Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس سازمان بهزیستی کشور از فعالیت‌های بهزیستی در استان‌های سیل زده خبر داد و گفت:استقرار تیم‌های محب و همچنین پرداخت وام‌های ۵ میلیونی و ده میلیون تومانی برای تأمین لوازم خانگی و تعمیر منازل گوشه‌ای از فعالیت‌های سازمان بهزیستی در فرودین ماه امسال است.

وحید قبادی دانا در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان اظهار داشت:در فرودین ماه امسال و با بروز سیل در استان‌های مازندران، گلستان و لرستان سازمان بهزیستی فعالیت‌های گسترده‌ای را انجام داد که راه اندازی سامانه ثبت اطلاعات آسیب دیدگان ناشی از سیل و بارگذاری اطلاعات مددجویان آسیب دیده یکی از اولین فعالیت‌های سازمان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.

وی در ادامه با اشاره به پرداخت کمک هزینه معیشتی مددجویان تحت حمایت سیل زده به میزان ۳ برابر مستمری دریافتی از طریق کارت بانکی خود در شهر‌های گمیشان و آق قلا از استان گلستان، شهرستان سیمرغ در مازندران، شهرستان دره شهر در ایلام و شهرستان‌های پلدختر و معمولان و دوره چگینی و دلفان استان لرستان افزود: پرداخت وام قرض الحسنه ۵ میلیون تومانی به مددجویان تحت حمایت جهت تهیه وسایل ضروری زندگی با هماهنگی بانک رفاه کارگران و بانک توسعه تعاون از دیگر فعالیت‌های بهزیستی است. این درحالی است در طی عقد قرارداد با بسیج سازندگی برای احداث ۵۰۰۰ مسکن با اولویت مددجویان سیل زده نیز اقدام کرده ایم.

رئیس سازمان بهزیستی کشور اضافه کرد:خوشبختانه جهت احداث ۳ هزار واحد مسکونی تخریب شده مددجویان بهزیستی و بازسازی ۱۲ هزار واحد مسکونی آسیب دیده مددجویان در مناطق سیل زده رایزنی مستمر و عقد تفاهم نامه با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی انجام گرفته است.

قبادی دانا اضافه کرد:طراحی و اجرای پویش مشارکت جویانه «در کنار هم باشیم »ویژه جذب کمک‌های نقدی و غیرنقدی برای استفاده مددجویان تحت حمایت بهزیستی آسیب دیده از سیل از دیگر فعالیت‌هایی بود که در فرودین ماه امسال صورت گرفت .

رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اختصاص کمک بلاعوض ۱۰ میلیون ریالی بهزیستی به مددجویان سرپرست خانوار که واحد‌های مسکونی آن‌ها در سیل تخریب شده است اضافه کرد: حمایت نقدی فوری از خانواده‌های آسیب دیده به ارزش ۱۰ میلیون ریال به ازای هر خانواده آسیب دیده در استان مازندران انجام شده است.

قبادی دانا با بیان اینکه سازمان بهزیستی در حوزه عمومی و خدمات رسانی به سایر اقشار جامعه و سیل زدگان نیز فعالیت‌های گسترده‌ای انجام داده است از فعال نمودن ۳۵ مهدکودک موقت و ۲ مهدکودک ثابت در محل‌های اسکان اضطراری حادثه دیدگان با حضور ۱۰۵ مربی آموزش دیده در استان گلستان و لرستان خبر داد.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با مهم شمردن رسیدگی به وضعیت روحی و روانی افراد حادثه دیده در سیل افزود:حضور فعال ۲۲۱ تیم محب در تمامی مناطق سیل زده با حضور ۶۳۰ نیروی مداخله گر به ویژه کمپ‌های اسکان اضطراری و با هدف کمک به کاهش آلام حادثه دیدگان البته این درحالی است که تعداد تیم‌ها و مداخله گران روبه افزایش است.

وی به عملکرد اورژانس اجتماعی در مناطق سیل زده اشاره کرد و گفت:۱۳۹ تیم اورژانس اجتماعی بهزیستی با حضور ۲۸۶ نیروی متخصص و ۱۳۹ دستگاه خودروی ویژه اورژانس اجتماعی در تمامی مناطق سیل زده بویژه کمپ‌های اسکان اضطراری با هدف انجام اقدام مداخله‌ای تخصصی فعالیت دارند.

