Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@02:22:08 GMT

موضع بیروت برای ترسیم مرزهای جنوبی ثابت است

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۶۶۶۷۹

موضع بیروت برای ترسیم مرزهای جنوبی ثابت است

بیروت- ایرنا - 'جبران باسیل' وزیر خارجه لبنان تاکید کرد که موضع این کشور درباره مشخص شدن و ترسیم مرزهای زمینی در جنوب و دریایی در مدیترانه ثابت است.

به گزارش ایرنا به نقل از اعلام روز سه شنبه خبرگزاری ملی لبنان (NNA) ، وی در دیدار با 'برونو فوشیه' و 'جورج برغلین ' سفیران فرانسه و آلمان در لبنان این مطلب را بیان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


لبنان در روزهای اخیر با توجه به ادامه اشغال برخی از مناطق خود در جنوب از رزیم صهیونیستیث شامل مزارع شبعا ، بلندی های کفرشوبا و روستای غجر و زیاده طلبی های اسراییل در ارتباط با مرزهای دریایی در مدیترانه رایزنی هایی را برای گرفتن حقوق خود آغاز کرده است.
لبنان به دنبال اقدام دونالد ترامپ رئیس جمهوری امریکا برای صدور فرمان به رسمیت شناختن حاکمیت اسراییل بر بلندی های اشغالی جولان سوریه بشدت نسبت به تکرار این تصمیم های ترامپ در ارتباط با مناطق اشغالی خود نگران است .
کشورهای غربی به خصوص امریکا خواستار حل مشکل مناطق اشغالی لبنان از طریق مذاکراه و روش های دیپلماتیک هستند درخواستی که لبنان آن را بارها رد کرده است و بر گرفتن حقوق خود اصرار دارد.
وزیر خارجه لبنان در دیدار با سفرای فرانسه و آلمان در بیروت همچنین بر ضرورت اجرای تصمیم های اتخاذ شده در کنفرانس حمایت از لبنان موسوم به سیدر از سوی کشورهای اروپایی تاکید کرد.
کنفرانس سیدر در 6 آوریل 2018میلادی (17 فروردین 1397) با همکاری جامعه بین ‌المللی برای حمایت از اقتصاد لبنان و اصلاح ساختار اقتصادی و نهادی آن در بازه زمانی بلند مدت تشکیل شد.
بر اساس تصمیم های کنفرانس سیدر قرار است 11 میلیارد دلار به اقتصاد لبنان به شرط برخی اصلاحات اقتصادی مورد نظر و شرایط اعلام شده به این کشور ارایه شود که بخشی از آن از سوی بانک جهانی و بخش دیگری از سوی کشورهای اروپایی است ولی کشورهای مزبور هنوز وعده های خود عمل نکرده اند.
باسیل همچنین در دیدار با سفرای مزبور بر ضرورت توجه آنان به مشکلات لبنان در ارتباط با آوارگان سوری مقیم این کشور تاکید کرد.
در حال حاضر دو میلیون آواره سوری در کنار 4 میلیون جمعیت لبنان زندگی می کنند که این افراد موجب بروز مشکلات اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی برای لبنان شده اند و با توجه به وجود مشکلات اقتصادی شدید در لبنان این کشور خواستار بازگشت سریع آنان به سوریه هستند.
کشورهای غربی به دنبال شکست در بحران سوریه در پی اعمال فشار از طریق آوارگان بر دولت سوریه با هدف گرفتن امتیازهای سیاسی هستند و دمشق این موضوع را رد کرده است.
لبنان نیز استفاده ابزاری از آوارگان را اقدامی غیرانسانی و اخلاقی اعلام کرده و خواستار بازگشت آنان به کشور خود شده است.
وزیر خارجه لبنان در پایان دیدار خود با سفیران فرانسه و آلمان تاکید کرد که مواضع بیروت در ارتباط با این سه پرونده ثابت و غیرقابل تغییر است.
خاورم*1436*1586

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي لبنان اروپا باسيل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۶۶۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات طرح جدید برای انسداد مرزهای شرقی

به گزارش «تابناک» به نقل از  ایسنا، چندی پیش خبری در مورد اجرای طرح انسداد مرزهای شرقی کشور منتشر و اعلام شد که بناست دربازه زمانی سه ساله دیوار بتنی چهار متری، سیم خاردار، فنس و جاده اصولی در مرزهای مشترک میان ایران و افغانستان ساخته شود. در همین راستا نیز جانشین فرمانده فراجا توضیحاتی بیشتر از اجرای این طرح را ارائه کرده است.

سردار قاسم رضایی در گفت‌وگو با ایسنا درباره اجرای طرح انسداد مرزهای شرقی گفت: مسئولیت مرزهای کشور با فرماندهی انتظامی است و مرزبانی وظیفه کنترل و مدیریت مرزها را دارد. در بعضی از مرزها مانند مرزهای شمال غربی و مرزهای شرقی، تهدیداتی از آن سوی مرزها وجود دارد که ما با آن مقابله می‌کنیم.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور ادامه داد: به عنوان مثال حمل و نقل مواد مخدر یا تردد اشرار و حتی نفوذ تروریست ها ممکن است از این مرزها صورت بگیرد. در همین راستا و بنابر درخواست پلیس، مقرر شد انسدادهای فیزیکی در این مرزها ایجاد شود تا کنترل و مدیریت آنها بهتر صورت گیرد.

رضایی اظهارکرد: بنابراین با مدیریت فراجا و استفاده از نظرات کارشناسی مرزبانی و بودجه‌ای که دولت تامین کرده است، مقرر شد از امکانات مهندسی رزمی ارتش جمهوری اسلامی ایران در ساخت این دیوارها نیز استفاده شود. در صورت نیاز با سپاه پاسداران نیز هماهنگی‌هایی صورت خواهد گرفت و از ظرفیت آنان نیز استفاده خواهیم کرد. در واقع این طرح، طرح پلیس است که ارتش به خاطر داشتن دانش فنی مناسب اجرای آن را بر عهده گرفته است. در مجموع فراجا مسئول تامین امنیت مرزهای کشور است.

وی با بیان اینکه همه منطقه دیوارکشی نخواهد شد؛ افزود: تنها در نقاطی که آسیب پذیری وجود دارد این انسداد فیزیکی ایجاد می‌شود. علاوه بر آن مرزبانان و مرزنشینان غیور ما نیز در تامین امنیت مشارکت دارند. خوشبختانه تجهیزات خوبی نیز برای رصد و پایش مرزها در اختیار فراجا قرار دارد و البته این تجهیزات بیشتر هم خواهد شد.

دیگر خبرها

  • ۱۶۰۰ روستای کردستان از ارتباط پایدار و با کیفیت برخوردار هستند
  • اسرائیل دست به دامن فرانسه برای کاهش حملات حزب الله
  • طرح یکجانبه فرانسه برای آتش‌بس در مرز لبنان و اراضی اشغالی
  • وعده مهم انصارالله یمن برای آغاز عملیات در دریای مدیترانه/ هشدار مجارستان درباره وقوع جنگ جهانی سوم/ وقوع حادثه امنیتی در نزدیکی کاخ سفید/ افزایش سطح هشدار برای 5 سفارتخانه کره جنوبی
  • تجمع اعتراض‌آمیز خانواده‌های قربانیان انفجار بیروت
  • جزئیات طرح جدید برای انسداد مرزهای شرقی
  • امیرعبداللهیان: با اتخاذ موضع هماهنگ کشورهای اسلامی، حقوق ملت فلسطین محقق می‌شود
  • لبنان پیشگام اولین اعتراضات دانشجویی ضداسرائیلی در جهان عرب
  • عکس | بازدید فرمانده نیروی زمینی سپاه از مرزهای جنوبی سیستان و بلوچستان
  • بازدید فرمانده نیروی زمینی سپاه از مرزهای جنوبی سیستان و بلوچستان