Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرارو- متقاضیان واجدین شرایط کار در کشور کرواسی می‌توانند نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.

گفتنی است معاونت توسعه، کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نسبت به ثبت‌نام از متقاضیان کار دارای مهارت و فارغ التحصیلان دانشگاهی در رشته‌های مرتبط برای اشتغال در کشور کرواسی اقدام می‌کند.

شرایط ثبت‌نام، دارا بودن مدرک تحصیلی مرتبط و یا گواهینامه مهارتی و داشتن حداکثر ۴۰ سال سن و آشنایی نسبی با زبان انگلیسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بر اساس این اطلاعیه متقاضیان واجد شرایط تا ۲۵ فروردین می‌توانند جهت ثبت نام به سامانه کاریابی‌های خارجی به نشانی https://forec.mcls.gov.ir مراجعه کنند.

همچنین متقاضیان می‌توانند سوالات خود را برای دریافت پاسخ به آدرس الکترونیکی Croatia.employment@gmail ارسال کنند.

بر اساس این اطلاعیه ثبت‌نام متقاضیان به منزله پذیرش آن‌ها برای اعزام نیست بلکه پس از ثبت‌نام در فرایند بررسی شرایط و احراز صلاحیت متقاضیان قرار می‌گیرد.         شرایط اخذ ویزای کاری کرواسی هرساله ۱۶ میلیون گردشگر از کشور کرواسی دیدن می‌نمایند. جاذبه‌های گردشگری فراوان در شهر‌های مختلف، موجب علاقه مندی گردشگران به بازدید از این کشور شده است. بعد از گذراندن بحران مالی جهانی، کرواسی توانست بار دیگر رشد نموده و به ثبات اقتصادی برسد. همچنین کار در این کشور را بسیار مطلوب نماید. متقاضیانی که خواهان کار در این کشور می‌باشند باید مطلع باشند که جهت کار به ویزا نیاز خواهند داشت.

اولین اولویت متقاضیان باید این باشد که آیا به ویزا نیاز دارند یا خیر. در برخی موارد بر اساس ملیت یا شغل انتخابی متقاضیان به ویزا نیاز نخواهند داشت. شهروندان اروپایی با توجه به قراردادی که کرواسی با این کشور‌ها دارد برای زندگی یا کار در این کشور نیاز به ویزا نخواهند داشت به جز در برخی استثنائات. همچنین کشور‌های اتریش، هلند، اسلوونی، انگلستان و جزیره مالت به منظور کار و اقامت در این کشور به ویزا نیاز ندارند، البته با توجه به ایجاد تغییراتی در قرارداد‌ها بهتر است که در این مورد تحقیق و اطلاعات خود را به روز نمایند.

کشور‌های جهان سوم جهت کار قانونی در این کشور به ویزا نیاز دارند. به منظور اخذ ویزای کار در کشور کرواسی، متقاضیان باید از طرف این جمهوری دیپلماتیک پذیرفته شوند. اگر شخصی از متقاضیان بخواهد زمان بیشتری از ویزای خود استفاده نماید، می‌تواند با بردن مدارک خود به پلیس محلی، این امر را عملی نماید. این اقدام باید حداقل ۶۰ روز قبل از پایان تاریخ ویزا انجام گیرد.

کشور کرواسی جزئی از شبکه کارت آبی (Blue Card) اروپاست که می‌تواند ابزار بسیار مفیدی برای کشور‌های جهان سوم باشد. Blue Card مجوز معتبری جهت اقامت به مدت ۲ سال می‌باشد. این در حالیست که ویزای قانونی این کشور فقط ۱۲ ماه اعتبار دارد. تنظیم درخواست نامه جهت اخذ ویزا باید توسط متقاضی یا کارفرمای وی انجام گیرد. همچنین تمامی مدارک باید به زبان کرواسی باشند.   طبقه بندی‌هایی از مشاغل وجود دارد که به متقاضیان اجازه‌ی کار با گواهینامه ثبت نام در شغل، به جای استفاده از مجوز کار می‌دهد. این قانون شامل افرادیست که دارای مشاغلی همچون مشاور، مجری، روزنامه نگار یا اعضاء گروه‌های مذهبی می‌باشند. اگر متقاضیان هر کدام از این مشاغل را داشته باشند، کارفرمای آنان می‌تواند جهت اخذ گواهینامه ثبت نام آنان، از طریق نزدیک‌ترین اداره پلیس اقدام نماید. سایر اطلاعات تکمیلی در سایت government website قرار دارد.   مدارک مورد نیاز ویزای کار کرواسی
زمانی که داوطلب درخواست نامه خود را جهت اخذ ویزا ارائه می‌نماید، به مدارکی جهت تکمیل درخواست خود نیاز خواهد داشت. جزئیات دقیق می‌تواند با توجه به شرایط، متفاوت باشد. اما به طور کلی می‌توان گفت: مدارک زیر جهت اخذ ویزا الزامی می‌باشد.

کپی گذرنامه
عکس جدید و سایز گذرنامه
مدارکی که توانایی شما را برای ماندن در کشور مقصد اثبات نماید.
گواهی بیمه سلامتی
قرارداد استخدام
گواهی صلاحیت، توانایی و مهارت آکادمیک
گواهی ثبت نام در کمپانی مورد نظر   دستمزد و حقوق کار در کرواسی
در ماه جولای سال ۲۰۱۸ دستمزد در کشور کرواسی از ۶۲۰۶ HRK در ماه به ۶۲۶۴HRK در ماه افزایش یافت. از سال ۱۹۹۲ تا سال ۲۰۱۸ متوسط حقوق ماهانه در کرواسی ۳۹۶۱/۰۳ HRK بوده است. در این مدت بیشترین حقوق در ماه مه سال ۲۰۱۸ و به مبلغ ۶۳۵۲HRK بوده و همچنین کمترین حقوق نیز در ماه ژانویه سال ۱۹۹۲ و به مبلغ ۱۳ HRK بوده است.

برخی از آمار کار و حقوق در کشور کرواسی به صورت زیر می‌باشد:

آمار بیکاری، ۸/۴۰ %
آمار بیکاری طولانی مدت، ۳/۴۰ %
آمار بیکاری جوانان، ۲۳ %
حقوق ماهیانه، ۶۲۶۴ HRK
حقوق ماهیانه مشاغل ساخت و ساز، ۵۷۳۹ HRK
حداقل حقوق ماهیانه، ۴۶۵/۷۲ یورو
جمعیت، ۴/۱۱ میلیون
سن بازنشستگی بانوان، ۶۲ سال
سن بازنشستگی آقایان، ۶۵ سال
هزینه ماهیانه زندگی خانوادگی، ۱۰۵۰۰ HRK
هزینه ماهیانه زندگی فردی، ۷۰۲۰ HRK
حقوق ماهیانه مشاغل با مهارت پایین، ۳۷۴۰ HRK
حقوق ماهیانه مشاغل با مهارت بالا، ۷۳۴۰ HRK
آمار استخدام، ۶۱/۱۰ %
 

منبع: فرارو

کلیدواژه: کرواسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۶۲۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است

سیاوش سالارزاده کارشناس اقتصادی در رابطه با اهمیت تمرکز بر بخش مشاغل و به خصوص مشاغل خاص با درآمدهای کلان به خبرنگار قدس اظهار کرد: تمرکز ویژه دولت سیزدهم بر اخذ مالیات از مشاغل بزرگ و اصناف با درآمدهای کلان با تکیه بر آمار عملکرد مالیاتی اصناف در سال گذشته، گامی حیاتی در جهت تضمین نظام مالیاتی عادلانه و پایدار است. دولت سیزدهم با هدف قرار دادن مشاغل پردرآمد، رسیدگی به مسائل فرار مالیاتی و اجتناب از مالیات، ترویج عدالت و عدالت مالیاتی و همکاری با سایر سازمان های دولتی، می تواند به هدف خود یعنی حداکثرسازی درآمد مالیاتی، بازتوزیع مناسب ثروت از محل اخذ عادلانه مالیات و رشد اقتصادی با تکیه بر حمایت هوشمند و هدفمند از بخش مولد اقتصاد دست یابد.

این کارشناس اقتصادی در رابطه با در رابطه با تحقق عدالت مالیاتی در زمینه اخذ مالیات از اصناف اظهار کرد: یکی از دلایل اصلی تمرکز بر اخذ مالیات از مشاغل بزرگ و اصناف با درآمدهای کلان، رسیدگی به مسائل فرار مالیاتی و اجتناب از پرداخت مالیات با کتمان داده های مالی است. یکی دیگر از دلایل مهم تمرکز بر مشاغل و اصناف بزرگ، اطمینان از انصاف و عدالت مالیاتی است. کسب‌وکارهای کوچک و متوسط اغلب برای رقابت با نهادهای بزرگ‌تر که منابع مالی لازم برای مشارکت در استراتژی‌های برنامه‌ریزی مالیاتی پیچیده را دارند، مبارزه می‌کنند. در نتیجه، مشاغل کوچکتر بار نامتناسبی از بار مالیاتی را به دوش می کشند. سازمان امور مالیاتی با هدف قرار دادن مشاغل بزرگ و اصناف با درآمدهای کلان، می تواند شرایط را یکسان کرده و اطمینان حاصل کند که همه مشاغل سهم عادلانه خود را از مالیات پرداخت می کنند.

وی در رابطه با تمرکز دولت سیزدهم بر اخذ مالیات واقعی از مشاغل خاص و خصولتی‌های فراری از مالیات ادامه داد: سازمان امور مالیاتی به منظور اخذ مؤثر مالیات از بنگاه های اقتصادی بزرگ و اصناف با درآمدهای کلان، استراتژی جامعی را اجرا کرده است که زمینه‌ساز اعطای بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور توسط صنایع بزرگ و شرکت‌های خصولتی شده است به طوری که در سال گذشته بیش از ۳۰ درصد کل درآمدهای مالیاتی کشور توسط ۸۰۷ مودی بزرگ مالیاتی پرداخت شده است. تجربه داده ها و ارقام عملکرد مالیات اصناف در سال گذشته، نشان داده است که دولت سیزدهم به دنبال اخذ مالیات واقعی از مشاغل خاص و خصولتی‌های فراری از مالیات بوده است.

وی افزود: همچنین سازمان امور مالیاتی می‌تواند با اجرای اقداماتی مانند گزارش عمومی داده‌های پرداخت مالیات و افزایش آگاهی عمومی نسبت به اهمیت پرداخت مالیات و مصارف ویژه آن در توسعه کشور نظیر سهم مالیاتی شهرداری‌ها از مالیات بر ارزش افزوده، شفافیت را افزایش دهد و مردم را نسبت به مصارف مهم مالیات کشور آگاه کند.

سالارزاده در خاتمه اظهار کرد: سازمان امور مالیاتی تمرکز خود را مشاغل بزرگ و اصناف با درآمدهای قابل توجه و کلان قرار داده است که این رویکرد نقش تعیین کننده ای در اصلاح رویکرد مالیاتی کشور دارند. از یک با اعطای سهم واقعی مالیات توسط مشاغل کلان، زمینه بازتوزیع مناسب ثروت را فراهم خواهد کرد و از طرف با کاهش فشار مالیاتی بر مردم عادی و همچنین بخش مولد اقتصاد، زمینه برای پرداخت عادلانه مالیات و اطمینان از پرداخت سهم منصفانه مالیاتی بخش های مختلف مالیاتی فراهم خواهد شد. دولت سیزدهم در زمینه مالیات‌ستانی به شیوه و رویکرد جدید خود با تمرکز بر ارقام عملکرد مالیاتی اصناف در سال گذشته و تقاطع گیری اطلاعات جدید توانسته است که روندها و الگوهای رفتار پرداخت مالیات را شناسایی کند و اخذ مالیات از مشاغل خاص را کلید بزند.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • گرفتن ویزای دانشجویی اروپا چگونه است؟
  • بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است
  • آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم در گیلان برگزار شد
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • مجلس حقوق کارگر را بر مبنای نرخ تورم تعیین کند
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی / مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • گام به گام تا ویزای توریستی کانادا
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • سخت و زیان‌آور بودن مشاغل کارگران بررسی شود
  • گلایه متقاضیان سرای خودرو از تاخیر در پلاک گذاری کامیونت‌ها