Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رییس پژوهشگاه فضایی ایران با بیان اینکه داده‌های فضایی می‌تواند به نیاز ستاد بحران پاسخ دهد، گفت: همزمان با دستور وزیر ارتباطات در روز سیزدهم فروردین ماه، تیم عملیاتی سامانه‌های حمل و نقل فضایی این پژوهشگاه با تهیه تجهیزات و تدارکات لازم، شبانه عازم پلدختر شد و از عصر شنبه ارایه خدمات اینترنت به صورت وای فای در این شهرستان مقدور شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، حسین صمیمی با اشاره به سیل اخیر در کشور گفت: هر زمانی که یک بحران در کشور به وجود میآید این سوال به ذهن میآید که قبل از بحران چه کار‌هایی برای پیش بینی و پیشگیری و پس از بحران برای مدیریت و پایش میتوانستیم انجام دهیم.

وی با اشاره به اینکه مدیریت بحران با داده‌های معتبر قابل انجام است، افزود: داده‌های فضایی می‌تواند به این نیاز پاسخ دهند.

صمیمی با بیان اینکه در جایی می‌خواندم فرسایش خاک در کشور پنج برابر نرم جهانیست، گفت: امروزه با استفاده از تصاویر متناوب ماهواره‌ها و تکنیک‌های سنجش از راه دور می‌توانیم به کویر زدایی و فرسایش خاک کمک کنیم.

رییس پژوهشگاه فضایی با اشاره به سیل استان گلستان تصریح کرد: در زمان سیل استان گلستان واحد سنجش از راه دور این پژوهشگاه با رصد تصاویر ماهواره‌های راداری و اپتیکی، تصاویر آن‌ها را در اختیار سازمان مدیریت بحران مستقر در استان گلستان قرارداد.

وی افزود: در همین زمینه تعامل خوبی با ابفای استان گلستان در زمینه تهیه اطلاعاتی پیرامون روند گسترش سیل، پهنه‌های درگیر و هشدار ناشی از ذوب برف در اختیار آن‌ها قرار داده شد و این ارتباط همچنان ادامه دارد.

صمیمی اظهار کرد: در همین زمینه نقشه‌های موردی هم برای شهرستان پلدختر و استان خوزستان در زمان سیل اخیر تهیه و در اختیار ارگان‌های مدیریت بحران قرار گرفت که با استقبال خوبی مواجه شد. حتی اطلاعات ناحیه خاصی که در موردش دغدغه وجود داشت، تهیه و در اختیار آن‌ها گذاشته شد. ضمن اینکه نقشه‌های موردی نیز در شهرستان پلدختر و استان خوزستان تهیه و در اختیار مسوولان ذیربط قرار داده شده است.

این مقام مسوول با بیان اینکه در روز سیزدهم فروردین که روز خاصی در کشور است، بحث تامین اینترنت در پلدختر مطرح شد، خاطر نشان کرد: به دستور وزیر ارتباطات، تیم عملیاتی پژوهشگاه فضایی در سامانه‌های حمل و نقل فضایی همان روز با تهیه تجهیزات و تدارک لازم در قالب سه تریلی شبانه عازم پلدختر شدند و از عصر شنبه ارایه خدمات اینترنت به صورت وای فای در این شهرستان مقدور شد.

رییس پژوهشگاه فضایی ایران با بیان اینکه بالن بحران مستقر در شهرستان پلدختر در ارتفاع ۱۰۰ متری به پرواز درآمد، گفت: ۴۰ مودم وای فای در نقاط پرتردد شهرستان پلدختر نصب شد و سرویس وای فای رایگان در اختیار مردم و کسب و کار‌های مستقر در این شهرستان قرار داده شد که مطابق گزارش‌های دریافتی، بسیار کارگشا بود چراکه مشکلات اینترنتی منطقه را حل کرده است.

وی افزود: در پژوهشگاه فضایی به عنوان پژوهشگاه عملیاتی این اصل رعایت می‌شود که هر خدمت و محصول تولیدی این پژوهشگاه دارای یک مشتری و برای رفع نیاز سازمان‌ها و دستگاه‌های مختلف باشد که از اینرو تفاهمنامه‌ای با سازمان برنامه و بودجه را امضا کردیم که در مورد آمایش سرزمینی و تعیین کاربری اراضی بود که مساله مهم و کاربردی برای مدیریت کلان کشور است.

صمیمی با بیان اینکه در پی امضای این تفاهمنامه هم اکنون همکاران من در پژوهشگاه فضایی در بحث آمایش سرزمینی در استان‌های اصفهان، خوزستان و تهران مشغول تهیه نقشه‌هایی با دقت مورد نظر هستند، خاطر نشان کرد: در همکاری با وزارت جهاد کشاورزی گزارش‌های حاکمیتی مورد نظر مثل پایش کشت برنج و سیب زمینی در قطب‌های موجود در کشور تهیه و ارایه شد و اجرای آن کماکان ادامه دارد.

این مقام مسوول با اشاره به برنامه پژوهشگاه فضایی برای برآورد خسارت وارد شده به اراضی کشاورزی گفت: بسیار مهم است که در سیل اخیر چه محصولی به چه میزانی دچار خسارت شده که با تمرکز بر استان گلستان، بعد از تثبیت شرایط و رفع خطر سیل، برآورد را به صورت دقیق تهیه کرده تا برای انجام کمک‌های لازم از سوی دولت راهگشا باشد.

رییس پژوهشگاه فضایی ایران همچنین به انجام مذاکرات اولیه با سازمان هواشناسی اشاره کرد و ادامه داد: این مذاکرات برای تامین تجهیزاتی برای پیش بینی شرایط آب و هوایی است که به زودی از رییس سازمان هواشناسی برای بازدید از پژوهشگاه و بازدید از دستاورد‌های فضایی دعوت می‌کنم و امیدوارم به یک تفاهمنامه کاری خوبی منجر شود.

صمیمی با بیان اینکه تاکنون بخش فضایی کشور شامل سازمان و پژوهشگاه فضایی و شرکت‌های خصوصی این حوزه توانسته اند بخشی از توانمندی‌های خود را به نمایش بگذارند، اظهار کرد: البته این توانمندی‌ها وقتی به اوج خود می‌رسد که به صورت سیستماتیک وارد چرخه مدیریت بحران شود بنابراین پیشنهاد می‌کنم در ستاد مدیریت بحران که متشکل از نهاد‌ها و سازمان‌های مهمی است، میزی به بخش فضایی اختصاص یابد که مطابق نیاز ستاد مدیریت بحران اطلاعات مورد نیاز را تهیه کند تا در شرایط خاص به راحتی در اختیار مسوولان مربوطه قرار گیرد.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: خدمات اینترنت ستاد بحران پلدختر وای فای پژوهشگاه فضایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۶۸۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی کرمانشاه به عنوان هاب مدیریت بحران غرب کشور

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور، گفت: کرمانشاه به عنوان مرکز و هاب مدیریت بحران و حوادث غرب کشور مصوب شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، بابک محمودی در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان در استانداری برگزار شد با اشاره به اینکه هر اقدامی در زمینه بحران باید در قالب پیشگیری باشد، اظهار داشت: باید نقاط پرخطر در طبیعت به مردم معرفی شوند و امدادرسانی‌ها باید به سرعت انجام شود که سبب نشویم مردم از حضور در طبیعت دلزده شوند.

وی با اشاره به استقبال مردم از کوهستان عنوان کرد: راهنمایان در کوهستان حضور دارند و در برخی مسیرها صعود افراد باید با راهنما انجام شود و این تلفات را کاهش می‌دهد.

محمودی با بیان اینکه بیستون چهارمین توده سنگی بزرگ دنیا است و برای سنگ‌نوردی و صخره‌نوردی بسیار مهم است، گفت: کوهستانی بودن را نباید یک تهدید دانست، بلکه می‌توان به آن به عنوان یک فرصت اشتغال‌زایی نگاه شود.

رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر کشور افزود: با تصویب کرمانشاه به عنوان مرکز پشتیبانی و حوادث غرب کشور از نظر پایگاه هوایی و تجهیزات انباری و تخصصی تجهیز می‌شود.

وی بیان کرد: این مرکز می‌تواند علاوه بر استان کرمانشاه به سایر استان‌های غرب کشور نیز خدمات‌رسانی کند، اما استان باید حداقل‌های انبارداری شامل سیستم اعلام حریق را راه‌اندازی کند و در این صورت کرمانشاه به عنوان هاب منطقه‌ای برای مدیریت بحران در نظر گرفته خواهد شد.

محمودی با اشاره به اینکه فرودگاه کرمانشاه اکنون با مشکلاتی مواجه است که به‌زودی برطرف می‌شود، گفت: چنانچه آشیانه دیگری در فرودگاه برای استقرار دائمی سه تا چهار فرزوند بالگرد ایجاد شود بسیار کمک کننده خواهد بود.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور افزود: ما انگیزه‌ای برای افزایش تعداد پایگاه‌ها نداریم، زیرا بسیار هزینه بر است و این انگیزه را باید فرمانداران و استانداران ایجاد کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پایش سطح زیرکشت محصولات استراتژیک کشاورزی با استفاده از داده‌های فضایی
  • پایش سطح زیر کشت محصولات کشاورزی با استفاده از داده های فضایی
  • فاز دوم خط ۲ مترو ؛ چهارمین بازدید شبانه مدیریت شهری شیراز
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته
  • معرفی کرمانشاه به عنوان هاب مدیریت بحران غرب کشور
  • انتقاد مدیریت بحران استان از نبود تخصیص اعتبار بحران به استان
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران با هدف امدادرسانی به سیل‌زدگان
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال از بودجه مدیریت بحران کشور به استان ایلام
  • رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به کرمانشاه سفر می‌کند