وی با بیان اینکه قریب یک هزار نفر نیروی تخصصی روانشناس، مددکار، مشاور، روانپزشک و ... در مناطق سیل زده بویژه مکان‏های اضطراری اسکان موقت با هدف ارائه خدمات لازم به آسیب دیدگان سازماندهی شده است افزود:شناسایی مراکز ناایمن و در معرض خطر نگهداری مددجویان و همچنین جابجایی ساکنین این مراکز و استقرار در مراکز امن در استان‌های گلستان و لرستان از دیگر فعالیت‌های سازمان بهزیستی است که در فرودین ماه امسال در منطق سیل زده صورت گرفته است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه تمامی مراکز ارائه خدمات تخصصی که به دلیل آسیب دیدگی و یا در معرض خطر بودن فعالیت آن‌ها تعطیل شده بود با هدف ارائه خدمات و مداخلات فوری نسبت به آسیب دیدگان مثل مراکز مشاوره و خدمات روانشناسی، مراکز سرپایی و بهبود معتادین، مرکز معتادین متجاهر، مراکز توانبخشی و کلینیک‌های فیزیوتراپی ادارات بهزیستی تخریب شده شهرستان‌ها و فعال سازی شده است اضافه کرد:تمامی فعالیت‌های تخصصی و حمایتی بهزیستی تا عادی شدن اوضاع در مناطق سیل زده برای مددجویان تحت حمایت و سایر گروه‌ها ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بهزیستی میزان سیل مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۷۰۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی ۳۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد

معاون امور اجتماعی بهزیستی مازندران از بهره‌مندی ۳ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد با هدف آگاهی رسانی از آسیب‌های اجتماعی خبر داد. - اخبار استانها -

وحید حسین‌زاده معاون اجتماعی بهزیستی مازندران در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در آمل با بیان اینکه در اجرای این طرح 500 هزار دانش‌آموز در سطح استان و در مقاطع مختلف درسی تحت پوشش قرار گرفته بودند، اظهار داشت: در نظام آموزشی استان یک کار علمی انجام شد که در بین 10 مساله آموزشی استان دو موضوع پیشگیری و کنترل آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزان مورد توجه قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه طرح سراد یک طرح سلامت اجتماعی و روانی دانش‌آموزان بوده که با کمک پنج دستگاه دادگستری، آموزش‌وپرورش، نیروی انتظامی، دانشگاه علوم پزشکی و بهزیستی مازندران انجام شد، افزود: با برنامه‌ریزی و نشست‌های متعدد از سوی این پنج دستگاه و اجرای پروپوزال از ابتدای بهمن‌ماه سال گذشته به عنوان پایلوت سه شهر استان را انتخاب و تا اردیبهشت ماه سال‌جاری ادامه یافت.

معاون بهزیستی مازندران با تاکید بر اینکه طرح در سه مقطع در سه شهر چالوس، آمل و بهشهر و هر یک از شهرستان‌ها با ده مدرسه در دستور کار قرار گرفت، عنوان کرد: در این طرح سه هزار و 600 دانش‌آموز مورد غربالگری و ارزیابی قرار گرفتند که با شناسایی برخی از نمونه‌ها به مراکز پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی معرفی شدند.

حسین‌زاده ادامه داد: طرح از مهرماه سال‌جاری در تمامی شهرستان‌های مازندران به اجرا درمی‌آید که هم‌اکنون فقط در دوشنبه‌ها با همکاری این پنج دستگاه در مدارس سه شهر انجام می‌شود. 

وی با بیان اینکه بحث آگاه‌سازی و اطلاع‌رسانی حلقه مفقوده نظام آموزش‌وپرورش و تربیتی جامعه ما است، افزود: با اجرای این طرح هم دانش‌آموزان، هم کادر آموزشی و خانواده‌ها آگاه می‌شوند با توجه به اینکه در این طرح 350 کادر اداری مشارکت داشتند.

این مسئول خاطرنشان کرد: مطمئنا با اجرای این طرح نسبت به آسیب‌های اجتماعی تاثیرگذار خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واگذاری ۶۴۵ اشتراک رایگان گاز در استان چهارمحال‌وبختیاری
  • بهزیستی پیگیر تنبیه در مرکز نگهداری از کودکان بی‌سرپرست کرج است
  • بهره‌مندی ۳۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد
  • استقرار سامانه بارشی در استان ایلام تا پایان هفته
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • پرداخت ۷۲۴ میلیاردی مستمری تامین اجتماعی آران و بیدگل
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • گلایه مددجویان بهزیستی از عدم تحویل کولر گازی
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند