Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حسین صمیمی امروز سه شنبه در نشست پژوهشگاه فضایی ایران، از آماده شدن ۲ ماهواره ایرانی «ناهید یک» که یک ماهواره مخابراتی است و نیز ماهواره «پارس یک» به عنوان ماهواره سنجش از دور در سال جاری خبر داد و گفت: این ماهواره امسال تحویل پرتابگر می‌شود.

وی با بیان اینکه ساخت ماهواره‌ها با هدف کاربردی شدن تحقیقات فضایی انجام شده است، افزود: ساخت ماهواره مخابراتی ناهید یک در پژوهشگاه فضایی ایران انجام شده و ماهواره سنجشی پارس یک با همکاری بخش خصوصی صورت گرفته است و ما معتقدیم که با سرانجام رساندن این پروژه‌ها، شاهد پیشرفت فضایی خواهیم شد که منجر به پیشرفت سایر حوزه‌ها نیز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صمیمی با اشاره به اینکه با استفاده از حداکثر توانایی موجود، پروژه بالن فضایی برای کمک به مدیریت بحران در مناطق سیل زده کشور به کار گرفته شد، گفت: این پروژه نمونه‌ای از مشارکت حداکثری بخش تحقیقاتی، بخش دانش بنیان، بخش خصوصی و دولت برای مدیریت بحران به حساب می‌آید.

وی با بیان اینکه این آمادگی وجود دارد که این بالن در استان‌های مختلف و برای شرایط آب و هوایی مختلف تعریف و به کارگرفته شود، خاطرنشان کرد: با اثبات این فناوری، راه برای صادرات این محصول به کشورهای مختلف نیز باز خواهد شد.

رئیس پژوهشگاه فضایی ایران با اشاره به کاربردهای فناوری سنجش از دور در سیستم خدمات رسانی در مدیریت بحران گفت: بالن فضایی مدیریت بحران با تاکید بر توانمندی بخش تحقیقات فضایی کشور، در دو اشل ۵۰ کیلویی و ۳۰۰ کیلویی تست و عرضه شده است که هم اکنون بالن «بام ۵۰» با قابلیت حمل محموله ۵۰ کیلوگرم در آسمان پلدختر به پرواز درآمده است.

وی اضافه کرد: بالن بام ۳۰۰ را نیز که توانایی حمل محموله تا ۳۰۰ کیلوگرم را دارد در بهمن ماه ۹۷ در مانوری در شهرک تحقیقاتی کاوش تا ارتفاع ۳۵۰ متر، تست کردیم و کارایی دوربین دید در شب آن و نیز محموله مخابراتی را مورد ارزیابی قرار دادیم.

صمیمی با بیان اینکه بالن مدیریت بحران در صورت تأمین منابع در سایر استان‌ها نیز نصب خواهد شد، افزود: بالن هلیومی بام ۵۰ که ۱۵ متر طول و ۸ متر قطر دارد به صورت دستی و اتوماتیک اجرا و قابلیت کنترل دارد و در منطقه پلدختر دیتاها را دریافت کرده و به مردم اینترنت نسل چهارم را به صورت رایگان ارائه می‌دهد.

رئیس پژوهشگاه فضایی ایران همچنین از اجرای طرح اندازه گیری آسیب‌های ناشی از سیل با استفاده از فناوری سنجش از دور و با تمرکز بر استان گلستان خبر داد و گفت: این طرح با هدف تعیین ارزیابی خسارت‌ها و با تمرکز بر واقعه سیل در استان گلستان و بخش‌های آق قلا و گمیشان صورت می‌گیرد تا با نمونه برداری میزان خسارت به محصولات کشاورزی در این بخش‌ها مشخص شود.

کد خبر 4586083 معصومه بخشی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: حسین صمیمی پژوهشگاه فضایی ایران بالن فضایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۶۳۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش مدیریت بحران از آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: با توجه به بارندگی‌های صورت گرفته و هشدارهای لازم بسیاری از شهرستان‌های خراسان جنوبی از جمله نهبندان، سرایان، زیرکوه وبشرویه دچار سیل شده‌اند.

محمدعلی آخوندی، در گفت‌وگو با ایسنا گفت: با توجه به بارندگی‌های صورت گرفته و هشدارهای لازم در استان بسیاری از شهرستان‌ها دچار سیل شده‌اند و بارندگی در سرایان نیز جزو هشدارها بود که به صورت نقطه‌ایی و رگباری شدید خواهد بود که روان آب را به دنبال خود داشته است.

وی بیان کرد: در شهرستان سرایان منطقه‌ایی است کهع مستعد سیل خیزی است و زمانی که سیل می‌آید به مناطق شهری مانند سه قلعه، و بخش‌های مرکزی را نیز درگیر می‌کند و خارج از مناطق مسکونی در فردوس نیز درگیری‌هایی ایجاد می‌کند که اراضی کشاورزی و اگر در اطراف شهر کارخانجاتی باشد تحت تاثیر قرار می‌گیرد.

آخوندی تصریح کرد: در سرایان خسارات به راه‌های روستایی، آبنماها و روکش راه‌ها بوده است که مورد ارزیاابی قرار خواهد گرفت.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی تصریح کرد: در فردوس، بشرویه خساراتی نیز بر اثر سیل وارد شده  است که در بشرویه 3 روستا دچار آبگرفتی شده است که 15 دستگاه ابنیه فنی دچار مشکل شدند، 10 واحد مسکونی دچار آبگرفتی و 12 رشته قنات و خسارت به مزارع و جاده‌ها بیشتر از باقی مناطق بوده است.

وی با بیان اینکه تا به الان با توجه به سیل‌های رخ داده در استان خسارات جانی گزارش نشده است، بیان کرد: در نهبندان حدود 30 روستا درگیر سیل شده‌اند که تا دیشب نیز هنوز سیل ادامه داشته است و خساراتی نیز در تمام ابعاد از جمله راه‌ها و اراضی کشاورزی، قنوات، استخرهای ذخیره آب و واحدهای مسکونی و زیرساخت شبکه انتقال آب روستایی و مزارع و شبکه‌های انتقال برق و... دچار خسارت شده‌اند.

آخوندی بیان کرد: در حال حاضر هیچ راهی در استان مسدود نیست اما تردد در برخی از محورها باید به صورت بسیار کنترل شده و محورهای آهنگران – زیرکوه و شهداد-نهبندان مقداری ناایمن هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • زباله فضایی در دام دوربین ماهواره ژاپنی افتاد
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • برآورد اولیه خسارات ناشی از بارندگی‌های اخیر در خراسان جنوبی
  • گزارش مدیریت بحران از آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی
  • بیشترین خسارت سیل بهاری به راه‌ها | جزئیات خسارت از زبان سخنگوی مدیریت بحران
  • سفر رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به کرمانشاه
  • رهاسازی پسماند‌ها در رودخانه‌ها امری جبران ناپذیر است
  • ۷ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • انتظارات ایلام از سازمان مدیریت بحران
  • تخلیه روستاهای بحرانی/ خسارت جانی در زیرکوه نداشتیم