Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-04@09:01:40 GMT

(تصویر) وزیری که با لباس سپاه خود را به ساختمان مجلس رساند

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۶۸۴۹۶

(تصویر) وزیری که با لباس سپاه خود را به ساختمان مجلس رساند

خرداد: نوبت عصر مجلس شورای اسلامی با حاشیه‌های جالبی همراه بود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، جلسه علنی نوبت عصر امروز (سه‌شنبه ۲۰ فروردین ماه) در حالی آغاز شد که قرار بود طرح دو فوریتی تقویت جایگاه سپاه پاسداران در مقابل اقدامات آمریکا در دستور کار قرار بگیرد.

درب صحن علنی ساعت ۱۴ و ۲۰ دقیقه به روی رسانه‌ها باز شد و بعد از تلاوت آیاتی از قرآن کریم جلسه به صورت رسمی آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنان بازار عکس برداری و سلفی نمایندگان با لباس‌های سبز سپاه در جلسه داغ است. اما حضور امیرسرتیپ امیرحاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با لباس سبز سپاه پاسداران در صندلی‌های ردیف اول در جلسه علنی توجه تمامی رسانه‌ها را به خود جلب کرد.

وزیر دفاع برای حمایت از سپاه پاسداران در مقابل اقدام نابخردانه آمریکا امروز با لباس فرم سپاه پاسداران در جلسه حضور یافته است و قرار است در حضور وی این طرح دو فوریتی بررسی شود.

قاضی‌زاده هاشمی عضو هیئت رئیسه مجلس بعد از قرائت نام طرح دو فوریتی اعلام کرد که نام لاریجانی رئیس مجلس به عنوان اولین امضا کننده قرار دارد، لذا خطاب به لاریجانی گفت: آیا شما به عنوان موافق طرح صحبت می‌کنید که لاریجانی خطاب به قاضی زاده هاشمی اظهار کرد: لطفا نام بعدی را اعلام کنید تا در موافقت با طرح صحبت کند که در این زمان نام دهقان نماینده مردم طرقبه و چناران به عنوان موافق و طراح این طرح اعلام شد.

با اعلام قاضی‌زاده هاشمی درباره اعلام نام مخالفان برای بررسی دو فوریت این طرح تعجب رسانه‌ها را دربرداشت، زیرا کسی گمان نمی‌کند نماینده‌ای بخواهد در مخالفت با این طرح دو فوریتی و حمایتی از سپاه سخن بگوید؛ اما دلیل مخالفت شهریاری نماینده مردم بوشهر و رحیمی نماینده مردم تهران ضعیف بودن این طرح بود و اعلام کردند که باید طرحی سه فوریتی و قوی‌تر ارائه شود.

حاجی‌دلیگانی نماینده مردم شاهین‌شهر و میمه یکی دیگر از موافقانی بود که درباره این طرح سخن گفت، وی در میانه سخنان خود در زمان اشاره به حمله اتمی آمریکا به شهر‌های ژاپن در زمانی که می‌خواست نام شهر «ناکازاکی» را قرائت کند به اشتباه آن را نازاکی و بعد با اعتراض نمایندگان آن را نازاکاکی نام برد که در نهایت بعد از تلاش بسیار نام صحیح این شهر را اعلام کرد.

این موضوع خاطره قرائت نام موزه لوور پاریس توسط رنجبرزاده عضو هیئت رئیسه مجلس را در فضای مجلس زنده کرد، رنجبرزاده عضو گروه دوستی و پارلمانی ایران و فرانسه در زمان قرائت تذکرات کتبی نام این موزه را به اشتباه لووِر قرائت کرد.

با پایان یافتن سخنان مخالفان و موافقان مجلس وارد رأی گیری درباره دو فوریت طرح تقویت جایگاه سپاه در مقابل اقدامات آمریکا شد که این موضوع تکاپو و هیجان بسیاری را میان نمایندگان به وجود آورد و هیئت رئیسه مدام نمایندگان را تشویق می‌کرد تا هرچه سریع‌تر رأی خود را اعلام و همه آن‌ها در این رأی گیری شرکت کنند.

مره صدق نماینده کلیمیان در مجلس با عجله می‌خواست تا به صندلی خود رسیده و رأیش را اعلام کند و در این میان امیرآبادی فراهانی عضو هیئت رئیسه مجلس با فریاد وی را تشویق می‌کرد تا هرچه سریع‌تر رأی خود را بدهد.

بعد از پایان رأی گیری و در زمانی که آرا بر روی مانیتور بزرگ صحن مجلس به نمایش درآمد بلافاصله ابطحی نماینده مردم خمینی شهر که در جایگاه ناطقان قرار گرفته بود فریاد مرگ بر آمریکا سر داد و نمایندگان مجلس هم با وی همخوانی کردند که در این میان لاریجانی با مزاح گفت: صدای بلند شما نگذاشت من تصویب شدن دو فوریت این طرح را اعلام کنم که بعد از قرائت آرا و اعلام تصویب دو فوریت این طرح توسط رئیس مجلس بار دیگر ابطحی با صدای بلند فریاد مرگ بر آمریکا سر داد و دیگر نمایندگان هم وی را همراهی کردند.

دو فوریت طرح تقویت جایگاه سپاه پاسداران در مقابل اقدامات آمریکا در نهایت با ۱۸۹ رأی موافق، ۲ مخالف و یک ممتنع از مجموع ۱۹۸ رأی مأخوذه به تصویب رسید و با دستور لاریجانی رئیس مجلس به منظور بررسی به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ارسال شد.

برچسب ها: مجلس شورای اسلامی ، وزیر ، سپاه

منبع: خرداد

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی وزیر سپاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۶۸۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مجلس: احساس عدم امنیت مردم سیستان و بلوچستان را زجر می‌دهد

فداحسین مالکی اظهار داشت: ما حتما باید به کمبود‌ها و تنگنا‌هایی که نیرو‌های امنیتی فراجا و مرزبانان عزیز ما در استان دارند توجه کنیم. اگر الان شرایط فعلی استان را بخواهید بدانید، شرایط خوبی نیست. مردم نگران هستند. مردم علاوه بر اینکه نگران امنیت هستند، احساس عدم امنیت بیشتر زجرشان می‌دهد. در طول یک ماه حدود ۲۸-۲۹ نفر فقط در حوزه سیستان شهید دادیم و در حوزه بلوچستان هم همین‌طور، تعدادی شهید دادیم. از این بابت حتما باید اقداماتی صورت گیرد.

به گزارش ایلنا، وی گفت: ما حتما باید به کمبود‌ها و تنگنا‌هایی که نیرو‌های امنیتی فراجا و مرزبانان عزیز ما در استان دارند توجه کنیم. اگر الان شرایط فعلی استان را بخواهید بدانید، شرایط خوبی نیست. مردم نگران هستند. مردم علاوه بر اینکه نگران امنیت هستند، احساس عدم امنیت بیشتر زجرشان می‌دهد. در طول یک ماه حدود ۲۸-۲۹ نفر فقط در حوزه سیستان شهید دادیم و در حوزه بلوچستان هم همین‌طور، تعدادی شهید دادیم. از این بابت حتما باید اقداماتی صورت گیرد.

فداحسین مالکی نماینده مردم سیستان و بلوچستان و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در پاسخ به این سوال که در مدت اخیر استان سیستان و بلوچستان مورد حملات تروریستی قرار گرفته و شاهد شهادت چندین نیرو بودیم. مهم‌ترین عوامل این حوادث از نظر شما چیست، گفت: استان سیستان و بلوچستان استانی است که با دو کشور که خودشان به گونه‌ای مشکلات خاص خودشان را دارند هم مرز است. از مسیر دریا با کشور‌های حوزه خلیج فارس هم مرز مشترک دارد. طی سفری که با هیأت‌های مختلف به پاکستان داشتیم، ارزیابی مان این بود که باید با مقامات پاکستانی نسبت به مرز مشترکی که داریم اقدامات و عملیات مشترکی انجام دهیم. چون همان اندازه که ما آسیب می‌بینیم، آن آسیب در پاکستان هم وجود دارد.

وی افزود: اما با این وجود سیستان و بلوچستان مؤلفه‌های مختلفی دارد؛ یکی از آن‌ها مرز است. دیگری کشور‌های همسایه است که باید عملیات مشترک در آن صورت بگیرد. دوم این است که دولت باید نگاه استراتژیک به این منطقه داشته باشد و از نظر امکانات، تجهیزات و توسعه استان‌ها اقداماتی انجام دهد. طبق تعاریفی که مقامات ارشد نظام و خودمان از سیستان و بلوچستان داریم این است که توسعه این استان باید در اولویت اول قرار بگیرد که این موضوع می‌تواند در امنیت استان تأثیرگذار باشد.

مالکی تصریح کرد: نکته بعدی آنکه ما حتما باید به کمبود‌ها و تنگنا‌هایی که نیرو‌های امنیتی فراجا و مرزبانان عزیز ما در استان دارند توجه کنیم. اگر الان شرایط فعلی استان را بخواهید بدانید، شرایط خوبی نیست. مردم نگران هستند. علاوه بر اینکه مردم نگران امنیت هستند، احساس عدم امنیت بیشتر مردم را زجر می‌دهد. در طول یک ماه حدود ۲۸-۲۹ نفر فقط در حوزه سیستان شهید دادیم و در حوزه بلوچستان هم همین‌طور، تعدادی شهید دادیم. از این بابت حتما باید این اقدام صورت گیرد.

وی گفت: از طرفی انتظار ما از بزرگان، نخبگان استان و کسانی که در شمال و جنوب استان تریبون در دست دارند این است که به گونه‌ای حرکت نکنند که امنیت، وحدت و همدلی مردم زیرسوال برود و آسیب ببیند. چون همیشه مردمان جنوب و شمال استان، شیعه و سنی سال‌ها در کنار هم بوده و کنار هم زندگی کردند و این الفت و برادری نباید زیر سوال برود، خواسته ما هم این است وحدت ملی در آنجا تقویت شود؛ بنابراین این مسئله می‌تواند برای ایجاد امنیت پایدار تأثیر داشته باشد.

دیگر خبرها

  • این نماینده مجلس شهید شد +تصاویر
  • توسعه فضای سبز در بافت فرسوده شهر قم
  • انتقاد از فروش لباس‌های غیرمأنوس با فرهنگ ایرانی در بازار
  • نماینده مجلس: احساس عدم امنیت مردم سیستان و بلوچستان را زجر می‌دهد
  • دیدار استاندار لرستان و آیت‌الله «نیازی»
  • اهمیت عملیات وعده صادق مانند تسخیر لانه جاسوسی است
  • تاکید نماینده استان در مجلس خبرگان رهبری بر باشکوه برگزار کردن اجلاسیه شهدای استان
  • عکس| وقتی ایست بازرسی بسیج جلوی نماینده مجلس را می‌گیرد
  • واقعا در اعتراضات دانشجویی آمریکا، تک تیرانداز حضور داشت؟ + تصاویر
  • کمبود ۱۲ هزار نفری نیروی کار د‌ر واحد‌های تولیدی و صنعتی قم