Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه روی خط رسانه های خبرگزاری برنا؛ سردار اسماعیل کوثری جانشین قرارگاه ثارالله در گفتگوی اختصاصی با شبکه العالم با اشاره به اقدام دولت آمریکا در قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست گروه‌های تروریستی گفت: قلمداد کردن سپاه پاسداران در قالب تروریسم یک اشتباه استراتژیک از سوی دولت آمریکا، دونالد ترامپ رییس جمهور این کشور و مشاورانش است چرا که سپاه یک تشکیلات نظامی چهل ساله است که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی دقیقا چارچوب وظایفش در قانون اساسی مشخص شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: علاوه بر این سپاه در این مدت هر اقدامی که انجام داده چه قبل از شروع جنگ تحمیلی با ارتش بعث عراق، چه در زمان دفاع مقدس که جنگ بر ایران تحمیل شد و چه بعد از آن وهمچنین در حوزه مبارزه با ترویسم، همه این اقدامات آشکار و شفاف بوده و سپاه پاسداران چیز پنهانی نداشته که بخواهد از ملت خودش یا کشورهای دیگر پنهان کرده باشد.

جانشین قرارگاه ثارالله درباره علت توطئه جدید دولت ترامپ علیه سپاه بیان داشت: سپاه دقیقا در چارچوب وظایف خودش که مشخص شده، مانند همه ارتش های دنیا در مقابل ارتش های بیگانه که به سرزمین ایران تجاوز کرده اند و یا این که خواسته اند نظام جمهوری اسلامی را ساقط بکنند مقاومت و ایستادگی کرده و همین مقاومت باعث شده که توطئه های دشمن یکی پس از دیگری خنثی شود.

سردار کوثری اظهارداشت: این که بخواهند سپاه را در قالب تروریسم قرار دهند، درحالی که دهها و صدها نفر از تروریست ها، نیروهای سپاه را در مسیر مقابله با چنین اقداماتی به شهادت رسانده اند، اقدام عجیبی است. با این وجود فرد نادانی مثل ترامپ با اتخاذ چنین تصمیماتی که به ضرر خود آمریکا است، انتظار دارد که مجلس سنا و بقیه اعضای کنگره به این موضوع رای بدهند که قطعا کشورهای دیگر هم با آنها در این خصوص همراهی نخواهند کرد.

جانشین قرارگاه ثارالله درباره واکنش سپاه در برابر تصمیم آمریکا گفت: سپاه در مقابل این تصمیم آمریکا قطعا و یقینا اقدام مقابله ای خواهد کرد، مخصوصا مسئولین، مجلس، دولت و همه مردم مقابل آن خواهند ایستاد و ان شاالله این توطئه هم حتما خنثی خواهد شد ازهمین رو در رابطه با واکنش و پاسخی که سپاه نشان خواهد داد باید اعلام کنم که سپاه به هیچ وجه شروع کننده نبوده و شروع کننده نخواهد بود اما اگر هر کسی بخواهد در این رابطه دست به کوچکترین اقدامی علیه سپاه بزند، قطعا بداند که با شدید ترین وجه با آن مقابله و برخورد خواهد شد و به هیچ وجه هم کوتاه نخواهیم آمد.

سردار کوثری ادامه داد: ما این مسئله دنبال را می کنیم که اگر آمریکایی ها بخواهند با این نام گذاری و مصوبه ، دست به اقدامی علیه سپاه بزنند، نه تنها مقابله به مثل بلکه شدیدتر از اقدام آنها ، علیه شان عمل خواهد شد نه تنها در مسئله نظامی بلکه در موضوعات دیگر هم این موضوع را دنبال می کند. در خصوص مجلس شاهد واکنش انها بودیم ، شورای عالی امنیت ملی هم ضمن اقدام به موقع این مسئله را با شدیدترین وجه این تصمیم غلط ترامپ را رد کرد. اینکه یک تشکیلات نظامی منظم و منسجم که همه چیزش برای تمام دنیا مشخص است را در گروه تروریستی قرار دهند یک اشتباه فاحش از سوی آمریکایی ها است.

وی در ادامه با اشاره به نقش سپاه در حمایت و پشتیبانی و کمک به جریان های مقاومت تاکید کرد: ما نه تنها جبهه مقاومت را حمایت می کنیم بلکه حمایت چند برابری خواهیم کرد آن هم به دلیل اینکه ، این تشکیلات از خود ملت ها و دولت های تحت ظلم هستند و لذا قوی تر از گذشته این موضوع دنبال می شود و به جز ایران، عراق، سوریه ، یمن ، افغانستان ، دیگر کشورها هم به جبهه مقاومت اضافه می شوند و این جبهه در اصل دفاع از مظلومین است که کشورهایی چون امریکا ، رژیم صهیونیستی و کشورهای مرتجع منطقه می خواهند بر آن سلطه یابند لذا این جبهه زیر حرف بار زور اینها نخواهد رفت بلکه به صورت منسجم و در قالب یک تشکیلات آزادی بخش با آنها مقابله خواهد کرد. جبهه مقاومت در عمل مبارزه با تروریسم را به بهترین نحو نشان داده است.

وی دررابطه با حمایت ایالات متحده از گروه های تروریستی گفت: آمریکایی ها به صورت علنی اعلام می کنند که جولان برای رژیم صهیونیستی است در حالی که اینگونه نیست و همه میدانند که اینگونه نیست . ترامپ در سخنرانی های تبلیغاتی خود اشاره کرد ؛ بزرگترین اشتباه ما این بود که 7 تریلیون دلار هزینه و از داعش حمایت کردیم. وزیر خارجه فعلی آمریکا نیز اذعان کرد داعش را در اصل دولت امریکا حمایت کرده است اما آنها به فراموشی می سپارند و ظاهرا با بالارفتن سنشان دچار آلزایمر هم شده اند . اینکه می آیند و جای نیروی تروریست و آزادی خواهی چون سپاه را عوض می کند بزرگترین خطا را انجام می دهند و به ضررشان تمام خواهد شد چراکه سپاه پاسداران تنها یک تعداد لباس سبز پوش نیست بلکه حداقل یک ارتش 20 میلیونی پشت سرش است و می توان گفت که حداقل پنجاه شصت میلیون از خواهران و برادران در این قالب هستند که خود را پاسدار انقلاب می دانند.

سردار کوثری افزود: این حقانیت مسیر و راهی است که سپاه طی کرده است و نشان می دهد شیطان بزرگ چگونه قضاوت می کند و از آن طرف هم نتانیاهو بسیار خوشحال می شود و باید بگویم این خوشحالی مقطعی است و خواهند دید چه ضرباتی از این تصمیم خواهند خورد. آمریکایی ها از گروه های تروریستی حمایت می کنند و اگر ببینند که موفق می شوند و به هدف نابخردانه خود می رسند ، کار را دنبال می کنند اما اگر ببینند که به نتیجه نمی رسند از جنگ روانی استفاده می کنند و اقدام علیه سپاه هم یک جنگ روانی بیش نیست و نتیجه اش به خودشان باز خواهد گشت.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران جنگ دولت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شورای عالی امنیت ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۶۵۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه آمریکا برای مهار مقاومت یمن چیست؟

آمریکا همزمان با حملات هوایی به الحدیده، صعده و صنعا برای حمایت از رژیم صهیونیستی، پروژه ای سیاسی - امنیتی برای تضعیف دولت نجات ملی یمن را به اجرادرآورده تا بار دیگر آتش جنگ داخلی در این کشور را شعله‌ور نماید. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، همزمان با استمرار عملیات نیروهای یمنی در مقابله با کشتی های رژیم صهیونیستی در باب‌المندب برای حمایت از مردم غزه، آمریکا تحرکات سیاسی خود را با هدف تضعیف دولت صنعا آغاز کرده است. آمریکا به موازات عملیات موسوم به "نگهبان رفاه" که با همراهی انگلیس در غرب اقیانوس هند و دریای سرخ به اجرا درآورده، پروژه سیاسی را  با نقش آفرینی "استیون فاگین" به اجرا درآورده است.

براساس گزارش ها، استیون فاگین، سفیر آمریکا در یمن که سابقه سرکنسولی در اربیل و ریاست دفتر ایران در وزارت خارجه آمریکا را بر عهده داشته است، تلاش می کند تا گروه های مختلف در یمن را علیه دولت نجات ملی که در صنعا مستقر می باشد، متحد نماید. تلاش های فاگین طی دو ماه گذشته باعث شد تا از حجم حملات لفظی و رسانه ای میان اعضای شورای ریاستی (به ویژه بازمانده های دولت «منصور هادی»، رئیس جمهور مخلوع) کاسته شود و هم نشانه هایی از کاهش اختلاف میان این شورا با شورای انتقالی جنوب هم نمایان شد.

