Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@18:39:47 GMT

نماینده مجلس: حوزه انتخابیه شهرستان ری از تهران جدا شود

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۷۱۵۸۶

نماینده مجلس: حوزه انتخابیه شهرستان ری از تهران جدا شود

تهران- ایرنا- نماینده مردم تهران، ری، اسلامشهر، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس از ارائه طرح «تفکیک انتخابات شورای اسلامی و انتخاب شهردار شهرستان ری از تهران» به مجلس شورای اسلامی خبر داد.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، سید فرید با انتشار مطلبی در صفحه توئیتر خود اعلام کرد: «داشتن شورای اسلامی شهر و شهردار مستقل نیاز جدی این شهرستان بزرگ و مطالبه دیرین شهروندان ری است».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در این مطلب ابراز امیدواری کرده که با رای موافق نمایندگان مجلس شورای اسلامی این امر محقق شود.
موسوی همچنین تصویر امضای 32 نماینده مجلس که این پیشنهاد را امضا کرده اند، منتشر کرده است.
پیش از این نیز حسن خلیل آبادی عضو شورای اسلامی شهر تهران و رئیس شورای شهرستان ری، شهرری و تجریش را محروم از شورای شهر مستقل دانسته و در جریان بررسی برنامه سوم توسعه شهر تهران در صحن شورای شهر تهران گفته بود «در شرایط کنونی مردم شهرری و تجریش از داشتن شورای اسلامی مستقل محروم هستند و زیر مجموعه شهر تهران به حساب می‌آیند».
وی افزود: این موضوع «خلافی آشکار» است که مجلس شورای اسلامی باید در این خصوص اقدام کند.
به گفته این عضو شورای شهر تهران، قانون اساسی می‌گوید تمامی شهرها و روستاها باید شورای اسلامی مستقل داشته باشند.
وی ادامه داد: در کشوری که هیچ شهری بدون شورای اسلامی شهر نیست، شهر تجریش و شهرری از داشتن شورای مستقل محروم هستند.
خلیل آبادی تأکید کرد: مردم تجریش و شهرری نیز مانند همه شهرهای کشور دارای حقوق قانونی هستند که باید حقوق آنها رعایت شود.
شهرری، از کهن‌ترین شهرهای جهان است که سابقه سکونت در آن به هشت هزار سال قبل بر می گردد.
ری، در تقسیمات کشوری به عنوان یکی از شهرستان های استان تهران و طبق تقسیمات شهر تهران منطقه 20 شهرداری تهران است.
شهر ری با مساحت 2 هزار و 293 کیلومتر از شمال به تهران، از جنوب به شهرستان قم، از شرق به شهرستان ورامین و شهرستان پاکدشت، از غرب به شهرستان‌های اسلامشهر، رباط کریم و زرندیه محدود می‌شود.
این شهرستان دارای سه بخش مرکزی، کهریزک و فشافویه است و 298 هزار نفر جمعیت دارد.
تهرام/7244//1348

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي تفكيك انتخابات شهرستان ري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۷۱۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بی عدالتی در حوزه‌های انتخابیه حاکم شده است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، محمدرضا صباغیان با اشاره به اینکه بر اساس اصل ۶۴ قانون اساسی هر ۱۰ سال باید ۲۰ نفر به نمایندگان مجلس اضافه شود، گفت: از سال ۷۸ تا به حال به تعداد نمایندگان اضافه نشده است. در حال حاضر جمعیت کشور به ۸۶ میلیون نفر رسیده، اما هنوز این حق قانونی یعنی افزایش تعداد نمایندگان رعایت نشده است.

وی با بیان اینکه این قبیل طرح‌ها به هر دلیلی در دوره‌های قبل رد می‌شد، ادامه داد: متاسفانه یک بی‌عدالتی با افزایش جمعیت در حوزه‌های انتخابیه حاکم شده که باید حتماً با افزایش تعداد نمایندگان برطرف شود.

صباغیان تاکید کرد: در حال حاضر ما یک حوزه انتخابیه با یک شهرستان و ۷۰۰ هزار نفر جمعیت داریم که سه نماینده دارند این در حالیست که در یک حوزه انتخابیه با یک شهرستان ۴۵ هزار نفر جمعیت و یک نماینده دارد. کجای آن عدالت است؟

وی این مساله را سبب حاکم شدن بی عدالتی محض در توزیع نمایندگان کشور عنوان کرد و اظهار داشت: همه می‌دانیم نمایندگان نقش بالایی در پیگیری رشد و توسعه و توزیع عدالت دارند. در حال حاضر ما یک حوزه انتخابیه با ۶ شهرستان و ۶۵۰ هزار نفر جمعیت و یک نماینده داریم که عدالت نیست. 

این نماینده مردم بسیاری از بی‌عدالتی‌ها را ناشی از عدم توزیع عادلانه نمایندگان خواند و تصریح کرد: در مبحث توزیع نمایندگان سه شاخص جمعیت، محرومیت و وسعت مدنظر قرار دارد. هر فردی هم در رابطه با این مسئله اعتراض داشته با این شاخص‌ها مستدل و دقیق به آنها پاسخ داده شده است.

دیگر خبرها

  • ۱۰۶۴ شعبه اخذ رای در حوزه انتخابیه مشهد و کلات خواهیم داشت
  • تشریح جزئیات مرحله دوم انتخابات مجلس در مشهد و کلات
  • ۱۰۶۴ شعبه اخذ رای در کل حوزه انتخابیه مشهد و کلات خواهیم داشت
  • آغاز تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس از امشب
  • رقابت ۱۲ نفر برای ۶ کرسی دیگر مجلس در آذربایجان شرقی
  • اسامی نامزدهای مرحله دوم انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه تهران اعلام شد
  • اعلام اسامی و مشخصات نامزدهای دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس
  • اعلام اسامی نامزد‌های دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تهران
  • بی عدالتی در حوزه‌های انتخابیه حاکم شده است
  • آمادگی ۲۸۷ شعبه اخذ رأی در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در خراسان جنوبی