Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا - سخنگوی وزارت کشور مصوبه مجلس شورای اسلامی در لغو احتساب یک دوره نمایندگی به مثابه یک مقطع تحصیلی را امری پسندیده دانست و گفت: نمایندگان مجلس هم برای ثبت نام در انتخابات باید فوق لیسانس داشته باشند.

به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، «سید سلمان سامانی» به بررسی تبصره مربوط به مدرک تحصیلی لازم برای شرکت در انتخابات در قالب طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی در جلسه امروز (سه شنبه 20 فروردین ماه) در صحن علنی مجلس اشاره کرد و اظهار داشت: علیرغم آنکه اعتقاد داریم یک دوره نمایندگی مجلس قطعاً دانش و مهارت قانونگذاری را در افراد ارتقا می دهد، اما اگر مجلس با حذف این تبصره به جامعه این پیغام را بدهد که نمایندگان مجلس بین خود و دیگران تفاوت و تبعیض قائل نیستند و شروطی که برای نامزدی مجلس قائل شده‌اند برای همگان یکسان است، به اعتماد و نگاه مثبت جامعه به خانه ملت خواهد افزود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


قائم مقام وزیر کشور در امور مجلس و هماهنگی استان ها اضافه کرد: با رأی مجلس تبصره ای که به نمایندگان مجوز داده بود سابقه یک دوره نمایندگی مجلس در زمان ثبت نام در انتخابات به عنوان یک مقطع تحصیلی برای آنها لحاظ شود، حذف شد که اقدام بسیار پسندیده ای بود.
وی تاکید کرد: بر اساس این مصوبه تمامی افرادی که قصد دارند برای نخستین بار و یا نمایندگان فعلی و پیشین مجلس که می خواهند برای ثبت نام در انتخابات مجلس اقدام کنند باید دارای مدرک کارشناسی ارشد یا معادل آن باشند.
سامانی گفت: مدرک تحصیلی برای نامزدی در انتخابات مجلس مورد قبول است که مورد تایید یکی از 3 مرجع وزارت علوم، وزارت بهداشت و یا حوزه های علمیه باشد.
نمایندگان خانه ملت در نهایت با پیشنهاد حذف این تبصره موافقت کرده و مستثنی بودن نمایندگان در برخورداری از مدرک کارشناسی ارشد در زمان ثبت نام در انتخابات مجلس را ملغی کردند.
سیام**3070**1535

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي وزارت كشور قانون جامع انتخابات مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۶۴۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت مجلس با افزایش ۴۰ نفر به تعداد نمایندگان مجلس

به گزارش «نماینده»، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه روز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ صحن مجلس در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها درباره طرح اصلاح جدول حوزه‌های انتخابیه مجلس و تعداد نمایندگان آن‌ها، با ۱۲۰ رای مخالف، ۹۴ رای موافق و ۵ رای ممتنع از مجموع ۲۱۹ رای مأخوذه با این طرح مخالفت کردند.

این طرح خواستار افزایش نمایندگان مجلس از ۲۹۰ نفر به ۳۳۰ نفر بود.

دیگر خبرها

  • معاونت قوانین به تخلف کمیسیون تلفیق برنامه هفتم ورود کرد
  • چرا موافقت نامه همکاری امنیت اطلاعات ایران و روسیه در شورای نگهبان بررسی نشد؟!
  • مجلس آینده آمیخته‌ای از تجربه و نگاه‌ نو است
  • عدم‌همراهی بیش از ۱۰۰ نماینده در حمایت از طرح «نور»
  • دهم خرداد ماه، انتخابات نمایندگان احزاب در کمیسیون ماده ۱۰ برگزار می‌شود
  • حضور نماینده خانم از تهران در مجلس اهمیت زیادی دارد
  • تصاویری متفاوت از نمایندگان درحال اهدای خون
  • مخالفت مجلس با افزایش ۴۰ نفر به تعداد نمایندگان مجلس
  • شروط مجلس برای معافیت مالیات بر سرمایه در انتقال املاک
  • سازمان مالیاتی موظف به ارسال درآمدهای اشخاص غیرتجاری به وزارت تعاون شد