ها توانستند رد جوهری را که برای بار بار دوم به طور مشخص بر روی خطوط نقاشی پیشین کشیده شده بود مشاهده کنند.

با این که جوهر به وضوح قابل مشاهده نیست، اما تصویری از یک رود و پل که با استفاده از نوعی زغال چوب کشیده شده است، با کمک اشعه مادون قرمز به چشم می‌خورد. مشخص نیست که آیا خطوط نقاشی پیشین توسط این هنرمند پاک شده‌اند و یا اینکه در طول زمان کمرنگ شده‌اند.

مدیر گالری «اوفیتزی» افزود: «نتایج این تحقیق، نگرش و تفسیری جدید از تابلو نقاشی داوینچی و چگونگی خلق آن طبق تکنیک‌هایش و حتی عادت‌هاو توانایی‌هایش در نوشتن را آشکار می‌کند.»

منبع: پارسینه

کلیدواژه: علم و فناوری علم و دانش لئوناردو داوینچی موزه ایتالیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۶۲۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توانایی پهپادی و موشکی ایران در اوج

اندیشکده شورای آتلانتیک معتقد است حمله بی‌سابقه 14 آوریل ایران به خاک اسرائیل یک تیر هشدار بود و نشان می‌دهد که تهران به رغم نداشتن نیروی هوایی مدرن توانایی ضربه زدن به اسرائیل را دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، اندیشکده شورای آتلانتیک در یکی از تازه‌ترین تحلیل‌های خود در مورد واکنش نظامی هفته گذشته تهران با بیان اینکه روزگاری ایران در عرصه صنعت نظامی هوایی ضعیف بود اما اکنون پیشرفت چشمگیری داشته و در اوج به سر می‌برد نوشت: حمله بی‌سابقه ۱۴ آوریل ایران به اسرائیل یک تیر اخطار بود. این واکنش نشان می‌دهد که تهران به‌رغم نداشتن نیروی هوایی مدرن ظرفیت بالقوه‌ای برای ضربه زدن به اسرائیل و مقابله با برتری هوایی آن را دارد.

این اتاق فکر آمریکایی در ادامه آورده است حمله مستقیم هوایی ایران به خاک اسرائیل نقطه عطفی در شرایط امنیتی رو به وخامت منطقه بود. اگرچه حمله اخیر نکته جدیدی را در مورد توانایی‌های نظامی ایران فاش نکرد اما ظرفیت‌های خطرناک ایران در بهره برداری از فقدان عمق استراتژیک اسرائیل را نشان داد.

این گزارش با بیان اینکه حمله ایران، اسرائیل را به تجدیدنظر در محاسباتش در مورد ایران وادار می‌کند، افزود: برخی تحلیلگران سیاست خارجی، نوع واکنش ایران در پاسخ دادن به حمله اسرائیل به کنسولگری در دمشق را دارای بازخوردهای منفی برای تهران توصیف می‌کردند اما جمهوری اسلامی و رهبر آن آیت الله علی خامنه‌ای این امر را از دیدگاهی متفاوت مشاهده و ارزیابی می‌کردند.

نویسنده گزارش با تکرار ادعاهای رسانه‌های صهیونیست در مورد مقابله و همکاری غرب در کنار اسرائیل با موشک‌ها و پهپادهای ایرانی مدعی شد که حمله ایران آسیب زیرساختی قابل توجهی را به دنبال نداشت. با این حال شورای آتلانتیک با بیان اینکه ممکن است همه این اقدامات از روی برنامه‌ریزی انجام شده باشد، اذعان کرد اگر سه هزار یا ۳۰ هزار موشک و پهپاد بدون اخطار قبلی به سمت اسرائیل پرتاب شوند، مقابله با آن‌ها بسیار سخت خواهد بود.

این در حالی است که بر اساس برخی اطلاعات، گفته می‌شود حزب الله لبنان که اصلی‌ترین متحد ایران است، زرادخانه‌ای متشکل از ۱۵۰ هزار راکت و موشک در اختیار دارد.

این مرکز پژوهشی آمریکا، نیروی هوایی را پاشنه آشیل امنیتی ایران از زمان جنگ هشت ساله ایران و عراق (۱۹۸۰-۱۹۸۸) دانست و اعلام کرد که پس از آن جنگ، ایران برای تقویت توان هوایی خود تلاش کرد و در کنار آن بخش عمده‌ای از منابع خود را در زمینه توسعه برنامه موشکی بالستیک و پهپاد رزمی سرمایه گذاری کرد. ایران به دلیل آنکه سال‌ها با محدودیت‌های تسلیحاتی سازمان ملل درگیر بود، پیوسته سعی کرد تا برد و دقت موشک و پهپادهای خود را افزایش دهد و در این مسیر موفق شد قابلیت موشکی و پهپادی خود را به این سطح بالا ارتقا دهد.

کد خبر 748161

دیگر خبرها

  • استفاده از ظرفیت نخبگان موجب توسعه می‌شود
  • توانایی ایران در وصل شدن گذر جنوب شرق به اروپای شرقی
  • بانک دی استخدام می کند (+جزئیات)
  • پرسپولیس به توانایی فراموشی نیازمند است!
  • کشف موجوداتی که 540 میلیون‌ سال قبل اقیانوس‌های زمین را نورانی می‌کردند (+عکس)
  • معروفترین نقاشی جهان اتاق دار می‌شود
  • ساخت ربات چینی با سرعت و دقت انسانی
  • این ربات‌انسان‌نمای فوق سریع شما را حیرت‌زده می‌کند
  • فروش میلیون دلاری شاهکار ناتمام
  • توانایی پهپادی و موشکی ایران در اوج