Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، اقبال عباسی شامگاه سه شنبه در ستاد مدیریت بحران چهارمحال و بختیاری با اشاره به خسارت ۲۴۹ میلیارد تومانی سیلاب به زیر ساخت‌های چهارمحال و بختیاری، اظهار داشت: سیلاب در این استان به بیش از هفت هزار و ۷۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی خسارت وارد کرده است.

وی بیان کرد: خسارت سیلاب به اراضی کشاورزی حدود ۲۳۸ میلیارد تومان برآورد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: میزان خسارت ایجاد شده در بخش مسکن ۱۱۲ میلیارد تومان برآورد شده است.

وی ادامه داد: مجموع کل خسارت‌های ایجاد شده در پی وقوع سیلاب در این استان حدود ۵۹۹ میلیارد تومان برآورد شده است.

استاندار چهارمحال و بختیاری بیان کرد: پرداخت خسارت‌ها در استان چهارمحال و بختیاری مانند استان گلستان پرداخت می‌شود.

وی ادامه داد: یکی از سدهای خاکی چهارمحال و بختیاری (سدخاکی گنج) ر خطر تخریب قرار داشت که اگر بارندگی ادامه پیدا می‌کرد این سد تخریب می‌شد و چهار هزار خانه روستایی را نابود می‌کرد.

استاندار چهارمحال و بختیاری بیان کرد: با تمهیدات در نظر گرفته شده از تخریب این سد خاکی در استان جلوگیری شد.

وی اظهار داشت: بیشترین بارش‌ها در شهرستان کوهرنگ چهارمحال و بختیاری طی فعالیت سامانه‌های بارشی گزارش شده است.

وی بیان کرد: بارش باران در کنار آب شدن برف‌ها در شهرستان کوهرنگ موجب طغیان رودخانه‌ها در این منطقه شد.

کد خبر 4586641

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری چهارمحال و بختیاری اقبال عباسی شهرکرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۷۱۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت جاده‌های استان یزد / خسارت ۶۰۰۰ میلیارد تومانی سیل سال گذشته

مدیرکل مدیریت بحران استانداری یزد گفت: با توجه به ادامه‌دار بودن بارش‌ها امکان برآورد خسارت سیل تاکنون وجود ندارد همچنین در حال حاضر محور یزد به دربید، محور یزد به خضرآباد، محور مروست به هرات و محور اسفندآباد به صفاشهر به دلیل جریان سیل و روان آب مسدود است.

محمدعلی ملک‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در یزد با اشاره به اینکه سامانه بارشی همچنان در استان یزد فعال است، اظهار کرد: محور استان شامل محورهای یزد - طبس، یزد-هامانه، مهریز - کنج کوه، ده جمال - ببروئیه و محور آسفیج - راور به دلیل سیل و روان آب مسدود شده بود.

وی با بیان اینکه این مسدودی به دلیل ورود روان‌آب به جاده‌ها و احتمال وقوع خطر بوده است، افزود: به منظور حفظ امنیت رانندگان و خودروها مسیرهای مورد نظر توسط پلیس راهور مسدود شده است و به‌محض فروکش کردن طغیان رودخانه‌ها و آب در آن مسیرها، بازگشایی خواهد شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری یزد گفت: همچنان سامانه بارشی در سطح استان فعال است و با توجه به ادامه‌دار بودن شرایط بحرانی نمی‌توان جمع‌بندی دقیقی از میزان خسارت سیل در استان را برآورد کرد.

وی بیان کرد: در برخی حوزه‌ها از جمله در بخش کشاورزی استان، تاکنون با همکاری اداره کل کشاورزی بحث ارزیابی اولیه در حوزه‌های قنوات و کشاورزی توسط تیم‌های ارزیاب آغاز شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری یزد با بیان اینکه در حال حاضر ۱۰ شهرستان استان یزد شاهد بارش‌ها رگباری و بهاری هستند، گفت: عمده بارش‌ها در ارتفاعات مرکز استان و در شهرستان بهاباد بوده است.

ملک‌زاده عنوان کرد: بارش‌ها و ورود روان‌آب در ۶ محور یزد-طبس، یزد –دربید، یزد- خضرآباد، اردکان –هامانه، بهاباد-بنستان، ببروئیه –ده جمال ممکن بود برای مردم خطراتی در بر داشته باشد مسدود شد و بعد از فروکش کردن روان آب بازگشایی خواهد شد.

وی با اشاره به سیل‌های ۲ سال گذشته با توجه به تغییر اقلیمی و بارش‌های فرا نرمال در استان یزد تصریح کرد: در سال ۱۴۰۱ بارش‌های سیل‌آسا و سیل بالغ بر شش هزار میلیارد تومان به زیرساخت‌های کشاورزی، مسکونی و راه‌های استان یزد خسارت وارد کرد.

مدیرکل مدیریت بحرانی استانداری یزد خاطرنشان کرد: در سال‌های اخیر ۲۰۰۰ سازه آبی -خاکی برای حفاظت ایمنی شهرها و بخشی برای تقویت قنوات و آبرسانی ایجاد شده است.

ملک‌زاده گفت: در حال حاضر بیش از ۴۹۰ تیم امدادی و خدماتی زیر مجموعه دستگاه‌های مختلف استان با همراهی گروه‌های جهادی در حال آماده باش و خدمت رسانی به همشهریان هستند.

کد خبر 747584

دیگر خبرها

  • ساخت ۸۲ طرح خیری در چهارمحال و بختیاری
  • خسارت بیش از ۸۸ میلیارد تومانی در پی بارش های اخیر در کلاله
  • خبر‌های ورزشی ۶ اردیبهشت چهارمحال و بختیاری
  • سفر استاندار چهارمحال و بختیاری به ناغان
  • تخصیص یک میلیارد ریال اعتبار برای ساخت آسمان نمای دیجیتال
  • وضعیت جاده‌های استان یزد / خسارت ۶۰۰۰ میلیارد تومانی سیل سال گذشته
  • خبر‌های ورزشی ۵ اردیبهشت چهارمحال و بختیاری
  • (تصاویر) طبیعت بکر بازفت در چهارمحال و بختیاری
  • لغزندگی جاده‌های چهارمحال و بختیاری
  • سیل ۱۱۰ هزار میلیارد ریال خسارت به زیر ساخت‌های سیستان و بلوچستان وارد کرد