Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - ساري - ايرنا - معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استانداري مازندران با اشاره به شعار امسال با عنوان ` رونق توليد ` گفت: ظرفيت ها و پتانسيل ها در استان بايد با گره گشايي و تسهيل گري شناسايي شود تا زمينه بهبود شرايط کسب و کار و رونق توليد محقق شود.

به گزارش روز سه شنبه روابط عمومي استانداري مازندران، حسن خيريانپور در جلسه شوراي هماهنگي بانک هاي استان افزود: بايد با فعال سازي کارگروه تسهيل و رفع موانع توليد در شهرستان ها و استان مسائل و مشکلات واحدهاي توليدي و فعالان اقتصادي شناسايي و در جهت حل آن تصميم گيري و اقدام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد:همچنين بايد با بهبود فضاي کسب و کار زمينه هاي سرمايه گذاري بخش خصوصي و مهياسازي تأمين منابع مالي آن ها با همکاري سيستم بانکي فراهم شود.
معاون استاندار مازندران اضافه کرد: با تحقق رونق توليد و ارتقاء کيفيت توليد و مهياسازي صادرات زمينه هاي اشتغال بيشتر نيز فراهم خواهد شد.
وي ضمن قدرداني از همراهي و همکاري هاي سيستم بانکي مازندران در سال گذشته ، گفت: 268 ميليارد تومان تسهيلات به تعداد 305 طرح اشتغال فراگير با اشتغالزايي سه هزار و 60 نفر پرداخت شد و اين استان رتبه دوم را در کشور از آن خود کرد .
خيريانپور ادامه داد : همچنين از محل اشتغال روستايي و عشايري ( سامانه کارا ) نيز يکهزار و 742 طرح توانستند 228 ميليارد تومان تسهيلات ارزان قيمت دريافت بکنند و براي چهار هزار و 797 نفر اشتغال پيش بيني شد .
وي گفت: علاوه بر اين موارد از محل بند ب تبصره 16 قانون بودجه نيز تحت عنوان اشتغال مددجويي استان مازندران از طريق کميته امداد امام خميني (ره) و بهزيستي 74 ميليارد تومان تسهيلات به چهار هزار و 151 نفر پرداخت شد.
وي افزود : همچنين از محل بند الف تبصره 18 قانون بودجه سال 1397 نيز مبلغ 435 ميليارد تومان طرح از بخش صنعت و مبلغ 420 ميليارد تومان طرح از بخش کشاورزي در کارگروه تسهيل و رفع موانع توليد مصوب شد و براي دريافت تسهيلات به بانک هاي عامل معرفي شدند.
معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استانداري مازندران به مديران بانک هاي عامل تأکيد کرد که در پرداخت تسهيلات بسته رونق توليد نيز همت مضاعف اعمال کنند .
خيريانپور گفت: تاکنون به 74 واحد مبلغ 194 ميليارد تومن تسهيلات بسته رونق توليد پرداخت شد.
وي با تاکيد بر اينکه مديران بانک ها از تمليک واحدهاي توليدي اجتناب کنند، افزود: بنا به دستور استاندار مازندران، کميته احياء واحدهاي راکد در استان راه اندازي شد تا واحدهاي راکد و تعطيل شده به مدار توليد برگردانده شوند و بانک ها نيز بايد در اين مسير کمک کنند.
2096/1899
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۶۷۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبرسانی سپاه به ۲۰۵ روستای کردستان

مسئول بسیج سازندگی سپاه بیت‌المقدس کردستان گفت: آبرسانی به ۱۶۹ روستای استان به ارزش ۵۲۸ میلیارد تومان با همکاری آبفا از جمله اقدامات سپاه در کردستان است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، سرهنگ اکبر اسماعیلی پیش‌ازظهر امروز در نشست با اصحاب رسانه، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و تبریک فرارسیدن هفته بسیج سازندگی اظهار داشت: بعد از ادغام‌ جهاد سازندگی در وزارت جهاد کشاورزی، 17 اردیبهشت‌ماه سال 1379 به فرمان رهبر معظم انقلاب بسیج سازندگی برای سازندگی و خدمت‌رسانی به مردم و محرومیت‌زدایی تشکیل شد.

وی «تشکیل بسیج سازندگی» را نقطه عطفی در حرکت‌های جهادی برای سازندگی و خدمت‌رسانی به مردم و محرومیت‌زدایی عنوان کرد و گفت: بسیج سازندگی از زمان تاسیس تاکنون در همه شرایط و بحران‌ها در کنار مردم بوده و خود را خادم مردم می‌داند.

آبرسانی به 205 روستای کردستان

مسئول بسیج سازندگی سپاه بیت‌المقدس کردستان با بیان اینکه بسیج سازندگی در بخش‌های مختلف فنی، عمرانی و محرومیت‌زدایی فعالیت‌های چشم‌گیری در استان داشته است، تصریح کرد: آبرسانی به 169 روستای استان به ارزش 528 میلیارد تومان با همکاری آبفا از جمله اقدامات سپاه در کردستان است.

وی افزود: با توجه به مشکلات روستاها، آبرسانی به روستاها از 169 به 205 روستا در استان افزایش یافته است که از این تعداد تاکنون آبرسانی به 81 روستا به اتمام رسیده و پروژه در مابقی روستای دیگر در حال انجام است.

اسماعیلی بیان کرد: اجرای 277 هزار و 225 متر حفاری، 269415 متر لوله گذاری، احداث 54 مخزن 58 باب ایستگاه و حفر 16 چاه از جمله اقداماتی بوده که برای آبرسانی به این روستاهای کردستان انجام شده است.

تامین 20 تن قیر رایگان

وی با ذکر اینکه هدف از اجرای این پروژه‌ها محرومیت‌زدایی، کمک به روستاهای کم‌برخوردار، مهاجرت معکوس و رفع دغدغه‌های روستانشینان کردستان است، اظهار کرد: مرمت 50 واحد منزل مسکونی محرومان، 70 خانه عالم، غسالخانه و بازسازی مدارس، تامین 20 تن قیر رایگان برای جاده‌سازی از دیگر اقدامات بسیج سازندگی در سال گذشته در استان بوده است.

مسئول بسیج سازندگی سپاه بیت‌المقدس استان کردستان انجام 13 هزار و 100 متر ایزوگام برای خانه‌های محرومان، خاطر نشان کرد: سال گذشته 522 سری جهیزیه به زوجین نیازمند اهدا و امسال نیز 18 سری دیگر در اختیار آنان قرار می‌گیرد.

به گفته وی، سال گذشته 60 میلیارد و 500 میلیون تومان تسهیلات اشتغال‌زایی به 669 نفر از جوانان روستایی کردستان پرداخت شد.

بانک‌ها در پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی تسهیل‌گری کنند

مسئول بسیج سازندگی سپاه بیت‌المقدس استان کردستان با ذکر اینکه امسال نیز 126 میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی از سوی دولت به بسیج سازندگی اختصاص یافته است، عنوان کرد: تاکنون 123 میلیارد تومان از این تسهیلات پرداخت شده و امیدواریم بانک‌ها بیشتر پای کار بیایند تا جوانانی که در روستاها جویای کار هستند، با دریافت تسهیلات اشتغال ایجاد و در روستا ماندگار شوند.

وی اظهار کرد: تاکنون 850 نفر جهت دریافت تسهیلات اشتغال‌زایی به بانک‌های استان معرفی شده‌اند، انتظار می‌رود که بانک‌ها در روند پرداخت تسهیل‌گری کنند.

توزیع میلیاردها تومان بسته معیشتی میان نیازمندان

اسماعیلی با اشاره به اینکه سال گذشته 22 هزار و 500 بسته معیشتی به ارزش 17میلیارد تومان و از ابتدای سال جاری تاکنون نیز 7 میلیارد تومان دیگر میان نیازمندان کردستانی توزیع شده است، یادآور شد: اهدای پک‌های لوازم‌التحریر، لباس گرم ورزشی و کارت خرید یک میلیون تومانی و کمک هزینه به نیازمندان و بیماران صعب‌العلاج از دیگر اقدامات بسیج سازندگی در سپاه استان بوده است.

انتهای پیام/481/.

دیگر خبرها

  • سهم ۲۴ درصدی محصولات کشاورزی در تولید ناخالص استان مازندران
  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران
  • وام اشتغال‌زایی، به نام فقرا به کام اغنیا
  • اولویت مجلس آینده باید معیشت مردم و بهبود وضعیت اشتغال باشد
  • ۱۷۱ معتاد بهبود یافته شاغل شدند
  • دنبال رونق تجارت خارجی در مازندران هستیم
  • پایانه صادرات آبزی پروری مازندران هنوز کامل نشده است
  • آبرسانی سپاه به ۲۰۵ روستای کردستان
  • تحقق رونق تولید و رشد اقتصادی با بهبود شرایط کاری کارگران
  • اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط