Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران - ايرنا - منابع خبري افغانستان به نقل از مقامات وزارت حمل و نقل اين کشور خبر از آماده شدن دومين محموله صادراتي افغانستان دادند که از طريق بندر چابهار ايران به مقصد کشورهاي هند و امارات متحد عربي صادر خواهد شد.

به گزراش ايرنا ، خبرگزاري صداي افغان موسوم به «آوا» روز سه شنبه با انتشار مصاحبه خود با «حسني مبارک عزيزي» رييس ارتباط خارجي وزارت حمل و نقل افغانستان نوشت ؛ بخشي از اين محموله صادراتي که کمتر از يک ماه آينده منتقل مي شود، براي نخستين ‌بار به يک کشوري عربي در حاشيه خليج فارس ارسال مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آوا به نقل از عزيزي ادامه داده است که کارهاي ابتدايي ارسال اين محموله در وزارت حمل و نقل شروع شده و در زودترين فرصت طي 20 روز آينده ، محموله اي بزرگ تحت سيستم TIR از طريق بندر چابهار به هندوستان و امارات متحده عربي صادر مي‌شود.
وي خاطر نشان کرده است که با مذاکرات و تلاش‌هاي انجام شده توسط اين وزارتخانه از اين به بعد، محموله‌هاي صادراتي و وارداتي افغانستان از طريق بندر چابهار مبادله خواهند شد.
وي گفت : ما همراه تاجران افغان که در امارات متحده عربي کار مي‌کنند، به توافق رسيديم که از طريق دو بندر جبل علي در آن کشور و بندر چابهار در ايران تبادلات تجاري را سامان دهيم .
به گفته عزيزي، وزارت حمل و نقل افغانستان براي استفاده ترانزيتي از مسير افغانستان و بندر چابهار توسط ساير کشورهاي همسايه و منطقه هم برنامه دارد و تلاش دارد کشورهاي جنوبي آسيا مانند هند را از طريق چابهار به آسياي مرکزي و بالعکس متصل کند .
وي افزود که وزارت حمل و نقل افغانستان برنامه دارد تا محموله‌هايي را ني از طريق چابهار براي کشور چين ترانزيت کند.
* حل مشکلات حمل و نقل بين دو کشور ايران و افغانستان و تردد وسايل نقليه افغان
رييس روابط خارجي و تقنين وزارت ترانسپورت ( حمل و نقل ) افغانستان به خبرگزاري آوا از وجود برخي مشکلات در بخش تردد وسايل نقليه افغان در خاک ايران گفت و تأکيد کرد که بايد اين مشکلات حل شود.
عزيزي افزود : مشکلاتي در بخش تردد خودروها و تريلي ها در خاک ايران وجود دارد که ضروري است حل شود.
او مشکل تامين سوخت خودروهاي افغان را داخل خاک ايران ، به عنوان يکي از مشکلات عنوان کرد و گفت اگر چه تفاوت هزينه سوخت در قوانين بين‌المللي پيش بيني شده است ، اما ايران به اين قوانين عمل نکرده و همچنين مشکلاتي در بحث رواديد ، مسائل مرزي، انتقال ارز و عملکرد بازارچه‌ها مرزي وجود دارد.
وي ادامه داد که به مقام‌هاي مرتبط با موضوع در جمهوري اسلامي ايران پيشنهاد داده شد که نشست‌هاي مرزي برگزار شود و اين مسائل حل گردد، زيرا اگر اين مسائل حل نشود، ما با چالش‌هاي متعددي روبرو خواهيم شد.
عزيزي در بخش هزينه‌هاي حمل و نقل بين ايران و افغانستان نيز تأکيد کرد که اين هزينه‌ها بايد يکسان شود و يا به حداقل و حتي صفر نزديک شود.
*اولين محموله صادراتي به هند؛ مشکلاتي در تخليه و بارگيري در کشتي
وي در مورد ارزيابي وزارت ترانسپورت از ارسال اولين محموله صادرات افغانستان از طريق بندر چابهار به هند گفت : عمليات آن محموله صادراتي موفق انجام شد؛ هم از نظر راه که از طريق نيمروز حرکت کرد تا بندر چابهار رسيد و هم بارگيري اما مشکلاتي در تخليه و در کشتي داشتيم و محموله ما چندين روز متوقف ماند و وقت زيادي گرفته شد.
اين مقام وزارت حمل و نقل افغانستان به آوا گفت که بايد تعداد کشتي‌هايي که در چابهار موجود است از نوع خدماتي و حمل و نقل افزايش يابد.
وي خاطر نشان کرد که افغانستان اموال وارداتي زيادي از کشورهاي ديگر دارد که از طريق بنادر مختلف وارد مي شوند، اما بايد ظرفيت‌هاي لازم در بندر چابهار ايجاد شود که ما جلو انتقال اموال را از بندرهاي ديگر را که براي ما گران تمام مي‌شود ، بگيريم و چابهار بهترين راه براي ما باشد.
اولين محموله صادراتي افغانستان از طريق بندر چابهار به مقصد هند، در پنجم اسفند ماه سال گذشته با حضور « محمد اشرف غني » رييس ‌جمهوري افغانستان از شهر زرنج، مرکز استان نيمروز حرکت کرد و پس از 24 ساعت به بندر چابهار رسيد.
اين محموله 570 تني شامل 23 کانتينر بود که پس از بارگيري در کشتي، به مقصد بندر بمبئي هند حرکت کرد و 22 اسفند ماه به مقصد رسيد.
افغانستان تصميم دارد دومين محموله صادراتي خود را از مسير بندر چابهار به هند و براي نخستين‌ بار به امارات متحده عربي صادر کند.
پيش از اين نيز مسئولان شرکت‌هاي حمل و نقل بين‌المللي افغانستان با توجه به ارسال اولين محموله صادراتي کشور به مقصد هند از طريق بندر چابهار، خواهان کاهش هزينه‌هاي حمل و نقل بين دو کشور و به صفر رساندن اين هزينه‌ها شده بودند.
«عبدالستار نورزي»، مسئول يکي از شرکت‌هاي بين‌المللي حمل و نقل افغانستان از استان نيمروز، در گفت‌ و گو با خبرنگار آوا در حاشيه نشست بين‌المللي توسعه بندر چابهار خاطر نشان کرده بود که « مشکلات ما هزينه‌هاي سنگين حمل و نقل در دو طرف است »
اين در حالي است که در جريان سفر سال گذشته وزير ترانسپورت افغانستان به ايران و مذاکره با همتاي خود در تهران، دو طرف در مورد بررسي هزينه‌هاي حمل و نقل بين دو کشور و کاهش و حتي به صفر رساندن اين هزينه‌ها به توافق هايي رسيده اند که حال بايد پس از بررسي‌هاي کارشناسي، اين توافق عملي شود.
*آساق**1104**1663**
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۶۶۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرایط دومین حراج سکه در سال ۱۴۰۳ اعلام شد + جزئیات

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، یازدهمین جلسه حراج سکه طلا در روز دوشنبه مورخ 17 اردیبهشت ماه 1403، برگزار خواهد شد. این حراج از طریق سامانه معاملات این مرکز به آدرس اینترنتی market.ice.ir برگزار می شود و دارایی موضوع یازدهمین حراج، تمام سکه، نیم سکه و ربع سکه بهار آزادی ضرب سال 1386 بانک مرکزی و بدون بسته بندی است.

حداکثر حجم سفارش و خرید برای هر متقاضی مجموعا 5 قطعه سکه است. به نحوی که می‌توان 5 قطعه ربع سکه یا 5 قطعه نیم سکه یا 5 قطعه تمام سکه، و یا ترکیبی از هر سه شامل تمام سکه، نیم سکه و ربع سکه باشد که جمع هر سه باهم نباید بیش از 5 قطعه باشد.

شروع جلسه حراج راس ساعت 12 است و بازه ثبت سفارش نیز از ساعت 12 الی 15 خواهد بود. بازه نظارت و تخصیص نیز از ساعت 15 تا 17همان روز است و ساعت 17 نیز نتایج حراج اعلام می شود.

شیوه برگزاری حراج نیز از طریق ثبت سفارش و تخصیص بر مبنای اولویت قیمت-زمان انجام می‌شود.

قابل توجه است که واریز وجه معاملات از طریق کارت‌های هدیه، بن کارت، کارت اعتباری مرابحه و کارت‌های بانکی فاقد شماره شبا ممنوع است و مسئولیت عدم استرداد وجه بر عهده شخص متقاضی است.

شایان ذکر است، فرآیند استرداد وجه کیف پول، برای واریز از حساب‌های بانک ملی ایران در همان روز درخواست انجام می‌پذیرد و برای سایر بانک‌ها ظرف مدت 48 ساعت انجام می‌شود.

متقاضیان جهت دریافت سکه، به جدول زمانی منتشر شده در تارنمای رسمی مرکز مبادله ایران توجه داشته باشند.

متقاضیان شرکت در حراج های سکه طلای سامانه معاملات مرکز مبادله ایران، می توانند طی 7 روز هفته و 24 ساعت شبانه روز ، از طریق سامانه معاملات این مرکز به آدرس اینترنتیmarket.ice.ir ، اقدام به ثبت نام و احراز هویت کنند.

تاکنون 10 حراج سکه طلا در مرکز مبادله ایران برگزار شده است که در مجموع 117 هزار و 742 قطعه انواع سکه طلا به متقاضیان حراج تخصیص داده شده است. سهم ربع سکه از این حجم تخصیص، 85 هزار و 58 قطعه، نیم سکه 17 هزار و 149 قطعه و تمام سکه 15 هزار و 535 قطعه بوده است.

223223

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902230

دیگر خبرها

  • دومین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه آماده حرکت است؛ عبور از ایران مشروط به همکاری راه‌آهن
  • دومین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه آماده حرکت است / عبور از ایران مشروط به همکاری راه‌آهن
  • (تصاویر) بندر شهید بهشتی چابهار
  • صادرات دومین محموله ریلی افغانستان به ترکیه
  • حرکت دومین محموله ریلی افغانستان از مسیر ایران به ترکیه
  • ۱۰۰۰ کانتینر کالای بدون هویت در بندر شهید رجایی شناسایی شد
  • هند در قرارداد بندر چابهار کمتر از یک چهارم مبلغ به تعهد خود عمل نموده!
  • شرایط دومین حراج سکه در سال ۱۴۰۳ اعلام شد + جزئیات
  • نظارت میدانی رئیس قوه قضاییه در بازدید از بندر شهید رجایی
  • تجار افغانستانی در نمایشگاه توانمندی های صادراتی + فیلم