در این راستا، «رشاد العلیمی»، رئیس شورای ریاستی در همین بازه زمانی بارها از تلاش ها برای وحدت و همکاری برای مقابله با دولت صنعا سخن گفت و در مصاحبه ای در 18 آوریل با جمعی از خبرنگاران مصری اظهار داشت: اعضای شورای ریاستی شرایط استراتژیک کنونی را درک می کنند و دولت (در تبعید) بر ایجاد تحول استراتژیک که به سود منطقه باشد، تاکید دارند. سفیر آمریکا در یمن همزمان با تلاش برای یکصدا کردن شورای ریاستی تلاش برای کاستن از اختلافات موجود میان شورای ریاستی و شورای انتقالی جنوب را به طور ویژه در دستور کار خود قرار داده است. فاگین در همین راستا نشستی در 28-29 آوریل با حضور 24 حزب، گروه و مجموعه سیاسی یمنی مخالف دولت نجات ملی در عدن برگزار نمود.

این نشست که توسط آژانس توسعه بین المللی و مرکز دموکراسی وابسته به وزارت خارجه آمریکا برگزار گردید، به توافقی هفت بندی منجر شد که بر اصول صلح و همکاری میان بازیگران مخالف دولت صنعا تاکید داشت. در این توافق بر بندهایی همچون مبارزه با تروریسم، تشکیل دولت فراگیر و حل مشکل جنوب (بدون اشاره به استقلال) تاکید گردید و فاگین سفیر آمریکا در سخنانی بر تعهد کشورش بر اجرای این اصول تاکید نمود. با وجود تلاش های مذکور، شورای انتقالی جنوب پس از نشست تحت سرپرستی آمریکا با لحنی منفی به این نشست پرداخت و از گنجانده نشدن حق جدایی و استقلال جنوب انتقاد کرد تا نشان دهد رسیدن به توافق فراگیر در یمن تا چه حد دشوار است.

آمریکایی ها همزمان با این تلاش های سیاسی، در حوزه نظامی و امنیتی هم وارد عمل شده اند و سایت "الخلیج" در این زمینه خبر داد که آمریکا نیروهای مخالف حوثی ها در یمن از جمله شبه نظامیان وابسته به شورای ریاستی موسوم به نیروهای مقاومت ملی و عمالقه (مزدوران امارات) را به طور مستقیم و بی واسطه مسلح کرده است. همچنین نیروهای جدایی طلب جنوب هم توسط آمریکایی ها برای جنگ با دولت نجات ملی در صنعا تسلیح شده اند و سفرهای چندماه گذشته استیون فاگین به حضرموت در ارتباط با همین تلاش ها بوده است.

آمریکا درحالی همزمان با حملات هوایی به الحدیده، صعده و صنعا برای حمایت از رژیم صهیونیستی، پروژه ای سیاسی - امنیتی برای تضعیف دولت نجات ملی یمن را به اجرادرآورده که طی یکسال اخیر نه تنها درگیری میان عربستان با یمن متوقف شده بود، بلکه اوضاع جنگ داخلی در مناطقی همچون تعز و مارب هم تا حد زیادی آرام شده بود.  دور از انتظار نیست که با آغاز فاز عملیاتی پروژه آمریکا، تلاش ها برای صلح در جنوب شبه جزیره به کلی به شکست کشیده شود که این امر حتی به ضرر منافع متحدان عربی واشنگتن تمام خواهد شد.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • هشدار به اردن درباره مشارکت در یک «جشن مسموم»
  • حسن‌پور: گشت ارشاد مسئولان از اقدامات انقلابی دولت است
  • ایروانی: هیچ یک از گروه‌های مقاومت در اقدام مشروع ایران علیه اسرائیل دخیل نبودند
  • با سقوط اوکراین آمریکا وارد جنگ می شود؟/ اوکراین: ترور زلنسکی توسط روسیه خنثی شد/ تهدید بلاروس به اقدام نظامی علیه لهستان
  • سناریوهای تجاوز به رفح و واکنش جبهه‌های حامی غزه
  • فرانسه هم اقدام نظامی رژیم صهیونیستی در رفح را محکوم کرد
  • واکنش حماس به جنگ اشغالگران علیه خبرنگاران و رسانه‌ها
  • مخالفت شدید روزنامه وابسته به سپاه با ممنوعیت جدید ورود زنان به ورزشگاه‌ها: این یعنی اعتراف به شکست فرهنگی/ مراقب پیامدهای بین‌المللی این اقدام باشید
  • پروژه آمریکا برای مهار مقاومت یمن چیست؟
  • واکنش ظریف به اعتراضات دانشجویی در آمریکا برای حمایت از فلسطین